- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква музика слушате,докато карате кола?
Аз все още не мога да карам кола,но се уча.През това време обичам да слушам Ludacris-Act A Fool.Вие?
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
И си вкарваш филма, че си в 2F2F...Първоначално написано от mravu4kata
Иначе по темата, какво си слушам по принцип...
Техно хаус
Едно време беше забранено слушането на музика в колата, даже москвичите се правеха да нямат радио...и така трябва![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от mravu4kata
imam 4uvstvoto 4e slu6am biv6oto si gadje tva mu e liubimata pesen - a az tolkova sym q namrazila pokrai nego kogato hodeh v tqh samo te zvu4e6e UJAS !!! a ina4e pesenta ne e lo6o prosto mi e vtrysnala
Какво слушам ли... мм зависи от настроението. На диска съм си проснал 5,6 папки музика да имам избор, но главно поп, денс.
Главно зависи от настроението ми, но по принцип това което си слушам. Тъй като слушам доста силничко музика, докато карам гледам да не прекалявам и по-често ретро и балади.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
то пък в тоя "КОСМИЧ" поне да можеше да се чуе нещо от музикатаПървоначално написано от Communist
иначе колкото и комерсиално да е House си е лудница докато караш
Слушам ГенгстЪъъъ ГенгстЪЪъъъ ПродукшЪн![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Слушам хаус и негри. Чалга рядко щото е ебати жалката гледка. Слушам и разни готини песнички примерно разни саундтраци от филми например териаки бойс и естествено генгста генгста прадъкшънс
2т. системно
Ако не забравя да си пусна радиото слушам...каквото пуснат по него![]()