- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- epilator i pinceta
imam edin vapros kam vas-pinsetata kato epilator li deistva?V smisal tq sa6to mai maha kosmite s korenite im?Opredeleno stava po bavno,no vse pak ne moje li da se izpolzva za triygylnika,krakata i t.nhem boli po malko?ta vaprosa mi e ednakvo li deistvat???
Епилаторът епилира с пинсети.![]()
Mdam, epilatorut predstavlqva prosto mnogo pinsetki deto otskybvat teq prokleti kosum4etaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
koito az nenavijdamПървоначално написано от ludo_mace
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
da ama ima i epilatori sas diskoveПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
zna4i e absolutno sa6toto?????nali????????/ne govorq za nervite/
Оф еми като изрично ти се каза, че епилаторът епилира с пинсети, ЕСТ че е същото!!
Mi ednakvo deistvat. Epilatora->mnogo pinsetki .Samo4e kak misli6 da si mahne6 kosmite na krakata samo s pinsetkata ... po -dobre otidi na kola maska
da,ednakvo deistvat,i dvete mahat kosuma ot korena,kakto i kola maskata![]()
Действат еднакво,но Епилаторът определено е по-добрият вариант.
Моят Епилатор е с дискове и не ме боли изобщо.Екстра си ми е с него.
Трябва да си доста търпелив човек за да успееш да си махнеш
космите на краката с Пинсета.![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
da ama na triugalnika ne e prepora4itelno s pinseta
естествено че е същото![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Да, епилатора действа на принципа на пинсетата, само че е много по-бързо. Ако тръгнеш да махаш космите на краката с пинсети ще са ти необходими няколко дни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
aide krakata ok...ama kak shte si mahnesh kosmite na triugulnika s pinseta...![]()