- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~ToVa~4uVStVaM~NqMA~LeK~Za~MeN
Здрасти!Първоначално написано от Анонимко
Найастина мисля, че знам как се чувстваш и аз съм така но не точно
, не съм излизала от вкъщи 9 месеца моеш ли да си представиш, са причините са други, имам си приятели, но е само на теория, като излезна наванка и още нема и 10мин и ми става тъпо с тях, абе вобще не ми се и излиза станах си затворничка,
![]()
ама не е точно тъка просто може би сега няма да ме разбереш много, защото има и малко различни неща аз си имам приятел но майка ми не ми дава да се виждаме, пази ме като писано яице
,което ме дразни много, добре разбирам да ми дава наванка поне до 20:00 ебаси а тя тука на улицата пред нас ще седиш
к'во ще права аз там бе?!
искам разнообразиие искам нещо друго писна ми тая улица искам си гаджето и понеже не ми дава да илзизам (по центара и т.н.) компа, ми беше единствената връзка с него, и така аз се затворих в нас и не съм излизала нали ти казах колко време аз съм така: От леглото на компютъра, от компютъра на леглото
! И аз се чувствам сама... кофти е ... но все още искам да се бора, да се бора за това, което не съм видяла, дето не съм не завели наште, дето неможах да отида (защото не ме пускаха) за приятела ми също искам да се бора...найстина заслужава много
![]()
![]()
май много се отклоних от темата съжалявам
исках просто да пообесня малко
та найстина знам как се чувстваш, но в крайна сметка недей така ,горе главата неможе се вкъщи (кои го казвам само
![]()
), намериси нови приятели, излезни, нз но не трябва да се предаваш... не бъди като мене
(макар да н го права по собствено желание
, обстоятелствата ме принуждават да го правя
![]()
)
Надявам се да си ме разбрала, и да съм ти помогнала поне с маничко, успех ти желая и не се предавай еи \
/
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват