- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za lubovta.
yeah! samo taka valantain_love \/
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Любовта е сляпа.Ами да ако е споделена,няма граници и възраст за нея.Надявам се и вие да почувствате поне малко от това което чувствам аз сега и да намерите принца/принцесата на живота ви.С най-искрени пожелания
Любовта е лъжа....измама на сърцето...Чувство променящо коренно светогледа ти и теб самия.И,когато осъзнаеш колко си щастлив и,че любимия ти е вече част от от теб,от ежедневието ти...всичко в един момент свършва...И ето отново се променяш....вече спираш да вярваш в чудото наречено любов...вярваш само в болката.....и в неизбежността й......![]()
![]()
![]()
Lubovta e nai-hubava i sladka kogato e spodelena...
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
За мен любовта е най-важното нещо в живота ми,момичето,което обичам е прекрасно и аз винаги ще си я обичкам!
Първоначално написано от sexi__cici
perhaps![]()
oxxxx be kakvo vi stava na vas si4kite?????????kvi sa tiq lubovi det vi gonqt??? utre 6te pi6ete temi "ooo ne moga da jiveq bez nego" "ooo toi me zarqza a az go obi4am" i vsevuzmojni istoriii.....kakvo i e hubavoto na lubovta??????i 6to si mislite 4e e lubov??? tva si e prosto edno privurzvane,svikvane s ne6to....i posle stava malko tupo kato svur6i.