- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почерняло сребро....?!
Много се извинявам,ако темата е глупава или се повтаря,но имаше нещо,с което се почистваше почернялото сребро,някой може ли да ми каже с какво се правеше това?!Смисъл то са два пръстена,за които съм сигурна,че са сребърни,но са стари и от времето са почерняли или нз как точно да го опишаТаа мисълта ми е има ли такъв препарат или се бъркам нещо?
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ami mai purvo se slagat vuv vrq6ta voda sus soda v neq i sled tova se po4istvat snqkakva kurpa ili se turkat o6te malko sus soda.![]()
Това потъмняване се нарича "патина".
Продават се много и различни препарати специално за чистене на сребро
П.С. Недей да ги слагаш във вряща вода и да търкаш, това са простотии!!!
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Sloji v edna 4a6ka malko ocet i vutre malko soda.Posle samo izbar6i srebroto s kurpa.az taka pravq![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Стига бе, абати, ако това беше най-доброто, хората нямаше да разработват "специализираните препарати"![]()
![]()
![]()
![]()
moje da ima specializirani preparati,no i sus soda stava.i az taka si gi 4istq i se polu4ava.zna4i stava!![]()
Не е въпроса дали "става", а как е по-добре за среброто![]()
Много ви благодаря за съветитеИзпробвах това,което ми предложи госта,както и това на radiante и двете действат и сега пръстените са ми екстра....мерси
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mi soda bikarbonat i pasta za zubi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от strange__
С това считам темата за приключена![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love