- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На сухо
Колко най-много време сте оставали на сухо (т.е. без секс) или сега сте на сухо и за момчетата ясно как се справят, но как се справят момичетата, които са на сухо, щото мен ми е мн странно да мастурбирам и никога до сега не ми се е налагало![]()
Аз сега съм на сухо за около месец и нещо и нз какво да правя ако ми се доправи секс твърде мн![]()
![]()
![]()
Около 2 месеца...и това ме доведе до една глупост, която не биваше да правя...
kupi si vibrator!![]()
3-4 месеца,дори и повече,но това не ми е било проблем...
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Какво трудно има - имаш ръце, имаш полови органи...мастурбирай и мисли как правиш секс.
4-5 месецахич не ми пукаше
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Първо "знаем как се справят момчетата блаблабла" е много некомпетентно изказване... чикията мили дами, когато на мъжа му се прави секс, облекчава точно за 3-5 минути. Не мога да го обясня с факти, но някак си пениса усеща дали прониква във вагина или просто в ръката на притежателя си. Сиреч чикията НЕ ПОМАГА. А сега по темата - 7 месеца, беше точно след сефтето ми защото с момичето с което беше се скарахме, а на 13 се сещате че не се намира много лесно сексуален партньор![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
em da puk ako ne stane vij kolko momcheta ima v foruma[/b]
Първоначално написано от Snoopy_
Dobre DOSTA KOMPETENTNIQ!!!
Около 4 месеца, а и в момента съм на сухо.![]()
3 години...![]()
Животът е БРЯГ!
Еми аз сигурно като единствен който ще прави секс само след сватбата си, ще кажа че хич не ми пука, секс изобщо не ме влече![]()
...Arbeit macht frei...
Първоначално написано от gestapo
Хаха и аз таки си помислих. Само не разбрах сексът с жени ли не те влече ?![]()
2т. забрана за ползване на профил
не ме влече по принцип, сексът се използва само за увеличаване на популацията.Първоначално написано от LoRinSeR
...Arbeit macht frei...
Ти за животно ли се смяташ ?Първоначално написано от gestapo
2т. забрана за ползване на профил
sega i az sam na suho.nqmam si priatelka a pak mnoo mi se prai seks!!4ikiqta ve4e ne biva!!!!![]()
Не... виж сега аз живея в края на 19, началото на 20-ти век. Просто съм старомоден и ме дразнят тия дето се е**т просто за самото удоволствие. Животът не е секс деца мои.Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
...Arbeit macht frei...
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Ами мацко, момче съм, от 6 години водя полов житов и мисля че това е достатъчно за да знам как ми действа онанирането и как ми действа истинския секс в/у задоволеността не мислиш ли?
4 месеца....ама през тях имаше орален секс и пръстчета....![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!