- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima li priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e!??!
Vaprosat mi e dali spored vas sa6testvuva priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e...govoria za istinsko priatelstvo,koeto prodaljava s godini...ne e li veren faktat 4e pri takova dalgogodi6no priqtelstvo vinagi ediniqt e vluben i jelae drugiqt.....spomnete si reklamata na SPRITE
![]()
spored mene ima priqtelstvo mejdu momi4e i momche i to sashto moje da e tolkova istinsko kakto mejdu 2 momicheta ili 2 momcheta![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
i spored men ima
И според мен има,не е задължително да прерасне в нещо друго!С моя най-добър приятел вече 10 години сме само приятели!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Поредният глупав въпрос.
Мии аз вярвам,че има ама се така се получава,че без да се усетя моят пр е влюбжен(става въпрос за сегашния)..иначе имах един най-добър пр...него вече го няма но няма значение...аз бях влюбена в него,но това не ми пречеше да сме си бест фр..!
Иаче вярвам,че има но при мен е нямало!![]()
[color=black][b] ☼٭ M
emi spored men ima i moje da e tolkova istinsko kakto m/u momi4eta ili mom4eta!drug e vuprosa ve4e kolko rqdko se sre6ta!no mislq 4e po4ti vinagi mom4eto i momi4eto sa preminali prez ne6to pove4e ot priqtelstvo-po4ti vinagi imq nqkvo privli4ane sled koeto ne6tata moje da sa na osnovata na priqtelstvo!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Хехе знам ги аз тияПървоначално написано от Eimi_{}
Рекламата на спрайт не лъже..
![]()
незнам за другите ма между мене и Яни има и нема нищо общо със спрайтПървоначално написано от sinful`girl
![]()
Може но ме толкова добро колкото еднополовите. То така е и с връзките
estestveno ,4e e vazmojno ... a ti si spomni ,4e vse pak vsi4ko e edna reklama otnostno SPRITEПървоначално написано от sinful`girl
![]()
![]()
spored men takova priqtelstvo ima i se nadqvam s moq nai-dobur priqtel da si ostnem fr za cql jivot!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Тъй, гледам само момиченца са писали, нужно е едно мъжко мнение...
Не, няма такова животно. Защо? Ми защото сме свине и мислим основно с оная работа, в което принципно няма нищо лошо, НО... не допускаме приятелките ни да не са привлекателни (поне за нас). Аз досега не съм се сближавал с момиче, без да ми е ПОНЕ симпатична.
Оттук нататък, мили деца, е само въпрос време кога ще се прояви привличането, за което споменах. Обикновено след много тежки моменти, депресии и т.н. А иначе може да стане след година, две, три, десет, но бъдете сигурни, че ще стане.
Иначе и аз ги развявах тия моабети за вечното приятелство... поне докато не се "взехме" с най-добрата ми приятелка, след 5 години един до друг. Айде живи, здрави и да внимавате с приятелите, че не знаете откъде ще ви дойде!
i spored mene e vazmojno...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Има достатъчно теми по този въпрос![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%EC%E8%F7%E5
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%EC%E8%F7%E5
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love