- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем
Гаджето ми е Пумак (това означава че изповядва мюсулманството ... потурчена е ) а аз ненавиждам турците това го разбрах днеска а аз мразя мн турците а мн я обичам какво да правя ?![]()
Mrazq turcite a q obicham? Haha.. ne stavai smeshen..
ko tolkova misli6 e..est 4e 6a si ostane6 s neq...prosto ne moga da razbera takiva hora za koito religiqta e ot zna4enie.....6t0m se obi4ate kakvo trqbva da mu misli6....(tova 4e mrazi6 turcite zaradi nqkoi ili ne6t0 ne zna4i 4e trqq da mrazi6 seki edin ot tqh..).......
....
Аз го разбирам момчето.Когато години си живял с някакви идеали и си хранел омраза към нещо, а после трябва да го прегазиш..никак не е лесно.Пич, ако обичаш момичето..недей да я губиш заради това.Оцени я ако можеш като човек.А ако не те притеснява би ли споделил как реагира като разбра,щот аз съм в подобна ситуация.
Първоначално написано от Анонимко
братле какво да ти кажа мн гадно аз наистина мразя циганите и турците 5 века са ни клали изнасилвали и сега има мн села които са ни превзели буквално при миълта тя каква е мн ми е трудно раздвоен сум мн я обичам но и ... просто никога няма да е като преди дори и да съм с нея невярвам да издържа дълго немога да променя стереотипите ми за 1 ден
Ахахаха...хм...ми къф е проблема за теб???Нали я обичапш?!?!
Муки хейтс турци енд Памаци ту!Аре да ги бийт ем ол!Първоначално написано от помогнетемиплс
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
kak kvo da prai6 napraviq na sapun![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
emi ti q obi4a6,taka 4e trqbva da prieme6 i neinite nedostatuci!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Виж мой човек...не че нешо,но мисля,че в този сайт съм най-наясно с помаците!От 1 година съм влюбена в такъф!Те не са турци!Те са българи който през турското робство поради насилието на турците приемат тяхната вяра...и са потурчени...!Това е...това не трбва да ти пречи,ако наситина я обичаш!!!Ако я остваиш заради това....значи не я обичаш както ти сам твърдиш....Не мога да те разбера и пак казвам...помаците не са турци!
![]()
![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Съгласна съмПървоначално написано от Legally_Blonde
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
"немога да променя стереотипите ми за 1 ден" недей да ги променяш..тя те е харесала такъв, значи те приема такъв и евентуално те подкрепя.Нали се сещаш,че в момента на нея и е още по-зле от на теб,защото не си е избирала каква да бъде..а сега те губи без да има вина.Неможеш ли да не я приемаш по този начин..да съдиш за нея по характера и начина и на държание? Помисли за възможността ти да се беше родил такъв.Естествено ти си знаеш най-добре, надали някой от нас може да ти промени мнението..на мен ми е мъчно за момичето,честно казано.
lud mi si be man?
ne moje6 da promeni6 stereotipite si ,no moje6 da spre6 da q obi4a6,da razry6i6 ne6to krasivo?e ti si mn tup 4estno!!!!!!!!!!!!!!! ebasi,zna4i ti ne q obi4a6 istinski,izob6to ne izlizai s nomerata za principite.nima momi4eto e vinovno kakvo se e rodilo?qqq se stegni!
Една дума-САПУН!
mrazish gi,no q obi4ash-q kaji kak staa... ili se nau4avash da gi obi4ash ili mrazish i neq-ili q praish edna ot nas![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Оснаваш с нея и не ти пука че е помакиня!!!!!! Нали си я обичаш таква каквато е ..... Религията не я променя......
А тя ли ти каза или? Вярвай на себе си и кажи после какво си решил в крайна сметка!!!!
Първоначално написано от Legally_Blonde
много е права имам приятел който е помак и е много свестен![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
![]()
![]()
losho losho brat mi
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Nali q obi4a6???Togava kfo ti pre4i ostane6 s neq ili prosto i ti neznae6 kfo isaka6
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Пумаците на са турци!!!
Дори ще добавя още нещо-щом изобщо ПИТА други хора какво да прави значи не я обича.Ако обичаш някого и през ум няма да ти минава за едната религия да се разделиш с него,така че пич...Ок,харесваш я,прецени си кое е по-важно за теб и действай.Първоначално написано от Legally_Blonde