- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем
Ама вие сте мн странни хора в тоя форум...Човекът ви обяснява,че си има ПРИНЦИПИ. Това,че голяма част от вас са хора без принципи си е ваш проблем. И аз мразя турците и всяква такава мюсюлманска сган.
Но ми е интересно защо чак сега си научил за това,че гаджето ти е такова? Може би не и личи. Може да е наполовина българка,може да не е толкова зле положението. Ако я обичаш наистина би трябвало да опиташ да преодолееш това,че приятелката ти има мюсюлманско в себе си...
Но все пак ми е интересно защо чак сега си го разбрал. Може би преди да тръгнеш с нея трябваше да се позаинтересуваш. Все нещо ще я издаде,ако е нехристиянка...
awe prostio ... shto ne si gledash rabotata!ima turci,koito sa neshto mn poeche ot teb 100/100!!Първоначално написано от Анонимко
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Разбирам че си поставил пред себе си някакви граници,принципи и каквото и да е там,ама ако я обичаш наистина тва няма да ти пречи.Ако трябва да бъда честна и аз не съм особенно добре настроена към турци,помаци и цигани,но в крайна сметка всички сме хора.За да употребиш тази силна дума'обичам те " се предполага че наистина изпитваш това.А ако наистина изпитваш това,значи че трябва да я приемеш такава,каквато е.От теб си зависи дали това е основателна причина да сложиш край на връзката си с нея,или да продължите да сте заедно
да да съгласна съм с ЖуЛиТоОо ... каквато и да е щом я обичаш религията не е от значение ...Първоначално написано от JuLiTo0o0o
![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ