.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    С приятеля ми сме вече 10 месеца заедно. Той от Варна, аз Девня. А това, че се виждаме рядко не мога да кажа, че е точно мъчително, защото свикнете ли ви се вижда най-голямата радост когато се срещнете и се докснете и т.н.
    Това бях аз.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

вЯ

Цитирай Първоначално написано от eDnO_MaLkO_f
    Da no e ujasno gadno ne go pojelavam na nikoi!!!!!
    Явно не сте се обичали достатъчно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    da v momenta sam v takava situaciq...zapoznahme se v negoviq grad iii mn se haresahme trugnahme i ne sme se vijdali ot po4ti mesec no se nadqvam skoro da go vidq...gadno e da ne moje6 da go pregurne6 i vidi6 kogato ti se iska noo 6te vidim kakvo 6te stane

Nai-redovno.I mislq 4e tova sa nai-interesnite mi vrazki,makar i nai-trudni!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от друг

Цитирай Първоначално написано от Варта
    Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от друг град.....?
    ami s moq priqtel sme ot razlichni gradove toi e na 60 km ot men i se vijdame 3puti v sedmicata,a ponqkoga i po-4esto,no ponqkoga mi e ujasno trudno-naprimer sega napravo mi se plache,4e ne sum s nego . no utre 6te go vidq

Град
    SOFIA

Re: вЯ

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от eDnO_MaLkO_f
    Da no e ujasno gadno ne go pojelavam na nikoi!!!!!
    Явно не сте се обичали достатъчно.
    to4no taka \/ \/

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Ние ходим почти от 2 години и сме от различни градове. Аз уча в неговия град и преи бяхме всеки ден заедно без събота и неделя, когато аз си отивах вкъщи. Но от една година той учи в друг град и то доста далеч...та ни тъй, ни тъй...Ама разстоянието за любовта е като вятъра за огъня.
    sega kato znam 4e ne sum samo az mi stana po-gotino,ne za6toto i drugi stradat prosto ne poznavam nikoi ,ne koito gajeto mu e v dr grad(osven az
    P.S:MilIchkooo,ako 4etesh tova-MNOGO TE OBICHKAM!!!!

Mi da,biv6oto mi gadje be6e ot svi6tov,az sum ot sofiq,ma 4estno da vi kaja ne e osobenno got 6toto ne mojem da sme zaedno kogato nie pojelaem a kogato az moga da otida v svi6tov ili toi da doide v sofiq.No vupreki tova mn si go obi4kah i vse o6te izpitvam 4uvstva kum nego !!! :P
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мдам, 2 пъти и все уцелвам хора от ВТ, с първия пробвахме, ама не се полу4и, пък и за втория по4вам да губя надежда, абе квото и да казвате, трудни4ко си е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Вие пак сте добре-с мойто момче ме делят бая километри-запознахме се на един лагер,бехме заедно няколко дена,но се оказа 4е тои живее чак в...Лондон!После 1-2 месеца имахме уж някаква връзка и после....всичко свърши-започна училище,разлики в часовото време....И май май-нищо не излезе...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    dam
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    х малко е гадно, но това си е изпитание за силата и искреността на чувствата
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Случвало ми се е даже в момента съм с момче което е от друг град.виждаме се ако не всеки ден то поне през ден но проблема е там че когато искам да остана в тях петък или събота и се чудя какво да измисля за пред майка защото вече всички видове лъжи съм и казала а ако кажа че ще оставам при него и
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

mii purvata mi lubov be6e ot jambol mn`me e qd zashtoto ako ne be6e razstoqnieto shtqhme da imame sveta v krakata si..

Супер фен
    абсолютно никога

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Еми как да го обясня не че ходим но се харесваме и абе и аз незнам но сме от различни градове макар че разстоянието е малко 30мин с влак и 40мин с автобуса....наистина е мъчително като знаеш че искаш да го видиш а ще трябва да чакаш ли чакаш докато той се появи или пък ти да отидеш при него...и най-лошото е че тази болка ме изгаря всеки ден и точно заради тва съм станала ощи по-затворена и сдухана личност...

Голям фен
    м...не си спомням..мисля 4е не

Град
    VaRnA
    Да случвало ми се е...
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Не ми се е случвало.Но сигурно е мъчително да се виждате рядко.
    а наеш ли кво е само да я видиш....още по-гадно...щот от любопитство ти се иска да знаеш сичко за нея...но нямааа!

Повече от фен
    ne nqma smisul

Супер фен
    е чак любов пък не ама едно момче ми беше доста симпатично но после разбрах че е голям идиот,женкар и голямо ... бебе

Град
    Stara Zagora
    Точно в момвнта съм в такова положение. Малко е гадничко но всеки ден се чуваме. А и любовта си е любов разтоянието няма значение.
    Хората са 70% Вода останалото е Страст!!!

Puff deeply breath and Feel Love in air
    Don't Think Twice before you Listen to your heart
    Go at your real Love and Show your Feelings
    Love is Everything in our life. Don't Lose Her !

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Не ми се е случвало.. И дано да не ми се случва точно това,защото колкото и прекрасна да е любовта,връзките от разстояние не ги бива..
    Fuck me,i am famous!

Голям фен
    Град
    София
    Случвало ми се е. Нямах достатъчно силна воля да пренебрегна разстоянието...

Голям фен
    Град
    Бургас
    да случвало ми се е ноо.. скоро скъсах с него защото се виждахме мн рядко и нямаше смисъл.. щяхме да се мъчим и 2та.. абе против съм връзките от разстояние.. освен ако не е ясно че след няколко месеца или година ще живеете в един град

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си