- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- sam vku6ti
obi4ate li da ostavate sami vku6ti i kakvo preavite prez tova vreme?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ми не особено,но когато се случи използвам да надуя музиката до дупка.или каня някоя фр вкъщи
Mi mai ne me kefi mnogo da sedq sama v nas,a az ne sym ostravala sama v nas dori za edno denonoshtie(nashte nikyde ne hodqt),no v momenta sym bolna i ne sym izlizala ot nas 5 dni ve4e(ne trqbva da izlizam) i samo 4akam nashte da se prajdosat nanqkyde 4e da zapalq edna cigara...[/b]
обичам да седя в нас самичка, надувам си яко музиката или каня хорица у нас на гости и си е веселие де![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Правя каквото ми хрумне-нали никой няма да ми мъмри на главата(намали музиката,изчисти си стаята....и т.н.)
Аз всеки ден съм сама вкъщи още откакто бях на 7.Прекарвам си общо взето супер.Гледам ТВ,ровя се в нета и форумите,чета книги,слушам музика...Абе всичко,което по принцип правя.
Лъскам
1.Еми слушам усилено музика.
2.Вратите навсякъде отворени.
3.Къпя се на отворена врата за да слушам усилената музика.
4.Разхождам се гола(базикам се... е случва се от време на време)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi ponqkoga mi e po dobre da si sedq sam s pesa 6toto pone toi me razbira![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ми мн обичам да си оставам сам в къщи
пускам музиката колкото може и през тва време гледам тв![]()
ям кво има викам фр-та у нас да си правиме весело абе тва правя као съм сам в къщи![]()
постояно съм сама в къщи не обичам вече ми омръзна
ами надувам музиката или спа обикновенно тваили исна в банята
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
За втори път това лято съм без родители в къщи за 1 седмица. Имам пари, лесно ми е, обаче ми харесва да се чувствам като господарка на къщата.![]()
Оставате сами у вас за ден-два ... седмица НАЙ-МНОГО. Замислете се какво ще правите ако ги няма родителите повече ... с некфи помощи не вярвам да си живеете царски. Все пак и данъци и доста други неща има. Доста е трудно сам в апартамент без родители, които не знаят къде си и даже и пари немогат да ти дадат ...(личен опит)
Забравих да се логна ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Реалността е криза, породена от липсата на алкохол ...
Az obi4am da sum v nas sama i se slu4va dosta 4estoTogava ob6to vzeto pravq kakvot si iskam, bez nqkvi granici
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Аз мноооого често си оставам сама в нас. И през деня и през нощта...Или пък си оставаме аз, брат ми и сестра ми, което е почти равносилно...Наще са по цял ден на работа, а вечер през ден ги няма.
Даже сега събота и неделя - майка ми и баща ми няма да се прибират, брат ми е в един негов приятел и ще се прибира чак в понеделник, сестра ми по цял ден на работа, така че аз пак съм си сама.Вечерта ще се мисли какво ще се прави...
![]()
А иначе като съм сама какво правя? Нищо особено, то като се случва постоянно си ми е станало начин на живот.Поне мога да си пуша на спокойствие. Каня си BAD_GIRL_ и тя идва, когато може. Събираме се и цъкаме белот. Или излизаме със сестрата вечер. Абе, не е никак зле. Ама вече ми мина мерака.
Те наще и на моренце ще си ходят само двамата края на септември...на село трябва да ходят...
ako ima povechko vreme moje i da spretna edno kuponche, ama triabva i povod da si nameria, shtoto mnogo mrazia... idvat, opustoshavat cialata kushta, davat povod na vsichki susedi da govoriat za i pred teb meseci nared i si trugvat. shte izvikam tri-chetiri priatelki...shte si pusnem muzika, shte stoim na tumno, podredeni v krug i shte si govorim. purvo shte poplachem malko, posle shte se pobuzikame.... posle shte reshim, che ni se iade i shte trugnem da tursim nai-blizkia denonoshten magazin, koito shte se okaje po-skoro dalechen, posle shte si kupim vino i iadki i shte se priberem, otkrivaiki, che ne sme zakliuchili... niama po-priatno izjiviabane ot tobva, osobeno ako prodavache v magazana e gotin...
Аз доста често съм сама в нас и изобщо не ми е кеф вече...Преди ми беше яко да съм господарката на къщата и да правя каквото искам, но сега...Обикновено гледам филм, лафя по телефона или в нета, каня приятели
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Обичам да съм сам......и скоро се очертава да е пермаментно. От друга стр ана, по празниците се чувстваш кофти.
Ползва търсачката.
Аз обичам да съм сам и да си правя каквото искам.
Обичам, когато оставам сама - все пак малко време да си почина и никои да ми не казва какво да правя или нещо да му не изнася. И също като наще отидат някъде на гости или като знам, че няма да се прибират до късно.. кеф, идеално време да се съберем няколко човека.)
Много обичам да съм сама в къщи...незнам защо,но обожавам да съм сама.Преди наще като ходеха на работа чест оставах сама,но сега по цял ден са си в нас и ....Първоначално написано от kudravoto
![]()
Ееех, откъде тоя късмет да остана сама у нас. Рядко ми се случва и ми е много приятно и спокойно без тях честно казаноПравя си купон в нас естествено...перфектно е!
mn obi4am da sam sami4ka vka6ti,naduvam muzika,ako mi e kofti kanq nqkoq priqtelka,ina4esi prigotvqm ne6to sladko za hapvane ili nqkoe kokteyl4e,ob6to vzeto si ugajdam qko,kogato sam sama