.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

След целувката......

Значи влюбих се в най-добрата си приятелка и от понеделник ще ходим една голямя група на море.И съм решил да я изведа на плажа през ноща,да и кажа "Обичам те " и да я целуна.Но след това съм абсолутно сигурен че тя ще попита какво значи това (или нещо от сорта) какво да и нажа след като я целуна.
    P.S. И аз и тя сме на 16 и тя си няма приятел

Фен
    Град
    In your mind~
    Ми шще и обясниш за чувствата ти...да се надяваме,че и тя изпитва същото към теб...

nedei my misli mn mn 4esno kazano az bih se vpe4atlila ot jesta i romanti4nata obstanovka i bih ostanala bez dumi spox mn dobre si go izmislil
    {By Nionio}

Момче_гений__
    Guest

Re: След целувката......

Цитирай Първоначално написано от crazy_idiot
    Значи влюбих се в най-добрата си приятелка и от понеделник ще ходим една голямя група на море.И съм решил да я изведа на плажа през ноща,да и кажа "Обичам те " и да я целуна.Но след това съм абсолутно сигурен че тя ще попита какво значи това (или нещо от сорта) какво да и нажа след като я целуна.
    Хаха тя нищо няма да каже след като си я целунал,по добре се замисли как ще приеме това че я целуваш и дали няма да те отблъсне и така нанатъка...Изобщо няма да те пита "Какво означава това " повярвай ми.Единственото нещо което трябва да разбереш дали тя има някакви чувства към теб,защото ако се отдръпне от теб и не й хареса,няма да стане много приятно.От друга страна пък може да е чакала теб...?
    Абе направо викай-маци ай са ибем пък после ше са кисками!

Цитирай Първоначално написано от Момче_гений__
    Хаха тя нищо няма да каже след като си я целунал,по добре се замисли как ще приеме това че я целуваш и дали няма да те отблъсне и така нанатъка...Изобщо няма да те пита "Какво означава това " повярвай ми.Единственото нещо което трябва да разбереш дали тя има някакви чувства към теб,защото ако се отдръпне от теб и не й хареса,няма да стане много приятно.От друга страна пък може да е чакала теб...?
    Абе направо викай-маци ай са ибем пък после ше са кисками!
    pulen absurd ako i go kaje tova tq shi go udari i shte si zamine!!! taka kakto si go namislil e idealno koe momi4e nqma da se trogne ot obstanovkata puk za tova kakvo shte i kajesh prosto izrazi 4uvstvata si govori ot surce dori da ne stane neshto pove4e povqrvai mi tq shte oceni tova !!! uspeh !!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    i ti 6te i kaje6 !:emi tva kkoeto 4uva6 i use6ta6 i t.n.!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    i ti 6te i kaje6 !:emi tva kkoeto 4uva6 i use6ta6 i t.n.!
    podkrepqm te napulno!prosto i kaji kakvoto ti e na surceto!uspeh
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    gore dolu mi e poznato tova,nie sys segashnoto mi gadje hodim po slu4ainost,v smisyl nikoi ne e mislil,4e na drugiq den shte stane neshto ili neshto takova,prosto toi me celuna posle az go popitah kakvo ozna4ava tova,dali me haresva,a toi mi kaza:"a ti kak mislish"

Дете_гений__
    Guest
    Ай са ибем...Това са думите пич...

ATAKABG
    Guest
    Добре си го измислил това с разходката на плажа. Перфектно място да и предложиш. Ако поне малко те харесва трудно ще ти откаже там при тая романтика.
    Ми кво ше и кажеш...Ше и кажеш,че я харесваш много и искаш да сте заедно. Какво друго?

абее незнам цялата история как е ама после искам да разбера как е минало ... подробнустии ... дали е отоговорила на чуфствата ти и т.н защото аз ако бях на нея и ако испитвах една голяма приятелска лубов щях да реагирам спонтанно с един шамар и голям скандал ... ама да се пробва пича ...няа лошо

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Защо пък да те пита?Мисля,че щом си й казал "Обичам те" няма какво друго да изяснявате!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Guest
    Ai kolko romanti4no ,nai malkoto 6te i ostavi6 1 krasiv spomen v suznanieto! yyyyyyy de na vsqko momi4e takova mom4e! bravo ,davai smelo! Ne e spe4elil tozi koito ne en opital!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ai kolko romanti4no ,nai malkoto 6te i ostavi6 1 krasiv spomen v suznanieto! yyyyyyy de na vsqko momi4e takova mom4e! bravo ,davai smelo! Ne e spe4elil tozi koito ne en opital!
    Но не забравяй думите..Ай са ибем!

Guest
    ТРЯБВА ДА И КАЖЕШ "АЙ СА ИБЕМ" ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!

Мега фен
    И аз съм опитвала - повече от 24 не става.

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Ami sichko zvuchi mn dobre, romantika, nosht, plaj ala-bala... ama mai nikoi ne obarna vnimanie che tva ti e NAI-DOBRATA PRIQTELKA! Vnimatelno se zamisli za neinoto povedenie kam tebe - ima li nqkvi znaci, signali ili neshto podobno ot neina strana, koeto te kara da q imash taq smelost? Ne zabravqi, che ako tq te vazpriema SAMO kato priqtel, posle she stane MNN MNN trudno, v nai-loshiq sluchai.. mojesh da q zagubish. Ne iskam da te obezkurajavam, no sled kato ti e tolkova blizka predpolagam che tq e choveka na koito nai-mn darjish! Taka che preceni trezvo situaciqta i togava deistvai.. Puk dumite sa posledniq problem. She i kajesh kvoto chuvstvash, obache se zapitai kakvo chuvstva tq?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе едва ли ще ете пита какво означава това,защото една целувка и думите "обичам те" казани в такава романтична обстановка значат достатъчно сами по себе си.Просто й обясни колко е важна за теб и какво чувстваш.Всичко ще си дойде от самосебе си.Няма защо да правиш повече планове.Тези са достатъчно

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Абе едва ли ще ете пита какво означава това,защото една целувка и думите "обичам те" казани в такава романтична обстановка значат достатъчно сами по себе си.Просто й обясни колко е важна за теб и какво чувстваш.Всичко ще си дойде от самосебе си.Няма защо да правиш повече планове.Тези са достатъчно
    Така е!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    А бе пич, аз съм на твойте години и ти казвам, че всичко зависи от харектера на мацката... А и предполагам, че ти най-добре може да си преценисх, зашото я познаваш отдавна...

Пожелвам ти голям успех и смело без да мислиш много!!!! =D>

Цитирай Първоначално написано от adDicTeD`tO`yOu
    Ми шще и обясниш за чувствата ти...да се надяваме,че и тя изпитва същото към теб...
    da se nadqvame...
    sq po temata: nema na4in da ne ostane o4arovana spox shtom te e haresala za rf,may be imash shansove i za nshto pove4e ....mqstoto e super dafai i uspeh
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен

Ам след това я погледни в очите и я питай за нейните чувства!!!УСПЕХ!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Уау...романтиката е още жива... Кажи и това, което чувстваш и я питай за нейните чувства, но в никакъв случай не я притискай
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    vsichko samo shte se oredi xD ne misli za tova, kakvo shte kajesh.. kakvo shte stane, shtot to samos shte doide.
    p.s: uspeh , no pomisli dali da si razvalqsh priqtelstvoto za 1 vrazka ili ne.

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си