- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки маникюр?
За пример го давам, и ква порода са че ми стана интересно.
2т. системно
Eclipse_bb wrote:
Amayo wrote:
Кой си слага безцветен лак? Забелязъл съм че пичките обръщат яко внимание на ръцете на мъжа както и на ноктите и се кефат яко ако мъжа е с потдържани нокти. Кво мислите по въпроса?
А кой си пуска дълги нокти на кутретата Laughing Laughing ? (тва последното се бъзикам Mr. Green )
Не вярвам някоя кадърна маникюристка да ти сложи безцветен лак.
Обикновено нокътната плочка на мъжете само се полира, без да се лакира.
абсолютно съм съгласна с мнението на Eclipse_bb!Какво лошо има в мъжките поддържани нокти?Гадно ли ще ви в ако нямат черно под ноктите(не говоря за монтьoри...а за нормални момчета!)?И не само за черното под ноктите...Няма лошо...Щом мъжете почнаха да си правят коло-маска,за да отсранят окосмението си,защо да не почнат и да поддържат ноктите си(прави се вече...)?!Не значи ,че тези които се поддържат са гейове!!!Не значи,че са Азис или който и да е фолкар(е,може и такива да са...)!Просто хора,които обръщат внимание и на тази част от тялото си.
АЗИСА ОЩЕ ЛИ ПЕЕ ?! Той че си беше педал си е .. ама ко от тванали си изкарва кинти човека .. както мое така си вади хляба нали знаиш секи луд с номера си .. та на него на стила му мн женствен с френски маникюр е на оня клип черните очи .. мн хубава песен ама кат си пльоска ръцете на мерджана на капака и разваля всичко .. таааа да си доида на думата ..
Въпросче към момичетата... как предпочитате .. да ви бара някъв грамаден космат с мръсни ръце брадясал и да мирише на пот .. току що излязал от фитнеса с некъф сивясал мръсен потник.. и ва прегърне и кат налети на целувка .. да засмърди на застояло ....
илиии някой тип с прическа мрическа .. ходи на козметик потдържа се .. коли маски тъпотии.. и некви нежни готени ръце и нокти с мн мн яка кожа мекичка и кат ви прегърне да не лъха на пот ми приемрно на Армани Black Code ?
Няя .. фитнесО умрЕ вечев смисъл .. грубяните не са на мода,а тва вече кой как иска да си ходи си е въпрос на лично мнение
![]()
ама предполагам че повечето биха избрали 2рия вид .. КАЖЕТЕ СЯ НЕ СЪМ ЛИ ПРАВ ?! ... [-o<
Първоначално написано от olive_oil
![]()
аз пък ще ви кажа, че мъже с черен лак много ме радват! защото просто са яки! факт!
иначе познавах един с безцветен лак, не беше гей, ама супер гнусен.. пффф, дано е умрял.
а тва с дългия нокът на котрето е много удобно, ако тръгнеш да си ровиш в ушите или носа, ама иначе...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз не казах ли метълки и други изтрещеняци живеещи извън обществото да не се обаждат - марш в гората...Първоначално написано от пор
2т. системно
пука ми кво си казЪл. и те моля да не ме обиждаш на метълка...Първоначално написано от Amayo
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мъж съм и имам дълги нокти и на двете ръце, изпилени във формата на кукички. Лакирам ги черни. Забелязъл съм, че отзивите, които предизвиквам са крайни. За повечето е отвратително, но за други е привлекателно и шик.
И не ! Не съм гей, травестит и производни !
Мъж с безцветен лак ?! Не благодаря още не си падам по педали , макар че, както каза Пор - черния лак е супер ! Но само черния ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Първоначално написано от gestapo
И аз така
![]()
![]()
![]()
btw Стига с тия педалски истории
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!