.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    da i na men mi se e sluchvalo ama mi beshe gadno shtoto shtoto se vizdahme mnogo rqdko

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от друг

Цитирай Първоначално написано от Варта
    Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от друг град.....?
    влюбване е грубо казано ,но силно увлечение ..мда

Guest

Re: а как започна всичко...??

Цитирай Първоначално написано от Варта
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пътуваш няколко часа - цели 2-3 пъти в месеца. Случвало ми се, случва ми се вече 10ти месец. Разтоянието..се надяваме да е временно и това го преудоляхме, сега има други по-сериозни проблеми. Всеки със съдбата си, любов да има.

а как започна всичко...??
    Ами аз съм от един град, той от друг, а се запознахме в трети град..и се харесахме.Започнахме да си пишеме, всичко на майтап в началото и дълго време се борихме да не се влюбваме (поне аз де) ама не се получи.Говорехме как след месеци ще ходим заедно на палатка, а само след месец и нещо се видяхме отново, за да си кажем, че се обичаме.И сега следващата седмица ще му ходя на гости, вече ми е много мъчно...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Като че ли тва ми е хобито
    Случвало ми се е и бих казала че ако разстоянието не е прекалено голямо и чувствата са достатъчно силни,няколко километра не биха могли да бъдат пречка

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ние ходим почти от 2 години и сме от различни градове. Аз уча в неговия град и преи бяхме всеки ден заедно без събота и неделя, когато аз си отивах вкъщи. Но от една година той учи в друг град и то доста далеч...та ни тъй, ни тъй...Ама разстоянието за любовта е като вятъра за огъня.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    не ми се е случвало,и дано и не ми се случва,защото предполагам,че е много мъчително да не можете да се виждате,когато искате...защото ви разделят километрите...
    Това е наистина нещо ужасно.Ходих 2 месеца с едно момиче и дойде лятната ваканция, а ние сме от различни градове.Времето прекарано с нея бе истинско удовлствие за мен, а преди това не се бях чувствал толкова щастлив в компанията на едно момиче.За тези месец и половина от ваканцията съм я видял само два пъти и това чакане да я видя отново е просто убийствено.Наистина е ужасно да не можеш да видиш любимият си човек.Всеки път като се сетя за моментите прекарани заедно и само се натъжавам още повече и само се надявам дните да минават по бързо, за да бъдем отново заедно!В момента се чувствам ужасно като го пиша това

Повече от фен
    Свиква се....поне за момента. Смятам скоро да премина в етап на убеждаване да се премести за постоянно.
    Ползва търсачката.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Не ми се е случвало.Но сигурно е мъчително да се виждате рядко.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ne i se nadqvam da n emi se slu4va!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Da i sq pak sym v nqkfa takava situaciq, obache tfa e mn gadno... I smqtam poveche da ne si go prichinqvam, shtoto e mn mychitelno
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    nqkude po ulicite:)
    Ами да в момента съм така.Аз съм от София той е от Лом

FerRo0o
    Guest

.

И как започва всичко?На шега..без да искате..От IRc ли се познавате?

anonimko__
    Guest
    Mnogo e gadno , i az v momenta sym v takava situaciq . Stra6no mnogo haresvam edno momi4e,bqh na gosti na edin priqtel i tam se zapoznahme i trygnahme..razstoqnieto ne e mnogo golqmo(okolo 30-40km) ,no vse pak mi e gadno.Ne go pojelavam na nikogo, i vypreki 4e ne iskam da skysame(no nqma ve4na vryzka),nqma da go napravq otnovo,za6toto znam 4e i tq se 4ustva taka i mi stava o6te po gadno...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Da.. i posle mn boli, kato ne se vijdate za isvestno vreme.. ne znaesh kakvo prai, s koi e. A pak kato iskash da go pregurnesh, da si s nego, nego go nqma

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Дамм..даже ходихме година и 7 месеца....

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor

ne mi se e slu4valo...i ne iskam da mi se slu4va!
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Голям фен
    Град
    Compton
    ми запознах се с едно момиче на морето и две нейни аверки и бяхме цял ден заедно ся разбрах кво значи любов от пръв поглед
    тя е от България но живей в Америка

Фен
    Град
    In your mind~
    ъъМ да... и определено беше мнооого гадно,че не може да сме заедно...но тфа е минала история

Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Ами да аз ходя три години с момиче, което е от Перник... А впрочем аз сам от Благоевград...... И си я обичкам още.... Много
    Bravo na teb-produljavai v suhtiq duh budete shtastlivi oshte mn godini
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

a ina4e da haresvala sum si,no ne e lubov za tova ne otgovorih po rano :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Da no e ujasno gadno ne go pojelavam na nikoi!!!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    случвало ми се е, и от тогава съм на мнение, че подобни връзки нямат почти никаква перспектива за в бъдеще

Фен
    Град
    BG
    parvata mi golqma lubov be6e kam mom4e ot drug grad...zatova ne mislq 4e e nevazmojno, no vsi4ko e ujasno slojno....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Не и се надявам да не се случва защото такава връзка мн трудно се поддържа

Guest
    С приятеля ми сме вече 10 месеца заедно. Той от Варна, аз Девня. А това, че се виждаме рядко не мога да кажа, че е точно мъчително, защото свикнете ли ви се вижда най-голямата радост когато се срещнете и се докснете и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си