.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    ne samo ti si taka... oba4e nedei da se predava6! Imai vqra i 6te uspee6! Kazva ti g 4ovek, koito ima sy6tiq problem kato tvoq. ama absoliutno sa6tiq! Prosto vqrvai! GORE gLAVATA I USPEX !!!
    е не мисля-ти няма6е ли проблем с едно моми4е,по което бе6е луднал

molq vi se napravete taka,4e tazi tema da otide na 2 stranica ili nqkude na dolu,zashtoto.... ne iskam edin 4ovek da razbere za neq MOLQVI SE ot surce { { { } } }
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

ive7o`
    Guest
    spox ne si samo ti i as sam v su6toto polojenie... ti ot kade si ... kak se kazva6 ai pi6i mi na maila crazy_iv4e@abv.bg

Супер фен

Re: ~ToVa~4uVStVaM~NqMA~LeK~Za~MeN

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Nadali ima nqkoi po samoten 4ovek ot men-az ne sum namerila shtastieto i ne mislq i da go tursq,zashtoto nqma smisul-edinstvenoto mi shtastie e tova,4e moga da me4taq i NIKOI ne moje da mi otneme tova.Az bqh luda po edno mom4e,ne kazvam,4e go obi4ah,no nqma 4uvstva v edna istoriq bez dumata obi4...lubovta ni beshe nevuzmojna...sega az tuk v 4atovete,skyp4etata i t.n. az se opitvam da sum shtastliva,makar,4e ne e tova,koeto iskam-az iskam da imam priqteli-istinski,ne samo vas,priqteli-dori priqtel/ka,koito/koqto da moje da mi pomaga i az na nego/neq.Nqmam gadje i sega ne mislq,4e mi i trqbva.Tujnite pesni,mukata v ochite mi,placheiki... nqmam si nikogo dori mechtite mi ne smeqt da nadhvurlqt realnosta... pisna mi v edin moment da se 4uvstvam gotino i da mi e kef i da si mislq,4e moga da se zabavlqvam...... ne ne i ne sutbata qvno e kazala taka:"Neka tova momi4e strada ZAVINAGI"Ne moga pove4e sama,no i ne iskam nikoi da se opitva da mi pomaga,ujasqva me dumata "sama",no rano ili kusno az shte svikna s neq-naskoro nqmashe pove4e da vlizam v tozi forum zaradi.....(ne moga da kaja)i shtqh da izgubq vsi4ko>mn puti sum se kefela i usmihvala,no NIKOI ne e znael,4e tova e prosto edna "falshiva usmivka"dadena ot men!!!
    Приятелки момичета е направо невъзможно да намериш...Все ще има нещо,от което да те ревнуват и да искат да ти направят мръсно...Самота...Никой неможе да свикне със самотата,повярвай ми опитвала съм се но не става...И аз нямам гадже гадно ми е харесвам в момента едно момче но нз какво ще стане,дано стане!Все пак ще има момент в който ще си най-щастливата!Бъди оптимистка!Аз все още съм (не се знае за колко дълго)!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Сестра ти по-голяма ли е?Е не може ли да те прикрива,излез с някой от чата с който си пишете от доста време,или пък се замисли за кой забравен приятел,някой съученик.Защо не навиеш сестра си да идете някъде другаде?
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest
    Пффф, на 14 години, още ходи с памперс, пък се затръшкала като че ли предстои Второто пришествие. Като повечето пикли в тоя форум де... какво можеш да им кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си