.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

kak da razbiram negovoto dyrjanie?

Kak bixte reagirali ako s momcheto koeto xaresvate ste gadgeta i toi postoqnno vi pregryshta ..a nqkolko dni sled kato ste prieli se pravi 4e nqma nishto mejdy vas ??? Ne znam dali problema ne e v celyvaneto ..poneje me beshe pital dali moga da se celyvam i az my otgovorix 4e ne sym se celyvala s ezik ( koeto otgovarq na realnostta) ....a i nz dali ne my vliqe negovata nai dobra priqtelka ..zashtoto otkakto se zapoznaxme s neq ne mi obryshta osobeno vnimanie ...po skype pishe "obicham te" .. i razni ot sorta ...no kogato go vidq ne se dyrji vse edno 4e mi e gadge.Kak da postypq?

amiii moje prostoo da ne e sviknal o6te s teb ili da go e sram ili da e o6te v takav period na lape6koto mislene koeto im stiga samo da znaqt 4e si imat fr i ve4e koi sam az
    {By Nionio}

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    На колко сте двамата?
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    hih m da qvno prosto go e adski sram , pomogni mu da go preodolee napravi ti parvata krachka , badi po smela , btw na kolko ste ?

Az sym na 14,a toi na 15. A i ne e ot sramejlivite
    That Which Feeds Me Destroys Me

Голям фен
    ami v normalna vazrast ste da imate nqkakvi po intimni otnosheniq , ama to ne e hubavo da se barza de ..moje i toi da ne se e celuval i da go e sram da ne ospleska vsichko, pogovori s nego i ako pak ne stane nishto , ti napravi parvata krachka ...

spored men toi prosto ne znae kak da se durji s teb no ti ne si vinovna 4e mom4etata sa golqmata rabota dokato te svalqt a posle ............ opitai se da budesh malko po nastoqtelna znam li no ne se shashkai mai e normalno za taq vuzrast

Guest
    Тревоман

Говори с него-няма друг начин!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тревоман
    xaxaxaxa daaaaaaa 100% e trevoman :P i az sam na tva mnenie
    {By Nionio}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си