.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

~otmushtenieto e sladko~

taka...v daskalo ima edno mom4e,s koeto prez godinite(kolkoto i da ne si govorim i kolkoto i da si govorim)stanahme neshto kato priqteli,tee taka....sestra mi i fr pisaha po bunkerite s marker obidi za nego i taka horata okolo nego zapo4nali da go mrazqt(ne bukvalno de) i toi ni vdigna skandal(I S PRAVO,no neznam zashto i na men,no az zashtitih sestra mi)ta...az reshih da mu pomogna i napisah gotini za nego neshta,a negoviq brat reshil,4e az go haresvam i dnes toi doshul s bql sprei(brat mu,ne mom4eto,s koeto sme uj priqteli)i napisal s ogromni bukvi: DIMA LOVE ....(imeto shte si go spestq)i prez tova vreme az govoreh na moite fr-"tozi iska voina-ima q".Na izlziane toi kaza-"Nikoga nqma da mojete da go iztriete tova ! ",no nie go iztrihme i ve4e na mqstoto na moeto ime sedi negovoto... Boje otmushtenieto kolko e sladko-sega umiram ot kef.... ta na izlziane(predi da iztriem vsi4ko) toi i negovite fr-4eta se opitaha da ni napliuqt,no samo buzlovcite zaka4at(bieiki,pliueiki)momi4eta ....i ne uspqha defakto... sega sum obqvila voina,no toi ne znae kakvo go o4akva ,da ne se beshe zahvashtal s men-zburkal e 4oveka \/ \/ \/ =D>

PS:az i toi se haresvahme predi meseci i bqh ludnala po nego...Sega nqmam nikakvi 4uvstva kum nego... nito toi kum men-haresvah go pove4e ot polovin godina,no tova se preodolq s malko sulzi i taka.... mom4eto e s 1 godina po malko ot men,no da ne se beshe zahvashtal s tazi VOINA i s MEN ~!!!~

PS2rosto iskah da spodelq s vas kolko sum shtastliva ! \/
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Napalni mi du6ata
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    боже господи ама тои да не е 6 а ти 7 клас ? кви са тия простотии ве .. ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

brao samo taka!sled tva pishi oshte kvi gaduii si mu napraila pls
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    brao samo taka!sled tva pishi oshte kvi gaduii si mu napraila pls
    nqmash nikakvi problemi
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    боже господи ама тои да не е 6 а ти 7 клас ? кви са тия простотии ве .. ?!
    e ne to4no-toi 6,az 8 ,no v godinite imame.... 1 godina razlika

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да разбира се ....и аз играех на страйари и апа6и преди бе6е много яко но знаех 4е е просто игра не го приемах толкова лично .....
    детска раута .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ами да разбира се ....и аз играех на страйари и апа6и преди бе6е много яко но знаех 4е е просто игра не го приемах толкова лично .....
    детска раута .....
    ne i kogato mom4eto si te bie(bukvalno)tormozi te i t.n.,a sega ti zapo4vash nego

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Поздравления
    Но миличка,не мислиш ли че трябва да се занимаваш със малко по-зрели неща?За каква война говориш?Това вашето са абсолютни детски игри!

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Поздравления
    Но миличка,не мислиш ли че трябва да се занимаваш със малко по-зрели неща?За каква война говориш?Това вашето са абсолютни детски игри!
    vseki ima nujda da se pozabavlqva i netrqbva da izgubva detckoto v sebe si!tva e qko.. ima vreme.. shte navleze v suroviq jivot i nqa da ima vreme da se zanimaa s takia neshta!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    Поздравления
    vseki ima nujda da se pozabavlqva i netrqbva da izgubva detckoto v sebe si!tva e qko.. ima vreme.. shte navleze v suroviq jivot i nqa da ima vreme da se zanimaa s takia neshta!
    awe az sum dete zashto da ne se zanimavam s takiva raboti??? na 13 sum vse pak..ima si vreme za lubov i mom4eta...(ne,4e sq ne govorq neshta kato za lubovta i mom4etata,no...dr tema)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ха,нищо не съм казала ама като каза че си 8-ми клас предполагах че си поне на 15 Иначе няма лошо(даже и аз си спомням за моменти подобни на тези,ккоито ти описа ),ама като си има време за любов и т.н. какво прави темата ти в раздел "Любов"?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Отмъщение? Не бих казала..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ха,нищо не съм казала ама като каза че си 8-ми клас предполагах че си поне на 15 Иначе няма лошо(даже и аз си спомням за моменти подобни на тези,ккоито ти описа ),ама като си има време за любов и т.н. какво прави темата ти в раздел "Любов"?
    e shtom sum malka za lubov zna4i da se maham ot toq forum taka li?Ne shtoto slojih temata,ako ne zabelqza spomenah 4e sum bila luda po tova mom4e

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Отмъщение? Не бих казала..
    И аз. По скоро закачка.

Голям фен Аватара на thirteen
    Леле... мислих , че вече "децата" се развиват по-бързо .. а то какво било \/
    Голяма веселба!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    hahahhaha macka pulnish mi dushata..tvoeto pokazva che vischk izdivqvat prez lqtoto evala kupon si pravish

Браво!! Може и да са детски игри,но съвсем не мисля,че на 13 е прекалено голяма!Пък и важното е,че си прави кефа!!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

cool
    ..о0биЧам тЕе..какТо В пЪрвИя деН..нА цЕлиЯ свЯт щЕ раЗКаЖа..о0биЧам тЕе..ЗакЛеВам се...о0биЧам тЕе...щЕ тИ д0каЖа..

Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Леле... мислих , че вече "децата" се развиват по-бързо .. а то какво било \/
    Голяма веселба!
    nali

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Е училище се плюеха в 4ти клас ... .... а относно отмъщението - не мисля че е най-доброто решение ,но като си я почнала(войната) трябва да стигнеш до край .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    SME6NA RABOTA

вие пък веднага нападнахте момичето... просто иска да се забавлява по нейн начин
    а за теб недей приема толко насериозно нещата

Re: ~otmushtenieto e sladko~

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    taka...v daskalo ima edno mom4e,s koeto prez godinite(kolkoto i da ne si govorim i kolkoto i da si govorim)stanahme neshto kato priqteli,tee taka....sestra mi i fr pisaha po bunkerite s marker obidi za nego i taka horata okolo nego zapo4nali da go mrazqt(ne bukvalno de) i toi ni vdigna skandal(I S PRAVO,no neznam zashto i na men,no az zashtitih sestra mi)ta...az reshih da mu pomogna i napisah gotini za nego neshta,a negoviq brat reshil,4e az go haresvam i dnes toi doshul s bql sprei(brat mu,ne mom4eto,s koeto sme uj priqteli)i napisal s ogromni bukvi: DIMA LOVE ....(imeto shte si go spestq)i prez tova vreme az govoreh na moite fr-"tozi iska voina-ima q".Na izlziane toi kaza-"Nikoga nqma da mojete da go iztriete tova ! ",no nie go iztrihme i ve4e na mqstoto na moeto ime sedi negovoto... Boje otmushtenieto kolko e sladko-sega umiram ot kef.... ta na izlziane(predi da iztriem vsi4ko) toi i negovite fr-4eta se opitaha da ni napliuqt,no samo buzlovcite zaka4at(bieiki,pliueiki)momi4eta ....i ne uspqha defakto... sega sum obqvila voina,no toi ne znae kakvo go o4akva ,da ne se beshe zahvashtal s men-zburkal e 4oveka \/ \/ \/ =D>

PS:az i toi se haresvahme predi meseci i bqh ludnala po nego...Sega nqmam nikakvi 4uvstva kum nego... nito toi kum men-haresvah go pove4e ot polovin godina,no tova se preodolq s malko sulzi i taka.... mom4eto e s 1 godina po malko ot men,no da ne se beshe zahvashtal s tazi VOINA i s MEN ~!!!~

PS2rosto iskah da spodelq s vas kolko sum shtastliva ! \/
    a na kolko si?????????
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

hah mn me radva6.to4no taka slojigo na mqsto .pokaji mu koi komandva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си