.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Stani 2
    Guest

Какви жени има.

Разбира се че за мъжа е много яко да свърши в устата на една жена. Не е задължително да се гълта. Момичетата които се гнусят и нещат да чуват за такова нещо вероятно са сексуално обременени и имат нужда от психолог.

Iveto 2
    Guest

Super e

Обичам да гледам как гджето ми се гърчи от удоволствие докато му целувам пениса, а течността попада върху лицето и устата ми. Това не означава че гълтам, само 1,2 капки което е неизбежно.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Боже...момичетата задръстени ли са в днешно време, че едно гълтане прави от едно момиче "секс фурия"?
    `Death`Whore` ...тва е 100% вярно , а ако им свшърваш по лицето..колкото и да не и е приятно..може би го прави за да ти достави напълно удоволствие..~

Мега фен
    По лицето не давам! 2-3 пъти сперма ми е влизала в очите и щипеше много! А и се обривам...ще е ужасно да имам обрив на лицето...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    По лицето не давам! 2-3 пъти сперма ми е влизала в очите и щипеше много! А и се обривам...ще е ужасно да имам обрив на лицето...
    Всичко зависи от човека..и аз да съм момиче няа да искам по лицето..кой знае кфа гадост е..блеаь..~

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ne,nito svirki kamo li gultane...

SAMARIAnIn
    Guest

Ebati ku4kite

Как може да има такива кучки. Какво е това секс без свирки и празнене в устата. Такива кучки да си търсят скопени. Ебати гадните кранти.

Новака
    Guest

Интересно

Дано никога не попадна на маце дето неще да прави орална и да не дава да и се празня вътху лицето. Ако попадна на такава ще и посоча вратата с шут отзад в гъзъ.

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    хахахахааха тука половината мацки в Едната тема обясняват как лапали,гълтали,смукали и прочие а в другата се репчат колко било гнусно да праиш свирка на някой ахахахахах ееееи дечица
    Се пак и да ти свършат в устата може и да плюеш ... ама отде толкова акъл
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от worldclass
    хахахахааха тука половината мацки в Едната тема обясняват как лапали,гълтали,смукали и прочие а в другата се репчат колко било гнусно да праиш свирка на някой ахахахахах ееееи дечица
    Се пак и да ти свършат в устата може и да плюеш ... ама отде толкова акъл

поправиме ако греша : ПОВЕЧЕТО момчета ( не казвам вс да не ми се сърдите че сте под общ знаменател) се кефат момичето да гълта?!нали така ? е как очакваш от някое момиче което си обича приятеля иии не и е чак толкова неприятно ( или приятно) да тръгне да плюе?казвали са ми че е супер гнусно ( момче го е казвало ) ,да ти правят свирка а после пред теб да изп'е мацката спермата...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Еемиииии права си да тъпо е .. .ама като не щат да гълтат .. ахаха ваша си работа амаааа тъп довод е тва гнус ме е ...

Супер фен
    Град
    Burgas
    еми не съм виждал пред мен да "плюе", просто щото не го прави - но скъпа замразена кралицо или по-точно - ледена кралицо къв е проблема да избяга до близката чешма, баня или кот има там ? или просто по самата му оная работа.....то в крайна сметка кат си бииш къде мислиш че отива спермата ? гадно било незнам ко било - бе за всичко има решение в тая природа ееееее

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Еми правят се компромиси. Мен примерно не ме е гнус да правя шпатулки на приятелката ми, което значи че и от мъзгата не ме е гнус Пък и важното е, че го правя за нея.

А да питам нещо.. след като свърша и после тя продължава с оралната любов, но е някакси по-различно, между болене и много яко. С какво се обяснява това?
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от worldclass
    Еемиииии права си да тъпо е .. .ама като не щат да гълтат .. ахаха ваша си работа амаааа тъп довод е тва гнус ме е ...
    "гнус ме е " -тъпо звучи да!Но " не ми е приятно"- тва става! спермата не е гнусна ,но не е и от най-вкусните неща на планетата !

Супер фен
    Град
    Burgas
    незнам с какво се обяснява но при мен е по-скоро смесица между болка и гъдел (в много редки случаи приятно) иии съвсем не ми харесва. може предполагам да се обясни със свръхчувствителността на онея части там след като си свършил

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    еми не съм виждал пред мен да "плюе", просто щото не го прави - но скъпа замразена кралицо или по-точно - ледена кралицо къв е проблема да избяга до близката чешма, баня или кот има там ? или просто по самата му оная работа.....то в крайна сметка кат си бииш къде мислиш че отива спермата ? гадно било незнам ко било - бе за всичко има решение в тая природа ееееее

кажи сега - приятна гледка ли е момичето да ти духа,ти свършваш С КЕФ в устата й и тя бяха с ПОГНУСА ( няма общо с гнус мее ,не се сетих за др термин)към банята?ако ми кажеш ч ти е все тая -ще ти вдигна паметник

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    тука си стискаме ръцете ... в крайна сметка оралната любов си е орална ... нито на мъжете е задалжително да им е приатно нито на жените ....

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

кажи сега - приятна гледка ли е момичето да ти духа,ти свършваш С КЕФ в устата й и тя бяха с ПОГНУСА ( няма общо с гнус мее ,не се сетих за др термин)към банята?ако ми кажеш ч ти е все тая -ще ти вдигна паметник
    виж ся скъпа, замисли се над нещо мнООООго важно. ако приятелката ми я беше толкова гнус от спермата нямаше въобще да иска да й свършвам в устата и нямаше да я е гнус и така нататък. така че ай стига глупости

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

виж ся скъпа, замисли се над нещо мнООООго важно. ако приятелката ми я беше толкова гнус от спермата нямаше въобще да иска да й свършвам в устата и нямаше да я е гнус и така нататък. така че ай стига глупости
    Ся скъпи има 1 такъв мн деликатен момент в цялата работа - например - аз обичам момчето си и ще глътна за да му доставя кеф,дори да не ми е приятно. Но няма да споря повече с теб вс със своето мнение

Супер фен
    Град
    Burgas
    Ледена моя кралице....виж сега. Разбирам те много много идеално и аз си обичам приятелката и въпреки че мразя мисионерската поза щото както един път вече споменах - кръста ми отива на кино да гледа "боли ме" но го правя за нея, щото и харесва. ама кат ме заболи вече наистина след 10-15-20мин искам смяна. така че твоя приятел ако те обича и той като знае че ти е неприятно хич и няма да те кара да му гълташ и така. а пък ако във връзката още няма обич - тогава забрави момичето ако я е гнус да тръгне да гълта

Супер фен
    Град
    Ледена моя кралице....виж сега. Разбирам те много много идеално и аз си обичам приятелката и въпреки че мразя мисионерската поза щото както един път вече споменах - кръста ми отива на кино да гледа "боли ме" но го правя за нея, щото и харесва. ама кат ме заболи вече наистина след 10-15-20мин искам смяна. така че твоя приятел ако те обича и той като знае че ти е неприятно хич и няма да те кара да му гълташ и така. а пък ако във връзката още няма обич - тогава забрави момичето ако я е гнус да тръгне да гълта

=D>

Супер фен
    Град
    Burgas
    пуу разбрахме са

d0bre e nqma da umrete kat0 ne wi glytnat gadnata sperma ili iz0bsht0 ak0 ne se izpraznite w ustata i .. nestiga che duma ami i da gylta gawra.. was da ne wi karad da byrkate s ezik w p*****a a?! ima takiwa da k0it0 g0 prawqt ama twa e tqhn0 jelanie kat0 ne im e nepriqtn0o.. k0it0 iska i mu hareswa g0 prawi k0it0 ne ne .. 0bichta tuk nqkak si ne se wpiswa
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    vsy6nost vpisva se........za6toto priqtelkata "glutna" za 1-vi pyt na men s dumite 4e go pravi za6toto misli 4e sym go zaslujil. i ne se oplakva 4e i e nepriqtno a naprotiv. no vseki sys izbora si. ima dale4 po gadni ne6ta ot koito moje da te e gnus.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си