- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LuJeTe Li?
awe naprimer za da si vurnete nqkogo....... pravelili ste se,4e pla4ete v edin moment(s luk)kogato ne mojete ili puk luji ot toq rod i posle toi se e vru6tal pri vas?Ako da priznavate li li ste si?-za men podobno luji sa PULNA GLUPOST NO VSE PAK ?
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Такива лъжи в детската градина ...
Не правя такива фалшиви сценки...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е*ати глупоста!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Когато искам да си върна някой,на когото наистина съм държала не е нужно да инсценирам сълзите си.Това е глупаво![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
znaesh ,4e te obi4amПървоначално написано от miloto_girl-4e
i te podkrepqm na 100 %
![]()
da de i az taka mislq,no az pitam-NQKOGA PRAVIli ste go-tova se otnasq i za miloto-girl-4e-az popitha NQKOGA,a ne sega :PПървоначално написано от siXt_senSe
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Нем,никога не съм правила такива лъжливи историйки!
nikoga ne bih napravila podobno neshto..ujasno glupavo i bezsmisleno e..a i mnogo detinsko
i ne smao mn unizitelno i tupoПървоначално написано от BeBencEto
За да искам да си върна някого значи го обичам и искам да съм с него,а при такава ситуация не е необходимо да се лъже,а да се казват истини
Никога не бих направила подобно нещо.Както(може би) всички от тук и аз съм на мнение,че това е глупаво и супер унизително за самата мен.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
be tova sa palni gluposti......
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
i smqhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
xaxaxaxa....kakto kazaha i po gore tva sa detinski istoriiki...a po temata az nikoga ne sum go pravila tva i nqma da go napravq....kogato iska6 da si vurne6 nqkoi ne e nujno da inscenira6 pla4a ili da si izmislq6 razni raoti za da si go vurne6 a trqbva da se kazvat istini (mislq 4e nqkoi go be6e kaal tva f predi6nite mneniq)....
vqnro mislish-e taka si e-osobeno ako obi4ashПървоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
![]()
za takiva ne6ta ne laja laja samo kogato imam kilipir ot cqlata rabota![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
хахахаха баси бебешките изпълнения....![]()
не съм правила до сега, и нямам намерение..пък не можеш да върнеш любовта със сълзи..![]()
f@nt@zi@
Ха,да се правя че плача за да си върна някого?![]()
НЕ![]()
ако искам пак да се върне при мен,ще говоря с него
не мога да задържа човек до себе си насила,като пророня няколко крокодилски сълзи.Искам момчето да е с мен,защото ме обича,а не от съжаление
Точно така!Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Първо никога няма да излужа някой, така че той да избяга от мен... И ако случайно се случи, така че той не е при мен...Никога няма да го излъжа, за да се върне пак при мен....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evala ti praaПървоначално написано от KisskilleRcHe
=D> \
/
Не!Не права такива глупости! Не се и е налагало а и да стане не бих плакала е така в смисал аз съ много емоционална и чувствителна, ако ще рева, ще рева защото ме боли а не за да се права , като онея ...
![]()
![]()
Т'ва е тъпа работа ве хора!!!
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Az mnogo mrazq da luja no i mnogo mrazq da me lujat![]()
Е та тогава ти си момиче-мечта са всяко момче(и за мен включително)Първоначално написано от .:AdElInA:.
Браво на теб!!!