.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Neznam kakvo da mislq....

S moq priqtel bqhme 5 dena zaedno po celi no6ti i dni .. i dnes kato se vyrnahme v grada .. i maika i tatko bqha pokanili gosti i se pribrah .. zvyna mu zvyna mu .. nikoi ne mi vdiga .. posle nai nakraq sigurno pri 30 pyt mi vdigna i vika az sym pri dqdoto piq bira .. posle pak zvyna zvynaaa o6te 30 pyti .. obajda se pak .. "mi otidoh za bezalkoholno i ne si vzeh tela 6ti zvynna posle aide" i sled 2 chasa zvynq zvynq pak 3-4 pyti dokat se izkl. nai nakraq zvynq na maika mu .. tq vika mai e v sestra mu .. zvynq na sestra mu tq vika ei sq shti sa obadi i toi mi se obadi .. i vika posle pak shti zvynna ai .. sled 1 chas zvynq ... kyde si .. v nas boli ma korema .. ai ai .. demek da zatvarq .. imam 4uvstvoto 4e ne iska da govori s men.. neznam kakvo da mislq .. ne 4e sym drebnava .. ama prosto kogato 4ovek obe6tae ne6to trqbva da go izpulni ... qdosvam se taka .. kakvo da si mislq .. zashto li go pravi tova

e sega pak zvynq .. i ABONATYT ne otgovarq ...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Спокойно знам какво е гадно да ти кажат, че ще ти се обадят и не го сторят! Остави го сега той да те потърси, не му звъни ти и си помисли дали не си направила някакъв гав през тези дни случайно, ако не няма за какво да се притесняваш, ще чакаш обаждане, но в никакъв случай не му звъни сега ти !
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    shhh stiga si zvanqla de ... ostavi go malko da disha .. vseki si ima lichno vreme .. kakvo ne si drebnava , napravo se vmaniachavash ...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    q mu tegli edna
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Цитирай Първоначално написано от summer_04
    q mu tegli edna
    da to taka stava
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    Vkyshti
    Лелелеле остяви го малко.Недей да му звъншиш толкова много пъти.Луда ли си.Аз ако съм на негово място или щях да те зарежа или щях да те набия,защото е адски досадно някой да ти звъни 320 пъти в минута! Укроти топката малко е моя съвет
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

az ne mu zvynq v minuta po 100000 pyti .. prosto se pritesnqvah zashtoto go boleshe korema {btw:toi ima jly4ka} i iskah da go 4uq .. i imam 4uvstvoto 4e me e izlygal za vsi4ko tazi ve4er.. za pryv pyt pravi tozi nomer ...

Супер фен
    Дай му малко въздух де И на мене да ми звънят по 100 пъти на ден ще ми писне и няма да ми се говори с човека
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Наистина остави го малко да подиша. Изчакай малко и ще видиш, че той сам ще ти се обади.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си