По принцип не вярвам в такива неща, но за заодий ако говориме съм прочела доста....Не всичко което се пише е вярно, но повечето неща са.За да отречеш нещо категорично, както вие правите, трябва да си наясно с него, а не просто така.Колкото до хороскопите, които четем и слушаме...нищо не става от тях.Някои неща, които на мен ми се набиха в очите: 1во за жената Овен не съм съгласна - тя по-скоро би се измъчвала, но отрязала човека на момента.За мъжете Рак и Дева също не съм съгласна, това са хора, които според мен никаква изневяра не биха приели, под достойнството им е просто.За мъжа Козирог..те са рационални, здраво стъпили на земята хора, не биха приели толко агресивно изневярата,но ще са много засегнати,защото ненавиждат пренебрежението и трудно биха преглътнали. Това си е моето непрофесионално мнение и е резултат от мнооого наблюдения и четене. Аз съм Дева. И е абсолютно вярно, наистина ще си порева доста, а съм склонна и да простя. И мои приятели доскоро невярваха, почетете малко, наблюдавайте и ще видите.Ако пък ви се струват глупости...просто си отричайте, ваше право. Ааайде приятен ден на всички