- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, целувате ли пениса на гаджето си докато свършва?
Та въпроса е дали целувате ли пениса на гаджето си докато свършва?
Аз лично досега съм попадал само веднъж на такова гадже (беше на 32г.) и беше невероятно. Явно доста хора са я учили.
Не знам как ще го целувам, след като съм го лапнала...най-често си играя с езика по главичката.
bravo momicheta bravo![]()
Първоначално написано от No|Problem
Браво, че гълтат.
2т. забрана за ползване на профил
em da suvsem malko ostanaha
Такива жени са за похвала и който е с тях е щастливец.
Еми "Целувате ли?" - аз си го лапам. Чесно казано не предполагах, че е един вид привилегия (И се радвам за което, че вас ви радва. Дано ме разбрахте.), понеже от март насам водя полов живот с един партньор естествено![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
i az sum takaПървоначално написано от `Death`Whore`
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Хммм...То май тука всички правим едно и също...Евала![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от LoRinSeR
oh yeah!
![]()
същото и аз щях да питам.след като ще гълтам,няма смисъл само да го целувамПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Радвам се за вас момичета, знаете как да правите приятелите си щастливи.
Я,в тоя форум какви секс фурии имало :lol"
Еми мойто бебче е щастливоПървоначално написано от SS
Аз никога не съм гълтала или нещо свързано с това и никога не бих го направила, защото е гнусно. Поне според мен. А и приятеля ми не си пада по свирки.
Знам, че сега ще "изям" критики, но това си е моето мнение и си имам принципи, които отстоявам независимо колко обичам един човек, защото в крайна сметка това не е доказателство дали и колко обичаш един човек нали???
vsy6nost sled kato go obi4a6 bi trqqlo da ima6 jelanie da pravi6 razni ne6ta za nego, no pyk 4oveka kat taka i taka ne obi4a svirki togaa vsi4ko si e normalno.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
da da, ne obi4a ...hihi![]()
Някой като лъжат направо почват дори да си вярват.Първоначално написано от Crazy`Witch
Първоначално написано от Crazy`Witch
Боже...момичетата задръстени ли са в днешно време, че едно гълтане прави от едно момиче "секс фурия"?
За някой мацки гълтането е гнусно, а свирката - момент на унижение.. за някой момичета това е просто акт, който доставя удоволствие на любимия човек. Всеки със свойте разбирания за живота. А за "ГЪЛТАНЕТО",наистина толкова ли се излагаме момичетата в днесшно време, че 1то гълтане ни вдига реитинга в момчешките очи?!?!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Май расте информирано поколение. Това масовата култура е велико нещо.
Абе вие луди ли сте? Еба си гнусотиятаСексът е просто продължение не човешкия вид и трябва малко да се уважава това. Не са ни дадени п*ниси за да ги гълта някой
![]()
mnda, no v pove4eto slu4ai s tozi momente v ustata mi tak4e celuvaneto e malko trudno. I tova ne ozna4ava zadaljitelno 4e galtam- prosto spermata si isti4a po ustnite mi(ina4e za zadavqm)
ахамПървоначално написано от Ice_Queen