.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!

Имам малко притеснение.....

Опааааа... Значи проблемът ми е следния...... Ходя с едно момиче, но още не съм правил секс притеснявам се, че ако го направим чувствата ни един към друг ше се променът.... Помогнете ми да знам какво решение да взема...
    Благодаря

spored men edinstvenoto koeto moje da se promeni v 4uvstvata vi e da se podsilqt osobeno ako i na neq i e za pruv put!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ами да!Ще се променят няма как....Но по-скоро това ще ви сближи отколкото да ви отдалечи Щом имате желание направете го

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Re: Имам малко притеснение.....

Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Опааааа... Значи проблемът ми е следния...... Ходя с едно момиче, но още не съм правил секс притеснявам се, че ако го направим чувствата ни един към друг ше се променът.... Помогнете ми да знам какво решение да взема...
    Благодаря
    И какво ти дава повод да мислиш,че чувствата ви ще се променят?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

hm..1 Iskash li da go napravihs to4no s neq,2.Ako ne si gotov nedei i 3.4uvstvata moje da se promenqt smao kum po dorbo
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Gotov li si da go napravi6 to4no s neq ako ne si ne barzai za si4ko si ima vreme i kakto i drugite kazaha 4e 4ustfata vi 6te se promenqt kam po dobro
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    няма да се променят споко ...да де може и да се променят ... но рано или касно и тва ше тря да стане .... да де зависи дали ня преди тва да се разделите .... но какво пак толкова така или иначе няма да се жените ... живота продалжава ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Ако и двамата сте готови,ако чувстваш,че това е човекът,с когото искаш да го направиш за първи път(абе според мен за момичетата е по-важно,но все пак и за момчетата има значение с кого го правят за първи път) и сте уверени в чувствата си не мисля,че има за какво да се притесняваш!Според мен просто трябва да ви дойде и на двамата импулса за това и ще разберете,че го желаете.В такъв случай чувствата ви ще се променят-към добро,ще станат по-силни.

Град
    В света на силния звук!
    Не бе хора... Ама на мен не ми е за ръв път, но с нея се притеснявам както никога до сега... Мерси много

Голям фен
    Щом се приесняваш,а не ти е за първи път значи наистина държиш на нея много.Ако чувствата са споделени,това ще ви сближи дори повече.Секса е не само начин да задоволиш първичните си желания,той може и да е израз на много силни и красиви чувства
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    В света на силния звук!
    Ами да... Дано наистина да е така... Щото ако се скарам с нея заради нефко чукане ще умра...

az mislq,4e e lo6o da se 4udi6 kakvo 6te se promeni.tova spored men e znak,4e ne si siguren dali naistina iska6 da go napravi6 s neq ili ne.a ako si naqsno ve4e i znae6 4e iska6,to togava ako 4uvstavata vi sa silni 6te preminete na o6te po-gorno nivo vuv vrazkara vi,a ako ne sa 6te se useti,4e seksa e samo za sporta v slu4aq.USPEH!

Град
    В света на силния звук!
    Aбе аз че сам сигурен сам ама тя дали си мисли така????

v edna vrazka e vajno da si imate doverie i da se razbirate taka 4e az li4no smqtam,4e e dobre da govori6 s neq za pritesneniqta si.mislq,4e tova e nai-dobroto za teb!taka nqma da e nujno da se terzae6,puk i 6te se razbere6 neinoto istinsko mnenie,a ne samo predpolojeniq.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Нещата ще се променят определно, но към по-добре. Ако го направите ще се сближите още повече, а не обратното.

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Нещата ще се променят определно, но към по-добре. Ако го направите ще се сближите още повече, а не обратното.
    =D> Чувствата Ви ще задълочеят и ще изпитвате по-силни чувства един към друг.

Повече от фен
    Ако тя е готова и се обичате, няма проблем! Няма от какво да се притесняваш! И както доста хора преди мен казаха, чувствата ви могат само да станат по силни след това. )

Град
    В света на силния звук!
    Благодаря на всички!!!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Благодаря на всички!!!!!
    nqma problemi..za tova sme tuk za da pomagame..dano suvetchetata da sa ti bili ot polza

Град
    В света на силния звук!
    Много.... Ше ви се похфаля като му доиде времето...... =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си