.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    emi az sam edna ot tqh taka 4e kvo da vi kaja?!? draznqt ma ei takia det sa opitvat da mi podrajavat

И не само да ти подражават ми се опитват и да ти търсят постоянно всички недостатъци и да се опитват да ги изтъкват...знам кво е.....

опс тва бех аз
    и честно казано се питам защо е така?
    има един простичък отговор:просто завиждат..или поне повечето които мислят така
    например казват "тия са супер комплексарки" или "въздух под налягане"
    кви ли не съм ги чувала
    нали всъштност точно заради тва 1 момиче ме намрази/то да беше само 1.../просто защото мн завиждаше..не след дълго си намерих нова компания и почнаха да ме отбягват там кадето бях "mean girl"
    тогава "изведнъж" с това момиче се сближихме супер много

тези,които псуват->завиждат

DA IMA GI MNOGO TAKIVA, NO 4ESTO SE SLU4VA I OT ZAVIST DA TE NABEDQT ZA TAK1V! IMAM NE6TASTIETO DA U4A SRED 24 MOMI4ETA, I NIKAK NE MI E LEKO! EDIN DEN S1M ZADR1STENA DEVSTVENICA, NA SLEDVA6TIQ DEN BQH NAHAKANA KURVA, I NADUVKA! NIKOGA S NI6TO NE S1M UBIJDALA ILI NARANQVALA HORATA OKOLO SEBE SI UMI6LENO! daje obratnoto. prekaleno golqma dobrq4ka s1m. oba4e v nqk1v moment po4vat da me davat po-4esto po televiziqta, i ot momi4eto koeto vsi4ki t1p4eha i se zaqjdaha, se prev1rnah v gadnata naduvka, det se misli za ne6to pove4e ot tqh!!! a az povedenieto si ne s1m go promenila po nikak1v na4in. ta ideqta mi e 4e ponqkoga dadena sreda ima nujda ot hora koito da otbqgvat i narejdat! i si gi s1zdavat sami!!!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    в училището ми са събрани около 300 коча + 25 момичета. Много са mean да знайте...от mean по-mean. Направо им плющат ушите от mean-ство. Mean boys има ама за ден-два. После се кротват.

Град
    долна махала:D
    Ами незнам, определено ги има и то доста, но в предишното даскало беше мноо по-зле. Аз лично много им се радвам, с техните три пласта коректор , сенки и къси полочки , понякога едва се сдържам да не се засмея като минат покрай мен. Неестествено е за момиченца 8-9 клас
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Изобщо не ме интересува какви ги им из даскало, коя била mean и коя незнам си каква. Не ме интересуват такива хора, които правят всичко възможно да изглеждат нещо повече в очите на другите. Гледам себе си, приятелите си и класа ми.
    Имаше едни момиченца, които си мислеха, че сме надути и какви ли не, не защото сме направили нещо, за да ни мислят за такива, а просто защото не обръщаме внимание на никой, който не ни интересува. В последствие обаче мненията им се промениха. Така че наистина е и глупаво да се съди за хора, които не познаваме.
    Все пак всеки има правото да живее както иска, на едни им харесва да се мислят за холивудски звезди, на други пък им е по-добре да си стоят незабелязвани от никого. Нямаме право да съдим който и да било за начина му на живот, всеки живее както иска и както си го направи. Така че не си тровете нервите да злорадствате, няма смисъл.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    беее за даскалото нз, не съм правила проучване , ама в моя клас едва се траят курветата с непокритото самочувствие тая годин ше има кеч предусещам гооо много са злееее, егоистични прости селянки, и на диалект ми говорят, а са кой знае квоо, тстстс, преебават ни по някой прдмет в края на годината задължително, само за да вземат стипендии
    мама им мръснаа
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

НАвсякаде ги има

Guest

6e podarqvate li buketi utre?

vuprosa e qsen

Guest
    мммм да - точно двечки .не са точно гадни , ама са ужасни! в комплектче са отврат! бройкаджийки , надути ,бахти самочуствието има едната! ходи и вика на момичетата " нямаш шанс с него , щото твойто дупе не е хубаво като мойто" ! тва момиче е смешно направо! голяма фенка е на Токио Хотел и щеше да бие един по- голям от нея щото каза че ония Бил прилича на жена! ходила е с почти всички момчета от даскалото и ги сменя като носни кърпички , за тва вече всички я мразят ! другата само дето е бройкаджийка и тя и ходи с момчета за да си отмъщава! тея двете са трагичен случай

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi vav Vsqko Daskalo si ima vsqkakvi xora,no az sam zapomnila edno momi4e t.e. dve na koito lizemerieto im e v pove4ko.Nqma da spomenavam imena,no iskam da dam savet na tezi koito sa se varzali na takiva i sega sajalqvat!Xora vnimavaite za takiva te sam mnooogooo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах... даа.. има ги и такива индивиди е моето даскало . Леле , как ги мразя Много са ми противни .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    iima edna tapa ot moq klas no na neq epoxata i be6e ot 1-4 sq ve4e nikoi ne i obra6ta vnimanie

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    има ги всякакви в мойто даскало! не съм от тях и нямам намерение да ставам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си