- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки маникюр?
Кой си слага безцветен лак? Забелязъл съм че пичките обръщат яко внимание на ръцете на мъжа както и на ноктите и се кефат яко ако мъжа е с потдържани нокти. Кво мислите по въпроса?
А кой си пуска дълги нокти на кутретата![]()
? (тва последното се бъзикам
)
2т. системно
На мен ми харесват добре поддържани нокти,но без никакви маникюрчета на кутретата,примерно
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не ми харесва лакиран мъж. Лакът всъщност е вреден за ноктите и поддържането им не включва лакиране.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Дори заздравителя за нокти ли не е безвреден?![]()
![]()
Аз лично се кефя на добре поддържани ръце, но ... може да минем и без безцветен лак![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Доколкото знам, когато се сложи лак, ноктите не могат да "дишат".
Да де заздравител.![]()
2т. системно
emi i men ne mi haresvat mom4eta s lakirani nokti nezavisimo kakuv clqt...bilo toi i prozra4en
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
maj s lak -da,da!ujas!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
заздравител си слагам, когато искам да пусна по-дългички нокти за да не се цепят.Първоначално написано от Amayo
ти маникюрче ли ше си пускаш ?
алелуя.
Вие сте пияни бе... Мъжки маникюр.... Хахахах Може и мъжки сутиен....
Първоначално написано от Amayo
Не вярвам някоя кадърна маникюристка да ти сложи безцветен лак.
Обикновено нокътната плочка на мъжете само се полира, без да се лакира.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Да с удоволствие бих си направил маникюр.....АКО БЯХ ГЕЙ!
![]()
...Arbeit macht frei...
оо мрзя мъже с маникюр на кутрето
абсолютно съм съгласна с мнението на Eclipse_bb!Какво лошо има в мъжките поддържани нокти?Гадно ли ще ви в ако нямат черно под ноктите(не говоря за монтьoри...а за нормални момчета!)?И не само за черното под ноктите...Няма лошо...Щом мъжете почнаха да си правят коло-маска,за да отсранят окосмението си,защо да не почнат и да поддържат ноктите си(прави се вече...)?!Не значи ,че тези които се поддържат са гейове!!!Не значи,че са Азис или който и да е фолкар(е,може и такива да са...)!Просто хора,които обръщат внимание и на тази част от тялото си.Първоначално написано от Eclipse_bb
az gi mrazq kakuvto i manikur da imat...dori i da si lakirat noktite v bezcveten cvqt vsi4ko tova mi se struva geisko ...Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
dobre poddurjani nokti da,ama s bezcveten lak ne stava li malko pederasko?abe zavisi,vapros na vkus,i kato se obeli bezcvetniq lak na varha na noktite i se li4i i e super grozno i sme6tno![]()
Гейско била.. айде сега .. еиииииии нямате угодия момичетатаПриказвате че все се вл'бвате в някой готини момчета и те се оказват гейове,а сега когато нормалните момчета се опитваме да се поддържаме ни изкарвате гейове и ни пращате в А-окръжна
![]()
Believe in God`s power
az ne moga da ponasqm ligavi mom4enca s bezcveten lak za nokti!ve4e kato vlezne6 pri manikiurist ima pove4e mom4eta otkolkoto momi4eta!se6taite se nakade varvqt majete!SRAM!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
HAHAHA neme karaite da se smeq,molq vi.geisko,typo,da be, Q stiga
nqma ni6o lo6o mom4e da bude s dobur manikur i lakiraNO S BEZCBVETEN LAK ILI ZAZDRAVITEL.moga da vi kaja 4e sum mom4e na 18 i ot 8 meseca ve4e sum s bezcveten lak vseki den,samo na edni zadrysteni i konservativni hora s predrasyduci moje da ne im haresva vseki koito ima problem da go duha,21 vek e ve4e mladi hora ste.
А дейвид бекъм да не е педерас като си слага червило? Мене до са сички пички се кефат яко на тва(а да поясня под пички се разбира готини момичета дето разбират от стил - а не некви металки, селянки, рапаркии дрр), аз ше си ги чукам па нека съм педал...![]()
2т. системно
ти къде си тръгнал да се слагаш до дейвид бекъм бе !?Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
сички 'пички' му се кефели... цъ цъ. вече се сещам за коя порода 'момичета' говориш.![]()
алелуя.