.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

prosto ne moga bez nego

obicham go ujasno mnogo otdavna.toi beshe razbral i uj mu pukashe,no ne go pokazvashe.vapreki 4e me narani az imah silite da si ostana priqtelka s nego.mina dosta vreme ot togava i moje bi toi si misli 4e sam zabravila lubovta si kam nego.no ne e taka ne sam,a daje go obicham pove4e ot vsi4ko i vsi4ki i davam vsi4k0 za nego.varvqh napred zashtoto bqhme mnogo dobri priqteli,spodelqhme si vsichko,no se skarahme ujasno mnogo i sega ne vijdam smisal v nishto naistina nishty ne sam mu napravila,prosto mu kefna da se skarame,a ne go o4akvah neznam kakvo da pravq!bez nego jivota mi nqma smisal ne moga bez nego !kakvo da pravq ;{ kak da go zabravq

Почти всеки в тоя раздел иска отговор на въпроса --> "Как да го/я забравя". Мисля, че това "помогнете ми" не е уместно понеже ние наистина с нищо не може да ти помогнем ... Виж.. мога да ти кажа само да излизаш с приятели и т.н. Да се разсейваш. Не оставяй сама. Времето лекува. След време, ще осъзнаеш, че има и по-стойностни хора иии... Това е май от мен. Късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Почти всеки в тоя раздел иска отговор на въпроса --> "Как да го/я забравя". Мисля, че това "помогнете ми" не е уместно понеже ние наистина с нищо не може да ти помогнем ... Виж.. мога да ти кажа само да излизаш с приятели и т.н. Да се разсейваш. Не оставяй сама. Времето лекува. След време, ще осъзнаеш, че има и по-стойностни хора иии... Това е май от мен. Късмет!
    suglasna sum-naistina vremeto lekuva ne ostaviai sama kolkoto i da ti se iska...i da ne iskash pak izlizai razseivai se..i naisitna nie ne mojem da ti pomognem koi znae kolko,samo ot 4asti no bori se sama. rano ili kusno ti shte go zabravish i shte sreshtnesh drug.a vpro4em na kolko si?
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

znam 4e ne e lesno da se prejivee i az ot dulgo vreme se opitvam da zabravq edin 4ovek ne sum uspqla oshte, no se nau4ih da jiveq bez nego i da se radvam na malkite neshta. jelaq ti da imash po golqm uspeh ot men i naistina vremeto shte ti pomogne! gore glavata! \/

Фен
    Град
    sofia
    I AZ SAM NA TOVA MNENIE USPOKOI SE 6TE SI NAMERI6 POLOVINKATA QVNO TOI NE E ZA TEB

Мега фен Аватара на iiirish
    подкрепям

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    подкрепям
    suglasna ne i sama
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си