- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа ?
Хора аз имам къдрава коса не мн дълга коса,абе некаде около 10 см та въпроса ми е каква прическа мога да си направя?Дайте някакви идеи.![]()
napravi si negarski plitki
Тва си го мислех обаче ми трябва по дълга коса.Но и това е варянт.Някакви други предложения?Първоначално написано от Анонимко
ммм мисляче не тря по далга коса за плитките ... ама караи направи се на скумрия ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Остави я да стърчи на всички страни. Много е яко, макар да е смешничко.![]()
И аз ти предлагам да я изправиш.![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
слагаш си главата под чешмата, след това започваш да я тръскаш като куче и си готов![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ne ne q izpravqi gospod ti e dal kudrava kosa az sum super kudrava i ne mislq da q izprobvam ina4e po temata AFRO
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ми да ви кажа мене си ме кефи къдрава.Ще отида да питам за плитки в някои салон колко тряя да е дълга косата,ако се напраа мое да ви пратя снимчици после :P.
ako pita6 men sega ni6to ne i pravi, a kato porasne pove4ko si napravi rasti
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
pod4erai krastotata i s pqna s mokar efekt,ili niakav fiksator i tva e!
В момента това правя,но искам да направя нещо по така. :PПървоначално написано от Taina{}
Оффф...не започвайте!
e 6tom priqtelkata ti te haresva ostavai taka be...Първоначално написано от iskamTe_vednaga
P.S. tq priqtelka li ti e..?
От мене само 1 съвет-не се прави на растиНещо не изглежда чак толкова добре вече-нз.Друг вариан е да изчакаш да порасне още малко и да се направиш на плитки.Например като на Шон Пол-много добре стои!!
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Обръсни я!
Кво ще се правиш на гей с тия прически само!
направи си малки плитчици,такифа като рибена кост.Като Шон Пол :Р
Абе вие какви идеи му дадохте на момчето...да си я изправяКолко е отвратително момче изправено с преса няма да коментирам
А и само като си представя борабата на момче с тоя уред...
Някой предложи да минеш под чешмата и след това да я разтръскаш като куче....е те тва е най-доброто
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
0 nomer
dai snimki
остави я да избуи-дълокосите мъже са секси!
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()