.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Drazni me

Guest

Drazni me

Molia vi se kajete mi kakvo da pravia. Rabotia v edin supermarket, v koito estestveno rabotiat mnogo hora, i ne poznavam vsichki-samo tezi s koito rabotia. Ima edin koito e moje bi 30 i niakolko godishen, koito neprekusnato me gleda. Az sum na 18. Biah 2 sedmici vuv vakancia i ne rabotih estestveno. V denia kogato se vurnah na rabota toi idva i mi vika: "Kude beshe", "Lipsvashe mi ujasno", "Misleh za teb neprekusnato" I az hich ne mu obrushtam vnimanie. Purvo imeto ne mu znam, nikoga ne sum govorila s nego i toi mi govori gluposti che sum mu lipsvala... Izobshto ne go poznavam i ne iskam da go poznavam. Eto dnes si rabotia i toi sedi taka nastrani ot men i me ziapa. Napravo ne izdurjam, mnogo me drazni. Edin den idva i me pita: "Imash li si gadje". I az vikam da(makar che niamam v momenta) i toi kolko e visok, i toi li hodi na uchilishte s teb... Adsi mnogo me iznervia. Kajete mi kakvo da pravia. Zabravih da kaja che toi se durji taka s vsiako momiche/jena. Poniakoga se chuvstvam tolkova neudobno, az si rabotia, vursha si rabotata, a toi me ziapa. Imam chuvstvoto che toi nikoga ne si e imal gadje, de da znam durji se detinski niakaksi. Puk ako mu kaja neshto grubo, shte mu stane mnogo gadno.
    Neznam kajete mi kvo da pravia s toia

Повече от фен
    Град
    Луната
    Незнам какъв съвет да ти дам за да се отървеш от него но все пак смятам че ако не му обръщаш внимание той ще спре да се занимава с теб.Някак си не върви да му кажеш разкарай се или не ме занимавай повече защото както каза ти работите заедно и след това ще бъде много кофти.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми говори с него и му обясни. че ти е неприятно поведението му и готово. КЪСМЕТ

с тези въпроси които ти задава ме е страх да не е наумил нещо.пита те кога си сама а тва не е добре.помисли--все пак той може би те е набелязъл--не го познаваш.не искам да те урочасвам но ми се струва че иска да те изнасили.може и да греша но се пази моля ти се

Супер фен
    В америка за такова нещо се съдят за големи суми. Подай жалба в полицията за сексуален тормоз
    2т. системно

Сигурна ли си,че така се държи с всяка жена?Не му обръщай внимание и ако не престане поговори с него и му обясни,че не ти е приятно.
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Guest
    Педофилия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си