- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koe e po-vajno-kum mom4etata
Edno momi4e da se smee na 6egite vi ili sama ta tq da gi puska
mn qsno 4e da sa smeeee![]()
![]()
{Nujdaq se ot 3 nesta za da jiveq.Ot slunce prez denq.Ot Lunata prez nosta i ot TEB zavinag} i ot levski 6oto levski sa nomer 1
можеби когато почне да те затапва със шегите ти...тогава става интересно![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Аз смятам че и двете неща са важни защото някак си невърви само ти да пускаш майтапи все пак и тя трябва да има някакво чувство за хумор.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
da se smee \/
важно е и двамата да се смеем
Edno momi4e ako ne moje da me razsmee zna4i e mn zle za ni6to gi nqmam tiq
amii spored men e nai-dobre i dvamata da se smeem![]()
Няма лошо тя да ме разсмива, но бих се чувствал гадно ако тя ме разсмива повече отколкото аз нея.Това означава, че има по добро чувство за хумор от мен.Би било ужасно, ще чувствам наранено достойнството си![]()
ДамПървоначално написано от BeBencEto
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
най добре си е тя само да говори а аз да си блея , да и се усмихвам и да си мисля за по-важни работи
i 2-te ne6ta sa vajni ,ama nai - vajnoto e da se OBI4AME !Първоначално написано от Анонимко
![]()
Най важното нещо което едно момче гледа в едно момиче са циците и задника!
Тук няма такова нещо като "кое е по-важно"...Ако гаджето те намира за забавна личност, ще се смее на шегите ти...Ако ти намираш гаджето за забавно, и ти ще се смееш на шегите...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Tfa e tup vupros . ako ti e sme6no 6te se smee6 ako ne 6te se 6wguva6 ti ane da se hili6 kato debil ot zor
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]