- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво чувствате когато... ?
Edinstvenoto koeto me pritesnqva e kak taka izvednuj 6te iz4ezne vsi4ko za men.Ne moga da povqrvam 4e nqkoi den 6te umra no tova e fakt.Chestno kazano pritesnqvam se pove4e ot tova da sam nqkva bapka koqto edvam vyrvi ili e izperkala.NAPRAVO UJAS!!!
абе нз...безразлично ми е...знам че тоя ден ще дойде рано или късно...не го приемам много на сериозно
![]()
Мисълта не ми е особено приятно. Но много повече се страхувам от смъртта на близките си. А разбира се, че и един ден като си отида повече няма да видя хората, които обичам.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
napulno sum suglasnaПървоначално написано от [`Лунно`цвете`
![]()
зор ми е на оная раута...всички ще умрат един ден, голяма работа...някф цикъл-раждаш се, живееш, умираш, ражда се нов изрод, живее, умира....
Изпитвам нежелание....неискам да умирам, но знам че рано или късно и тоя ден ще дойде, дано само да не е скоро....просто като си помисля колко много неща ми предстоят и колко неща не съм направила...наистина не ми се ще![]()
От самата смърт не ме е страх, плаша се от края на живота. От това, че може да не съм направила това, което искам, че няма да мога отново да срещам любимите си хора и... ще страдат за мен. Това ме притиснява...
ne me e strah ot sm1rtta-nqma smis1l!tq taka ili ina4e 6te doide-jelana,nejelana,tova e bez zna4enie...
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
и мене така..Първоначално написано от Анонимко
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Няма от какво да ни е страх,защото всички рано или късно ще умрем.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
men mn me e strah da ne umra kolkoto i sme6no da zvu4i no kakto kazaha po gore mai pove4e me e strah ot smurta na blizkite mi![]()
za6toto togav i az prestavam da su6testvuvam
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Няма за какво да се страхувам, така или иначе тфа се случва някога. Единственото, което не искам да се случи е ако остарея да съм на легло. По-добре бърза смърт, отколкото да измъчвам себе си и близките![]()
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Да и аз така мисля...Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
off nqma ot kvo da me e strax, to rano ili kusno 6e stane i ne mojem da sprem vremeto, puk i za6to da se straxuvame kato ne znaem ot kvo se straxuvame, moje tam da e po-qko
trqbva da se jivee den za den, ako se bezspokoim za bude6tetoo, koga 6e umrem ili podobni raboti, ni6to 4udno ot pritesnenie da se gutnem po-rano, ot pritesneniee hvane6 bolest na debeloto 4ervoo i hop
be careful what you wish for 'cause you just might get it
И на мен ми се случи същото преди година май...и когато ти се случи,разбираш,че не е чак толкова ужасно.Не беше както си го представях-рев в реки,живота ти се скапва,всичко ти става сиво...не,когато се случи просто хващаш смисъла на кръговрата на живота.Той умира,но аз живея,нали?А когато аз умра вече ще живее някой на мое място.Първоначално написано от Whisskas
Не мисля за смъртта,като нещо страшно.Просто се случва.Дори ми е интересно,дали ще си спомням неща от живота,ако има наистина дух и душа и такива работи.Или ако има прераждане...супер много ми е интересно.Но щом никой не се е върнал-значи там е прекалено хубаво за да им се тръгва обратно![]()
Приемайте нещата от добрата страна,защото нямате какво да направите по тоя въпрос.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Аз 10 пъти съм прайла опити да си режа вените ... не ме е страх толкова от смъртта колкото от болката преди нея ...![]()
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
Да, страх ме е. Страх ме е, че просто ще изчезна, няма да мога да бъда вече с хората, които обичам... Страх ме е, че всички спомени, мисли, чувства, които съм имала, абе всичко ще изчезне... Много ми е странно само като си помисля....![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
страх ме е от смъртта, защото след нея няма нищо. живота е интересен и затова ми се живее.
Напоследък изпитвам огромен страх да не бъда погребана![]()
![]()
Може да звучи смешно....но имам адската фобия от това...
Искам да съм кремирана![]()
да страх ме е.Когато осъзнах,че ще умра плаках в продъжение на месеци.Бях депресирана.не можех да повярвам,че 1 дан няма да ме има,че светът ще забрави,че съм съществувала.Но го преодолях.сега си гледам живота и се старая да не мисля за това.ще стане,но не днес.Така си казвам.Е 1 път ще сбъркам,ама в повечето случаи ще съм права!не знам не ми се мре,но си пожелавам да не стане внезапно,а д имам време да си кажа сбогом с близките.Каквото стане!
Не ме е страх толкова от собствената ми смърт, колкото от смъртта на някоя роднина![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
От самата смърт не ме е страх. Единственото, пред което изпитвам смътен страх, е болката. Така че бих казала, че физически болезнената смърт ме плаши донякъде.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.