- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам малко притеснение.....
Опааааа... Значи проблемът ми е следния...... Ходя с едно момиче, но още не съм правил секс притеснявам се, че ако го направим чувствата ни един към друг ше се променът.... Помогнете ми да знам какво решение да взема...
Благодаря![]()
![]()
ами да!Ще се променят няма как....Но по-скоро това ще ви сближи отколкото да ви отдалечиЩом имате желание направете го
![]()
hm..1 Iskash li da go napravihs to4no s neq,2.Ako ne si gotov nedei i 3.4uvstvata moje da se promenqt smao kum po dorbo![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Gotov li si da go napravi6 to4no s neq ako ne si ne barzai za si4ko si ima vreme i kakto i drugite kazaha 4e 4ustfata vi 6te se promenqt kam po dobro
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
няма да се променят споко ...да де може и да се променят ... но рано или касно и тва ше тря да стане .... да де зависи дали ня преди тва да се разделите .... но какво пак толкова така или иначе няма да се жените ... живота продалжава ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако и двамата сте готови,ако чувстваш,че това е човекът,с когото искаш да го направиш за първи път(абе според мен за момичетата е по-важно,но все пак и за момчетата има значение с кого го правят за първи път) и сте уверени в чувствата си не мисля,че има за какво да се притесняваш!Според мен просто трябва да ви дойде и на двамата импулса за това и ще разберете,че го желаете.В такъв случай чувствата ви ще се променят-към добро,ще станат по-силни.
Не бе хора... Ама на мен не ми е за ръв път, но с нея се притеснявам както никога до сега... Мерси много
Щом се приесняваш,а не ти е за първи път значи наистина държиш на нея много.Ако чувствата са споделени,това ще ви сближи дори повече.Секса е не само начин да задоволиш първичните си желания,той може и да е израз на много силни и красиви чувства
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ами да... Дано наистина да е така... Щото ако се скарам с нея заради нефко чукане ще умра...
az mislq,4e e lo6o da se 4udi6 kakvo 6te se promeni.tova spored men e znak,4e ne si siguren dali naistina iska6 da go napravi6 s neq ili ne.a ako si naqsno ve4e i znae6 4e iska6,to togava ako 4uvstavata vi sa silni 6te preminete na o6te po-gorno nivo vuv vrazkara vi,a ako ne sa 6te se useti,4e seksa e samo za sporta v slu4aq.USPEH!
Aбе аз че сам сигурен сам ама тя дали си мисли така????
v edna vrazka e vajno da si imate doverie i da se razbirate taka 4e az li4no smqtam,4e e dobre da govori6 s neq za pritesneniqta si.mislq,4e tova e nai-dobroto za teb!taka nqma da e nujno da se terzae6,puk i 6te se razbere6 neinoto istinsko mnenie,a ne samo predpolojeniq.
=D> Чувствата Ви ще задълочеят и ще изпитвате по-силни чувства един към друг.Първоначално написано от Angel_Girl
Ако тя е готова и се обичате, няма проблем! Няма от какво да се притесняваш! И както доста хора преди мен казаха, чувствата ви могат само да станат по силни след това.)
nqma problemi..za tova sme tuk za da pomagame..dano suvetchetata da sa ti bili ot polzaПървоначално написано от KisskilleRcHe
![]()
Много.... Ше ви се похфаля като му доиде времето...... =D>