.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    ElZa
    Guest

NE me pyska da zamina!

Zdraveite.Imam priqtel ot 2 godini,toi mi predloji da zaminem za 3 dena do moreto s ba6ta my . Ba6ta my mn me haresva.Dr e vuprosa 4e moqta maika NE me pyska..na 17 sum a me tretira kato 14-15 godi6na.Ne sum mojela vs den da izlizam..ne mojelo da se spi v 4yjdi ku6ti..bila sum malka .. ;(.. ne znam kak da q obedq da me pysne. govorih s neq,karah se,plakah,mul4ah,no ni6to..misleh 4e 6te se smili.Leko sum Bolna,a taq godina pulna po4ivka ne se o4ertava,kazah i -eto 6te se razseq,6te si po4ina malko..tq ne.. ;( mn mi e tujno,pls pomognete. kakvo da i kaja..

Elza
    Guest
    molq vi..trqbva mi spe6no suvet ;(

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ti vse pak si na 17 drygata godina si na 18 i si palnoletna kak 6te si malka?kaji i towa i kaji 4e mn go obi4a6 kakwo tolkos 6te i stane ako te pysne p1k i vse pak 6te ste sas ba6ta my!I ti si golqma ve4e moje da se griji6 i sama za sebe !

Elza
    Guest
    kazvam i kazvam i ni6to -samo skandali,ogromni skandali.. ne pomaga,kazvam 4e sum po4ti pulnoletna,az sum bila v neinata ku6ta,jivota si ima pravila ,ta s ba6ta my sum,ne sme sami.. toi su6to e na 17,poznava go,nqma lo6o mnenie za nego..

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    neznam mila ne moga da ti pomogna se pak tq ti e maika trqbva da ima pri4ina za koqto da ne te pyska

ElZa
    Guest
    Bila sum MALKA,BIlo NEMORALNO da spq v 4yjda ku6ta... moql vi... tova produljava ve4e godina..ne e jivot tova,ot4aivam se i 6te se poboleq.. ;( ,porajda jelanie v men ,6tom navur6a 18 da se mahna ot nas,obi4a me i az neq..no ne se izdurja

ElZa
    Guest

Guest
    Всички деца трябва да взимат наркотици!

ElZa
    Guest
    molq vi

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Казваш,че си говорила с нея,пък и на 17 не си малка и то никак.Ако тя не познава гаджето или баща му запознай ги,може така като не ги познава и да я е страх да те пусне.Аз това съм го чувала много пъти от моята майка.Пробвай това,а ако не стане...нз вече.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

ElZa
    Guest
    poznavat se ,tva e tragi4noto..

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Struva mi se 4e problema e v kompaniqta. Moje bi maika ti se pritesnqva 4e 6te ste s ba6tata.. vij, ako be6e maika mu sigurno 6te6e da se syglasi

Elza
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Struva mi se 4e problema e v kompaniqta. Moje bi maika ti se pritesnqva 4e 6te ste s ba6tata.. vij, ako be6e maika mu sigurno 6te6e da se syglasi
    ima6e sly4ai da se putyva i s maika my ..... pak kaza 1 golqmo NE..ot4aiqna sum..moje da napravq nqkoq glypost nakraq

Май си опитала всичко. И все пак поговорете спокойно. Обясни и защо искаш да отидеш. Но и говори спокойно. Попитай я дали има нещо, което да направиш, за да те пусне. Предполагам след толкова време вече водите полов живот и тя го предполага. Обясни и, че не отивате там само заради секса, че ако искате и тук може да си го правите. Предполагам тя заради това се притеснява. Дано успееш да я убедиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

tq poznava li negovite roditeli??? a i ti i malka-ne mislq ti shte stanesh pulnoletna ...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Май си опитала всичко. И все пак поговорете спокойно. Обясни и защо искаш да отидеш. Но и говори спокойно. Попитай я дали има нещо, което да направиш, за да те пусне. Предполагам след толкова време вече водите полов живот и тя го предполага. Обясни и, че не отивате там само заради секса, че ако искате и тук може да си го правите. Предполагам тя заради това се притеснява. Дано успееш да я убедиш.
    obqsnila sum 4e ne e smao zaradi sexa.a na nas ne ni se otdava 4eesto vuzmojnost da sme sami,dor iza malko.za seksa ina4e znae.kaza da ne q iznydvam,4e ako sum iskala ne6to da sum se postarala pred ida go poly4a,a az pravq vs koeto iska..govorq spokoino ot v4era,ronq sulzi4ki..ni6to..vse edn oe ot kamuk,a me obi4a i principno vs koeto iskam se starae da poly4a..nima iskam mnogo?2 dena s gadjeto?za roditelite tq go poznava,tatko su6to(no samo 2-3 puti da se vijdali),s tehnite sum blizka.

Кога заминава?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Dosta gadna situaciq!Tazi maika ti da ne e napravena ot kamuk?!?Kakvo losho ima,che shte otidesh s gadjeto na pochivka,da ne se poznavate ot vchera,ta ne te puska?!?Kakvo da te posavetvam,ta ti vsichko mai si opitala-osven pak da govorish s neq i da se opitash da q ubedish da te pusne,drug variant ne vijdam.Ili puk ako si po-smela i kaji,che iska ili ne iska ti shte idesh s gadjeto i che nishto i nikoi ne moje da te spre!Opuni i se i vij,moje i da ima rezultat!Ako beshe po-malka razbiram da ne te puska,no na tezi godini.......

Мега фен Аватара на iiirish
    ами и при мен беше нещо подобно с разликата, че аз съм на 18. нашите ми правеха същите проблеми, но при мен поне скандалите и караниците през вечер, помогнаха за мое огромно щастие.

е, разбира се той не може да спи у нас или аз у тях, но това, че ме пускат нагоре-надолу с него ми стига. поне докато не ми прищракат сачмите и да реша, че искам... и... пак раздор в семейството

Elza
    Guest
    bqla sum kato platno,tq mi vika da pra da pravq drami...4e taka i neq sum q pobolqvala..karanicite s neq za vsseki den..malka.. nqma sili za ni6to,hodq kato murtvec..i pak ni6to..nz,sujalqvam 4e vi zatormozqvam, i vie si imate problemi...a za minava ytre..

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    maika mi e s16tiq kele6,taka 4e az ve4e praa kvoto si iskam bez da pitam
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Chance
    Guest
    имам идея... след като майка ти познава приятеля ти, защо не го помолиш да дойде с баща си у вас и да поговорят с майка ти. да видя тя че ще има един пълнолетен с вас и да се успокои. след като не теб не ти вярва нека поговори с момчето и баща му. все пак става въпрос само за три дни

Elza
    Guest
    pak govorih...samo kre6tq li kre6tq..nz ...otkazvam se..taka smao porajda ogromna omraza v men..ogromna; bila sum malka,kak sum 6tqla da spq s gadjeto si po 4yjdi ku6ti... ...no to da be6e samo za tazi ekskyrziika..ami..vinagi e taka..6tqla sum da pravq kakvoto iskam,kogato stana pulnoletna..tova zna4i o6te godina ad za men ...

Цитирай Първоначално написано от Elza
    pak govorih...samo kre6tq li kre6tq..nz ...otkazvam se..taka smao porajda ogromna omraza v men..ogromna; bila sum malka,kak sum 6tqla da spq s gadjeto si po 4yjdi ku6ti... ...no to da be6e samo za tazi ekskyrziika..ami..vinagi e taka..6tqla sum da pravq kakvoto iskam,kogato stana pulnoletna..tova zna4i o6te godina ad za men ...
    Майка ти е права.Родителите винаги мислят най доброто за децата си!
    Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
    Ес куул ес кукумбър!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Муки_рулз
    Цитирай Първоначално написано от Elza
    Майка ти е права.Родителите винаги мислят най доброто за децата си!
    prava v sly4ai 4e sum na 17 ? 4e ne me pyska po4ti nikude da ne izlizam? 4e neprekusnato mi pravi problemi za vsi4ko,ne sum lo6a y4eni4ka,no za neq 5.75 e mn lo6a diploma!malka -poznava gadjeto mi ,znae 4e e ot svestno semeistvo.malka-absolutno vs koeto ne e po neinata gaida ne mi pozvolqva,razbiva mi vsqka 1 me4ta..dori da rabotq ne mi dade,bila sum MALKA, a i parite mi ograni4ava,mn sum bila har4ila! ta iskam sama da si gi izkaram..tq ..pak ne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си