- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, целувате ли пениса на гаджето си докато свършва?
Олеле колко пъти съм го лапала пак ти за целужане ми гожори96 мн е космат и жкусен хахаа
До като свършва! Абе ти май за ебавка си се регнала във форума май и темата ти .. за :"HELP!!!" е някаква ебавка.Първоначално написано от Sexy_{F}
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
abe tva e nqkva pikla ....deto se 4udi kvo da pravi ...vzemi si blasni nqkade glavata Sexy_{F} ... moje i da ti doide akala...
![]()
Пиши на БГ ма СВИНЯ Не сме длъжни да ти разчитаме шлиоковицата !!!Първоначално написано от full-lips-
celuvam go da,lapam,gultam...ne znam kakvo tolkova sramno namirat nqkoi momicheta.az obicham priqtelq si i iskam da sum edinstvena za nego...iskam dori kato hodim po ulicata da ne se obrushta sled 'qkite macki', zatova si pozvolqvam da izpolzvam cqlata si fantaziq za da go nakaram v legloto da bude dovolen i shtastliv!
Лисика до болка си прав!Първоначално написано от LiSiKa
P.S. Имаш готян профил!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от LiSiKa
Mn sry 4e ne e po temata ,ama taq KOZA i men ve4e me nervi.. BRAVO Lisika!
You fell away,
What more can I say?
The feelings evolved,
I won't let it out,
I can't replace...
Your screaming face,
Feeling the sickness inside
Голяма коза, че на всичкото отгоре неще да го лапа в най-важния момент.
Ей това ме накефи.Първоначално написано от да и го сложа отзад!!!
![]()
тва гълтане нещо не го разбирам, от какъв зор трябва да гълтате сперма, бляк, според мен, като я гледам е доста гнусна на вкус....... не може ли просто да ви се изпразни на лицето ахаха.....
Хахххаххаа, гълтаме, защото така можем да стимулираме пениса по време на свършването и на мъжа да му е по-яко...все пак, различно е от чикия. А празненето по лицето за мен е доста тъпо.
Евала `Death`Whore ти си истински пич...Твоя е голям късметлия. Ти връщаш надеждата на мъжката час от света, че има и "оправни" жени.
=D>
Ххахаххсаха, какво доживях! Даже и фенове имам!