Невъзможна любов е меко казано, жената е с 22 години по-голяма от мен заедно бяхме 1 година като вчера направихме 1 година и така тя ми натякваше че и трябва телефон аз имах много голямо желание да и взема но нямах тази възможност прекарахме от 24-29 август на море тази година върнахме се тя не ми звъни,обажда и т.н от 3-4 месеца има нова работа много се разбират с колежката си и тя ми е забранила да ходя там след като набих шефа и в предишната защото я щипна по-бузката (много ревнувам) и та вчера отидох в работата и видях нов телефон твърденията бяха че е от колежката (шефката) в магазина имаше 2-ма мъже клиенти почнах да я блъскам и се намесиха да я спасяват така и така изядоха доста жесток бой след което обиждах нея крещях че е " тъпа кувра че прави свирки за 1 телефон ще я кача на Витоша и нея и детето и " имам нейни снимки с мен в леглото и клипче и много се изкушавам да го пратя на детето и обаче от 1 страна не искам защото много я обичам доста съм агресивен пробвах с успокоителни влошава се ситуацията ако може съвет,мнение като факта че съм на 21г. и няма смисъл да съм с нея ? Благодаря ви предварително