.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Edinstvenoto koeto me pritesnqva e kak taka izvednuj 6te iz4ezne vsi4ko za men.Ne moga da povqrvam 4e nqkoi den 6te umra no tova e fakt.Chestno kazano pritesnqvam se pove4e ot tova da sam nqkva bapka koqto edvam vyrvi ili e izperkala.NAPRAVO UJAS!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    абе нз...безразлично ми е...знам че тоя ден ще дойде рано или късно... не го приемам много на сериозно

Мисълта не ми е особено приятно. Но много повече се страхувам от смъртта на близките си. А разбира се, че и един ден като си отида повече няма да видя хората, които обичам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от [`Лунно`цвете`
    ]страх ли.... от какво... ?! Мене повече ме е страх от живота... обзема ме меланхолия свързна със собствената ми незначителност.... хоп, раждаш се - умираш... обзема ме и яд че може да си отида без да съм направила толкова много неща.... и всичко завършва с една пуста надежда че дори и след себе си ще оставя следа.. и та такива работки..но не и страх...
    napulno sum suglasna

fake
    Guest
    зор ми е на оная раута...всички ще умрат един ден, голяма работа...някф цикъл-раждаш се, живееш, умираш, ражда се нов изрод, живее, умира....

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Изпитвам нежелание....неискам да умирам, но знам че рано или късно и тоя ден ще дойде, дано само да не е скоро....просто като си помисля колко много неща ми предстоят и колко неща не съм направила...наистина не ми се ще

Град
    НяКъДе В НиКъДеТо :)
    От самата смърт не ме е страх, плаша се от края на живота. От това, че може да не съм направила това, което искам, че няма да мога отново да срещам любимите си хора и... ще страдат за мен. Това ме притиснява...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ne me e strah ot sm1rtta-nqma smis1l!tq taka ili ina4e 6te doide-jelana,nejelana,tova e bez zna4enie...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: мацка123

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мен не ме е страх от смъртта по скоро ме е страх от смъртта на близките ми
    и мене така..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    plovdiv
    Няма от какво да ни е страх,защото всички рано или късно ще умрем.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мен не ме е страх от смъртта по скоро ме е страх от смъртта на близките ми

Голям фен
    Град
    sofia
    men mn me e strah da ne umra kolkoto i sme6no da zvu4i no kakto kazaha po gore mai pove4e me e strah ot smurta na blizkite mi za6toto togav i az prestavam da su6testvuvam
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Няма за какво да се страхувам, така или иначе тфа се случва някога. Единственото, което не искам да се случи е ако остарея да съм на легло. По-добре бърза смърт, отколкото да измъчвам себе си и близките
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Не ме е страх от смъртта. Вярвам в прераждането и моята философия е , че смъртта е просто едно преходно стъпало към някъде другаде. И мен като Лунно цвете повече ме плаши мисълта как ще изживея живота си и какво ще остане после...
    Да и аз така мисля...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    off nqma ot kvo da me e strax, to rano ili kusno 6e stane i ne mojem da sprem vremeto, puk i za6to da se straxuvame kato ne znaem ot kvo se straxuvame, moje tam da e po-qko
    trqbva da se jivee den za den, ako se bezspokoim za bude6tetoo, koga 6e umrem ili podobni raboti, ni6to 4udno ot pritesnenie da se gutnem po-rano, ot pritesneniee hvane6 bolest na debeloto 4ervoo i hop
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ъъъ...дядо почина скоро....За пръв път мой близък умира и...беше тъжно,де,но тогава разбрах че и тази смърт не е страшна...
    Няма нищо лошо и страшно в това хората които обичаш или самият ти да умреш...Защото е въпрос на биология и химия.Наука..А в нея няма нищо страшно..И после се свиква,ебаси
    И на мен ми се случи същото преди година май...и когато ти се случи,разбираш,че не е чак толкова ужасно.Не беше както си го представях-рев в реки,живота ти се скапва,всичко ти става сиво...не,когато се случи просто хващаш смисъла на кръговрата на живота.Той умира,но аз живея,нали?А когато аз умра вече ще живее някой на мое място.
    Не мисля за смъртта,като нещо страшно.Просто се случва.Дори ми е интересно,дали ще си спомням неща от живота,ако има наистина дух и душа и такива работи.Или ако има прераждане...супер много ми е интересно.Но щом никой не се е върнал-значи там е прекалено хубаво за да им се тръгва обратно
    Приемайте нещата от добрата страна,защото нямате какво да направите по тоя въпрос.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Аз 10 пъти съм прайла опити да си режа вените ... не ме е страх толкова от смъртта колкото от болката преди нея ...
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, страх ме е. Страх ме е, че просто ще изчезна, няма да мога да бъда вече с хората, които обичам... Страх ме е, че всички спомени, мисли, чувства, които съм имала, абе всичко ще изчезне... Много ми е странно само като си помисля....
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    страх ме е от смъртта, защото след нея няма нищо. живота е интересен и затова ми се живее.

Супер фен
    Напоследък изпитвам огромен страх да не бъда погребана
    Може да звучи смешно....но имам адската фобия от това...
    Искам да съм кремирана

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    О да.. какъв страх бе аз направо се парализирам и ха да пукна и не успявам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    да страх ме е.Когато осъзнах,че ще умра плаках в продъжение на месеци.Бях депресирана.не можех да повярвам,че 1 дан няма да ме има,че светът ще забрави,че съм съществувала.Но го преодолях.сега си гледам живота и се старая да не мисля за това.ще стане,но не днес.Така си казвам.Е 1 път ще сбъркам,ама в повечето случаи ще съм права!не знам не ми се мре,но си пожелавам да не стане внезапно,а д имам време да си кажа сбогом с близките.Каквото стане!

Супер фен
    Не ме е страх толкова от собствената ми смърт, колкото от смъртта на някоя роднина
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

От самата смърт не ме е страх. Единственото, пред което изпитвам смътен страх, е болката. Така че бих казала, че физически болезнената смърт ме плаши донякъде.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си