- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~ToVa~4uVStVaM~NqMA~LeK~Za~MeN
е не мисля-ти няма6е ли проблем с едно моми4е,по което бе6е лудналПървоначално написано от Freelander
molq vi se napravete taka,4e tazi tema da otide na 2 stranica ili nqkude na dolu,zashtoto.... ne iskam edin 4ovek da razbere za neq MOLQVI SE ot surce{ { { } } }
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
spox ne si samo ti i as sam v su6toto polojenie... ti ot kade si ... kak se kazva6 ai pi6i mi na maila crazy_iv4e@abv.bg
Приятелки момичета е направо невъзможно да намериш...Все ще има нещо,от което да те ревнуват и да искат да ти направят мръсно...Самота...Никой неможе да свикне със самотата,повярвай ми опитвала съм се но не става...И аз нямам гадже гадно ми е харесвам в момента едно момче но нз какво ще стане,дано стане!Все пак ще има момент в който ще си най-щастливата!Бъди оптимистка!Аз все още съм (не се знае за колко дълго)!Първоначално написано от luda`flirtajika
Сестра ти по-голяма ли е?Е не може ли да те прикрива,излез с някой от чата с който си пишете от доста време,или пък се замисли за кой забравен приятел,някой съученик.Защо не навиеш сестра си да идете някъде другаде?![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Пффф, на 14 години, още ходи с памперс, пък се затръшкала като че ли предстои Второто пришествие. Като повечето пикли в тоя форум де... какво можеш да им кажеш?