- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можете ли да се влюбите в човек,когото не сте виждали?
Е кой е първи?![]()
А бе ти луд/а ли си как ше се влиубиш некои дето не си виждал...
Хахахаха
ne estestveno .. kolko bezmislen vupros .. bolni mozuci![]()
po-skoro da e uvle4enie
no opredeleno ne si se "fliubila" v nqkoi 4ovek,a po-skoro v obraza mu
6ot ti si si izgradila nekfi predstavi za obraza mu,za glasa mu,za na4ina mu nadarjane....a vsa6tnost toi meoje da e drug
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
e tui s o4ite ko ob6to ima?
i posle horata mi praikzvali 4 ene gledali van6en vid...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
хахахахаха ти на 10 ли си?!![]()
как ще се влюбиш в човек,когото никога не си виждал?
според мен не е възможно,колкото и да си впечатлен от думите му..не можеш да се влюбиш,без да си даден човек...
f@nt@zi@
Напълно е възможно, запознавате се в скайп, разменяте снимки, общувате с микрофони...
...Arbeit macht frei...
и това ако е любов .. а къде е докосването, тръпката, погледът .. имаме разминавания в мисленето май ..Първоначално написано от gestapo
![]()
хм..на мен така ми се случи,1 момче беше (каза де..) че се е влюбило в мен само от месец чатене и 2 снимки... но няма нищо истинско в това !Първоначално написано от ni6to_ob6to
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
За другите незнам,ама аз НЕ МОГА!За да се влюбя в някого трябва да го познавам,да прекарвам достатъчно време с него на живо,да наблюдавам реакциите му и като цяло поведението му.Една снимка и некви черни буквички на цветен фон не са способни да ме накарат да изпитам някакво толкова силно чувство като любовта.Симпатии да,но любов![]()
Ami az nqma da moga 6te mi e dosta trudno![]()
e estestveno 4e ne e vuzmojno!moje da se spriqteli6 s nqkoi bez da si go vijdal no da se vlubi6...opredeleno ne!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
мисля че не осъзнаваш стойността на думата "любов' щом питаш такова нещо
ми според мен това е нещо много глупаво
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Уф,защо се зарибявате с някакви чатове хора, не Ви ли стигат тези около вас.Когато се видиш с човека за който говориш може и да се влюбиш, ако е такъв, какъвто си го представяш.Докато не си го видял, си е една фантазия.
ApaF....Nemislq 4e 6te moga da se vlubq v nqkogo bez da sam go vijdala
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами не ми се вярва.Бих се привързала.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
tazi tema mai trqbva da se zaklu4i ....Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}
NE MOJE razbira se...
p.s ti da ne si se vlubila v mom4e ot net-a a ?![]()
ama ti mai naistina ne si v red kak shte se vlubish v chovek koito ne si vizdal spored men tva e nevazmozno
emi ne samo moga,no i mi se e slu4valo,taka 4e "kogato faktite govorqt i bogovete mul4at"
NE
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!