.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    помогнетемиплс
    Guest

Голям проблем

Гаджето ми е Пумак (това означава че изповядва мюсулманството ... потурчена е ) а аз ненавиждам турците това го разбрах днеска а аз мразя мн турците а мн я обичам какво да правя ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mrazq turcite a q obicham? Haha.. ne stavai smeshen..

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    ko tolkova misli6 e..est 4e 6a si ostane6 s neq...prosto ne moga da razbera takiva hora za koito religiqta e ot zna4enie.....6t0m se obi4ate kakvo trqbva da mu misli6....(tova 4e mrazi6 turcite zaradi nqkoi ili ne6t0 ne zna4i 4e trqq da mrazi6 seki edin ot tqh.. )....... ....

Guest
    Аз го разбирам момчето.Когато години си живял с някакви идеали и си хранел омраза към нещо, а после трябва да го прегазиш..никак не е лесно.Пич, ако обичаш момичето..недей да я губиш заради това.Оцени я ако можеш като човек.А ако не те притеснява би ли споделил как реагира като разбра,щот аз съм в подобна ситуация.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз го разбирам момчето.Когато години си живял с някакви идеали и си хранел омраза към нещо, а после трябва да го прегазиш..никак не е лесно.Пич, ако обичаш момичето..недей да я губиш заради това.Оцени я ако можеш като човек.А ако не те притеснява би ли споделил как реагира като разбра,щот аз съм в подобна ситуация.

братле какво да ти кажа мн гадно аз наистина мразя циганите и турците 5 века са ни клали изнасилвали и сега има мн села които са ни превзели буквално при миълта тя каква е мн ми е трудно раздвоен сум мн я обичам но и ... просто никога няма да е като преди дори и да съм с нея невярвам да издържа дълго немога да променя стереотипите ми за 1 ден

Фен
    Град
    In your mind~
    Ахахаха...хм...ми къф е проблема за теб???Нали я обичапш?!?!

Re: Голям проблем

Цитирай Първоначално написано от помогнетемиплс
    Гаджето ми е Пумак (това означава че изповядва мюсулманството ... потурчена е ) а аз ненавиждам турците това го разбрах днеска а аз мразя мн турците а мн я обичам какво да правя ?
    Муки хейтс турци енд Памаци ту!Аре да ги бийт ем ол!
    Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
    Ес куул ес кукумбър!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    kak kvo da prai6 napraviq na sapun
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    София
    emi ti q obi4a6,taka 4e trqbva da prieme6 i neinite nedostatuci!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

shtom q obi4ash zna4i q obi4ash takava kakvato e nezavisimo kakva religiq izpovqdva! 6tom si se vliubil v neq predi da razberesh kakva religiq izpovqdva zna4i mojesh da q obi4ash i sega !! tova e moeto mnenie pi4

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Виж мой човек...не че нешо,но мисля,че в този сайт съм най-наясно с помаците!От 1 година съм влюбена в такъф!Те не са турци!Те са българи който през турското робство поради насилието на турците приемат тяхната вяра...и са потурчени...!Това е...това не трбва да ти пречи,ако наситина я обичаш!!!Ако я остваиш заради това....значи не я обичаш както ти сам твърдиш.... Не мога да те разбера и пак казвам...помаците не са турци!
    [color=black][b] ☼٭ M

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Legally_Blonde
    Виж мой човек...не че нешо,но мисля,че в този сайт съм най-наясно с помаците!От 1 година съм влюбена в такъф!Те не са турци!Те са българи който през турското робство поради насилието на турците приемат тяхната вяра...и са потурчени...!Това е...това не трбва да ти пречи,ако наситина я обичаш!!!Ако я остваиш заради това....значи не я обичаш както ти сам твърдиш.... Не мога да те разбера и пак казвам...помаците не са турци!
    Съгласна съм
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    "немога да променя стереотипите ми за 1 ден" недей да ги променяш..тя те е харесала такъв, значи те приема такъв и евентуално те подкрепя.Нали се сещаш,че в момента на нея и е още по-зле от на теб,защото не си е избирала каква да бъде..а сега те губи без да има вина.Неможеш ли да не я приемаш по този начин..да съдиш за нея по характера и начина и на държание? Помисли за възможността ти да се беше родил такъв.Естествено ти си знаеш най-добре, надали някой от нас може да ти промени мнението..на мен ми е мъчно за момичето,честно казано.

Guest
    lud mi si be man?
    ne moje6 da promeni6 stereotipite si ,no moje6 da spre6 da q obi4a6,da razry6i6 ne6to krasivo?e ti si mn tup 4estno!!!!!!!!!!!!!!! ebasi,zna4i ti ne q obi4a6 istinski,izob6to ne izlizai s nomerata za principite.nima momi4eto e vinovno kakvo se e rodilo?qqq se stegni!

Guest
    Една дума-САПУН!

mrazish gi,no q obi4ash-q kaji kak staa... ili se nau4avash da gi obi4ash ili mrazish i neq-ili q praish edna ot nas
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Оснаваш с нея и не ти пука че е помакиня!!!!!! Нали си я обичаш таква каквато е ..... Религията не я променя......

Guest
    А тя ли ти каза или? Вярвай на себе си и кажи после какво си решил в крайна сметка!!!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

много е права имам приятел който е помак и е много свестен

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Memphis
    losho losho brat mi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Nali q obi4a6???Togava kfo ti pre4i ostane6 s neq ili prosto i ti neznae6 kfo isaka6
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Nationalist
    Guest
    Пумаците на са турци!!!

Повече от фен
    Дори ще добавя още нещо-щом изобщо ПИТА други хора какво да прави значи не я обича.Ако обичаш някого и през ум няма да ти минава за едната религия да се разделиш с него,така че пич...Ок,харесваш я,прецени си кое е по-важно за теб и действай.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Хах ако я обичаше истински нямаше да ни питаш какво да правиш. Това е смешно да се отказваш от човека, който обичаш само заради това, че е от друга националност.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Така е права си. Аз съм имала приятелка туркиня и си е много свясно момичето. Какви са тея комплекси?Какви са тея расиски изпълнения?Какви са тея чудесии не ми е ясно?Нали уж я обичаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си