.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Кой е най-щастливият ви момент с любимия/любимата?

Кои е наи-6тастливия ви момент заедно????

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    valeshe poroen dujdec..ama bez grumotevici i takiva....bqhme se gushnali i vurvqhme po ulicata..beshe vecher i beshe tumno samo lampite sveteha...ta toi me izprashtashe do nas de i me celuna pred vratata

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;)

kogato bqhme se gushnali
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

bqhme na edin pametni ama ne pomnq kak se kazva6e... togava be6e nai - qkiq ni moment... aaaa i edin pyt kato otidoh da q vzema ot daskalo...
    kofti, 4e dnes moje i da e kraqt...

Много са. Един път, когато ми каза "Обичам те". Бяхме отишли цяла компания на море. Бяхме седнали само двамата на плажа късно вечерта. Времето беше много спокойно и луната беше пълна. Седяхме си ние на плажа и той ме беше гушнал и в един момент усетих как ме гали по косата и ми каза "Обичам те", беше невероятно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Когато отново се събрахме и той ми каза че ме обича
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Guest
    Ами свече бившето ми гадже беше когато си казахме,че сме влюбени един в друг и после седнахме на една скала и там аз му дадох моето талисманче.А и веднъж бяхме седнали на плажа и всичко беше толкова красиво-гледахме залеза и се любувахме един на друг.Ех как ми липсват тези моменти...

Еми .. те са много, но ще ви напиша само за една.
    На втората ни среща, също така и втория път в който се виждаме изобщо понеже се знаем от чата. Тая среща .. беше нагласена от най-добрата ми приятелка. Отидохме във Варна да си купува дрехи с още 2-ма наши приятели. Пфууу като научих, че той трябва да на чака откачих. Ту яд, ту радост. Когато се видяхме с него оставихме приятелите ми да ходят по магазините, а ние с него се поразкарахме по бреговата ивица. Вечерта трябваше двамата да отидем да се срещнем с приятелите ми и с тях пак отидохме до морето. Тогава с мойту слънце останахме насаме ... беше пълнолуние. Той седеше до мен и на беше срам да се погледнем в очите. Този момент ми е запомнящ зареди самата невинност и на двамата която бе много красива Пфу то ся се развратихме да ева.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Emi kogato se bqhme hvanali za ruce i vurvqhme po ulicata...moje da zvu4i tupo no nqkaksi kogato toi me hvana za ruka i po4nahme da se razhojdame i da se celuvame usetih 4e lubovta mi kum neo se osilva s vsqka izminala kra4ka.....ohhhh kak iskam vsi4ko tova da se slu4i otnovo..... ......

Имали сме много ,но деня в който тръгнахме той се постара и го направи незабравим

Guest
    за мен всеки момент с него е "най-щастливият", защото ми стига това, че е до мен, ме обича и ми го показва непрекъснато

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за мен всеки момент с него е "най-щастливият", защото ми стига това, че е до мен, ме обича и ми го показва непрекъснато
    това бях аз

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Imali sme mn nezabravimi i 6tastlivi momenti.
    Edin ot tqh be6e, kogato ne6to se bqhme skarali i vanka vale6e. Toi re6i da si tragva i az tragnah s nego. Po patq mn se karahme i stignahme do na6ata peika. Tam zamal4ahme. Toi me pogledna i me celuna. Be6e val6ebno. Posle mi kaza "Obi4am te". Nqkak si be6e mn romanti4no, za6toto hem vale6e, hem nego obakvahme, za6toto nali se bqhme skarali. Posle tragnahme kam tqh da se preoble4em i varvqhme po patq celite morki, no se bqhme hvanali za race. Be6e neveroqtno i nikoga nqma da zabravq tozi moment

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    абсолютно всички моменти,които съм прекарала с него са били най-щастливите въобще в целия ми живот!
    Това че бях с него и,че виждах колко много ме обича и иска да е с мен,ме правеше най-щастливото момиче на земята...:}}}
    f@nt@zi@

kogato sedqhme dvamata na tretiq etaj na daskalo-tumno,nie sami i ve4er posred zimata i toi mi kaza,4e me obi4a ~!!!~-bshe neveroqtno i vse pak ne to4no nespodelena lubov,a nevuzmojna
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За сега със сегашното ми гадже не съм имала чак толкова запомняш момент, но с едно бивше гадже(единственото за сега, в което съм била влюбена наистина)бяхме в Борисовата и се бяхме качили на едно дърво и там след като ме целуна ми каза за пръв път и то в очите, че ме Обича .... просто изтръпнах ... беше много добро...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ami...az sum imala mnogo hubavi prejivqvaniq s moq beb4o,no edin ot nai-hubavite e,kogato bqhme u tqh,lejahme pregirnati na legloto,slu6ahme romanti4na muzika i use6tahme ritumite na surcata si!...Be6e veliko!!!...Imalo e i o6te mn drugi kato tozi,no tozi se e zape4atal mn zdravo v suznanieto i du6ata mi!!!...
    Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...

Фен
    Град
    В нас ;)
    бяхме седнали на една пейка пред един супермаркет и се тъпчехме с едни огрооооомни сандвичи .. колко беше романтично ..

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi imali sme mnogo momenti koito sa spirali duha i na dvama ni no mementat koito i dvamata 6te zapomnim e kogato toi ima6e rojden den ve4e nablijava6e 12 4asa az go gu6nah i mu kazah moito golqmo mom4ence posle toi me celuna i mi kaza OBI4AM TE!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

a nai gadniqt be6e kogato razbrahme 4e sme zagubili bebeto ni i vupreki vsi4ko toi mi kaza iskreno obi4am te

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Веднъж когато бяхме в тях и той ми каза,че аз съм неговото момиче,че ме обича....абе то всички моменти когато оставаме двамата са невероятни и незабравими

nai-6tasliviq li....?hmm moje da vi se stori stranno no edin ot nai 6tasliviq be6e na tyrneto na painer min godina togava 4uhme na6ata lubima pesen i prez cqloto vreme bqhme pregarnati nz no togava osaznah 4e naistina super mn go obi4am
    {By Nionio}

Guest
    Всеки път когато сме заедно се чувствам по-щастлива от предишните. Много се радвам,че го познавам,че го има, въпреки всичките проблеми и сълзи,които съм преживяла и които предстоят.

Град
    Sofia
    Всеки един момент прекаран с него е незабравим и щастлив!
    ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!

Guest
    kato che li kogato mu kazah che go bicham...
    bqhme na igrishteto na edno uchilishte kam 12- 1 vecherta i piehme vino (napravo ot shisheto, zashtoto koi da se seti da vzeme chashi)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си