Nadali ima nqkoi po samoten 4ovek ot men-az ne sum namerila shtastieto i ne mislq i da go tursq,zashtoto nqma smisul-edinstvenoto mi shtastie e tova,4e moga da me4taq i NIKOI ne moje da mi otneme tova.Az bqh luda po edno mom4e,ne kazvam,4e go obi4ah,no nqma 4uvstva v edna istoriq bez dumata obi4...lubovta ni beshe nevuzmojna...sega az tuk v 4atovete,skyp4etata i t.n. az se opitvam da sum shtastliva,makar,4e ne e tova,koeto iskam-az iskam da imam priqteli-istinski,ne samo vas,priqteli-dori priqtel/ka,koito/koqto da moje da mi pomaga i az na nego/neq.Nqmam gadje i sega ne mislq,4e mi i trqbva.Tujnite pesni,mukata v ochite mi,placheiki... nqmam si nikogo dori mechtite mi ne smeqt da nadhvurlqt realnosta... pisna mi v edin moment da se 4uvstvam gotino i da mi e kef i da si mislq,4e moga da se zabavlqvam...... ne ne i ne sutbata qvno e kazala taka:"Neka tova momi4e strada ZAVINAGI"Ne moga pove4e sama,no i ne iskam nikoi da se opitva da mi pomaga,ujasqva me dumata "sama",no rano ili kusno az shte svikna s neq-naskoro nqmashe pove4e da vlizam v tozi forum zaradi.....(ne moga da kaja)i shtqh da izgubq vsi4ko>mn puti sum se kefela i usmihvala,no NIKOI ne e znael,4e tova e prosto edna "falshiva usmivka"dadena ot men!!!