- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли,че ви изневерява?
Мислите ли си понякога,че гаджето ви изневерява?Ей така просто да си помисяте без да ви е давал поводи за това.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Ми имало е такива моменти, но тогава се сещам, че ако той ми изневерява и аз същото го правя.Но всъщност не мисля, че с такова гадже като мен ще си позволи изневяра
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не.
Не,защото й вярвам.Ревност може,но това е по-скоро чувство,а не определени мисли.
Emi imalo e takifa momenti no te sa bili ......malko
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
И при мен е така. Не мога и да си помисля, че е способен да ми изневери. Ревност изпитвам понякога, но мисля че е в норамлните граници и е само като бегла мисъл.Първоначално написано от zoben_pitbul
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не, не мисля, че ми изневерява. Никога не съм го мислила истински, може да съм се шегувала евентуално. В сми. аз му вярвам, че няма да ми изневери физически, защото го познавам. Аз се страхувам от психическата изневяра - когато хлътнеш/влюбиш се в друг. Тя е много по-страшна. Физическата изневяра наистина ще жегне и любовта ми и гордостта ми, но някакси ще я преглътна (човек прощава само дотолкова доколкото обича), но психическата изневяра.. От нея няма спасение. Хлътне ли по друг/друга, бързо-бързо те забравя, или още по-лошо - остава с теб и пълни сърцето ти с лъжи и илюзии. Пък и съм адски ревнива. Пак по тази причина.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Просто ей така да седна и да мисля...нем.Ноо той вечно е обграден от момичета (контактна личност е какво да се прави...) и те са все хубавки,самата идея,че има приятели от противоположния пол не ме притеснява тъй като и аз имам,но когато е на купон без мен мисълта за алкохола и момичетата не е приятна...абе това по-скоро е ревност,която смятам е в рамките на нормалното![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Po princip my davam da pravi s koito si iska , kakvoto si iska , ima samo edin " zabranen " chovek . I zashto e " zabranen " , ami zashtoto , moje da se poqvi psihicheskata iznevqra ( tq mnogo dobre manipolira ) . Po princip nqmam koi znae kolko protiv fizicheskata ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ами аз съм си болезнено ревнива така че - да случвало ми се е да мисля какви ли не неща, но всичко е моментно и подвластно на емоцията. нищо повече![]()
tolkova e hlutnal 4e ne bi si i pomislil za iznevqrva...![]()
mhm i az sam na tkz menenieПървоначално написано от zoben_pitbul
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
не го мисля сериозно.Истината е,че ме е страх да не стане това,но винаги има риск.не мога да му забраня да вижда други момичета и да ги харесва.Иначе съм си ревнива-от въздуха го ревнувам,че го докосва всеки 1 момент,а аз не мога![]()
Eh za6to li i az sam dosta revniva? Da ostavq 6egata na strana. Emi gadjeto mi ne mi e davalo povodi i znam, 4e nqma da mi izneveri ili ako go napravi nqkoga(koeto nikoga nqma da stane)bi mi kazal i za tova mu imam 100% doverie. I da na momenti sa mi minavali takiva misli bez nikakva pri4ina i osnovanie.Първоначално написано от anito.sl
Revnuvam go ot dosta momicheta.. No prosto zashtoto te mu se lepqt.. inache ne mislq che mi izneverqva.. Shteshe da si prolichi vse nqkak..
По принцип не се вманиячавам с ревност,когато обичам някого му вярвам на 200%.
Никога не съм се съмнявала,че ми изневерява,нито пък са ми минавали такива мисли през главата,
пък и той никога не ми е давал повод за това![]()
f@nt@zi@
Не, имам му пълно доверие![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Много ревнувам,но не съм мислила,че ми изневерява...![]()