- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от другГрад
da i na men mi se e sluchvalo ama mi beshe gadno shtoto shtoto se vizdahme mnogo rqdko
влюбване е грубо казано ,но силно увлечение ..мдаПървоначално написано от Варта
![]()
Ами аз съм от един град, той от друг, а се запознахме в трети град..и се харесахме.Започнахме да си пишеме, всичко на майтап в началото и дълго време се борихме да не се влюбваме (поне аз де) ама не се получи.Говорехме как след месеци ще ходим заедно на палатка, а само след месец и нещо се видяхме отново, за да си кажем, че се обичаме.И сега следващата седмица ще му ходя на гости, вече ми е много мъчно...Първоначално написано от Варта
Като че ли тва ми е хобито![]()
Случвало ми се е и бих казала че ако разстоянието не е прекалено голямо и чувствата са достатъчно силни,няколко километра не биха могли да бъдат пречка![]()
Ние ходим почти от 2 години и сме от различни градове. Аз уча в неговия град и преи бяхме всеки ден заедно без събота и неделя, когато аз си отивах вкъщи. Но от една година той учи в друг град и то доста далеч...та ни тъй, ни тъй...Ама разстоянието за любовта е като вятъра за огъня.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Това е наистина нещо ужасно.Ходих 2 месеца с едно момиче и дойде лятната ваканция, а ние сме от различни градове.Времето прекарано с нея бе истинско удовлствие за мен, а преди това не се бях чувствал толкова щастлив в компанията на едно момиче.За тези месец и половина от ваканцията съм я видял само два пъти и това чакане да я видя отново е просто убийствено.Наистина е ужасно да не можеш да видиш любимият си човек.Всеки път като се сетя за моментите прекарани заедно и само се натъжавам още повече и само се надявам дните да минават по бързо, за да бъдем отново заедно!В момента се чувствам ужасно като го пиша товаПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Свиква се....поне за момента. Смятам скоро да премина в етап на убеждаване да се премести за постоянно.
Ползва търсачката.
ne i se nadqvam da n emi se slu4va!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ами да в момента съм така.Аз съм от София той е от Лом
И как започва всичко?На шега..без да искате..От IRc ли се познавате?![]()
![]()
![]()
Mnogo e gadno , i az v momenta sym v takava situaciq . Stra6no mnogo haresvam edno momi4e,bqh na gosti na edin priqtel i tam se zapoznahme i trygnahme..razstoqnieto ne e mnogo golqmo(okolo 30-40km) ,no vse pak mi e gadno.Ne go pojelavam na nikogo, i vypreki 4e ne iskam da skysame(no nqma ve4na vryzka),nqma da go napravq otnovo,za6toto znam 4e i tq se 4ustva taka i mi stava o6te po gadno...
Дамм..даже ходихме година и 7 месеца....
ne mi se e slu4valo...i ne iskam da mi se slu4va!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
ми запознах се с едно момиче на морето и две нейни аверки и бяхме цял ден заедно ся разбрах кво значи любов от пръв поглед![]()
тя е от България но живей в Америка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ъъМ да... и определено беше мнооого гадно,че не може да сме заедно...но тфа е минала история
Bravo na teb-produljavai v suhtiq duhПървоначално написано от KisskilleRcHe
budete shtastlivi oshte mn godini
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
a ina4e da haresvala sum si,no ne e lubov za tova ne otgovorih po rano :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Da no e ujasno gadno ne go pojelavam na nikoi!!!!!![]()
случвало ми се е, и от тогава съм на мнение, че подобни връзки нямат почти никаква перспектива за в бъдеще
parvata mi golqma lubov be6e kam mom4e ot drug grad...zatova ne mislq 4e e nevazmojno, no vsi4ko e ujasno slojno....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Не и се надявам да не се случва защото такава връзка мн трудно се поддържа
С приятеля ми сме вече 10 месеца заедно. Той от Варна, аз Девня. А това, че се виждаме рядко не мога да кажа, че е точно мъчително, защото свикнете ли ви се вижда най-голямата радост когато се срещнете и се докснете и т.н.