hora hodih na dermatolog i toi mi predpisa seriqta "akne aut".dokolkoto ra4itam receptata na neq pi6e "akne aut activ" i po4istva6tiqt losion,a dnes v aptekata vmesto "akne aut activ"sa dali krema(poneje maika mi gi kupuva6e).ta vuprosa mi e trqbvali da si kupuvam activniqt losion ili i krema stava.koe s koe trqbva da se su4etava i koq kombinaciq ot tazi seriq ima nai golqm efekt
Активния лосион си е....активен лосион (баси логиката само![]()
![]()
)Откъдето следва че е доста по-силничък от крема...купи си го и него-7 лв е някъде...а крема доколкото знам...е да се намажеш с него ако много ти се изсуши кожата след активния лосион. Най-добра е комбинацията, изписана ти от лекаря-първо чистиш с почистващия, после клепаш с активния!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mili forumci,molq vi daite mi suvet kakvo da pravq za6toto skoro nqma da moga da posetq dermatologa si(v drug grad sum)
значи и аз ходих на лекар и ми предписа същото...и кожата на лицето ми се изсуши от лосиона и започна да се бели...иначе лосиона помага...добър е...ама използвай овлажняващи кремове за лице...иначе...за крема на съм чувала
![]()
Krema e neveroqten-pone pri men ima efekt...mnogo omekotqva kojata.
az si go vzeh za 4.20lv no moje da e po-skap.
ako iskash probvai go \/
![]()
И на мен ми предписаха точно това и си го взех. Наистина се изсушава кожата... И все пак, след като са ти изписали това, трябва него да вземеш.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ami q kaji deistva li pone ili izob6to bez rezultat
sq shti kaja ko deistva i ko da si vsemesh-na4i... na deva mai beshe 4eida vidq
ДеВa-te sa tri:lusion,krem i gel-ednoto e prozra4no druoto kat tonik i tretoto e sinio(otvutre)ina4e opakovka-bqlo sinq4eti oputvaneto e davai-deistva,no predi tui trqq si hodila na dermatolog
po 3.40 lv sa mislq
razli4ni po golemina
are mislq,e se opitah da gi opisha kakto trqq
sushto deistvat i na avene seriata da znaish
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Абе аз не го ползвам много често това. Дори рядко го ползвам, защото кожата ми става гадна и като се намажа и избиват всички възможни пъпчици. Сигурно това трябва да е ефекта, но... Та аз не знам дали действа добре.Някой друг да каже...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
xax :P tova e-te izbivat i minavat po burzo :PПървоначално написано от beb4o_bu
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
аз ползвам лосиона и съм мн доволна =D>
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...