- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obich ili privarzanost
koga razbirame dali obi4ame 4oveka do sebe si?otna4alo sme vlubeni,posle kazvame 4e go obi4ame i 4e ne mojem bez nego,dali ne e prosto privarzanost
postoqnno se karam s priqtelq mi ,ot godina sme zaedno ne moga da skasam s nego,ne 4e ne sam probvala no posle barzo se sabirame,vaprosa mi e dali e vazmojno da sam prosto privarzana kam nego,a ne da go obi4am kakto si mislq
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Ми замисли се,само ти си знаеш,какво ти е на душата и сърцето.Но също и помисли за хората,които са женени от много години,в началото много са се обичали,но с времето просто свикват един с друг и въпреки че още може да се обичат с времето според мен страста намалява,може би и чувствата малко,но остава уважението и привързаността,за която говориш.И аз от време на време имам това чувство,че просто съм свикнала с него,но сърчицето ми и страста,която изпитвам когато много време не сме се виждали,ми подсказва,че наистина го обичам.Слушай сърцето си![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Понякога и аз се замислям дали след толкова време не е останала само привързаността. Но винаги откривам, че го обичам и не мога без него. Просто в даден момент и ти ще си дадеш сметка какво изпитваш. Щом се карате и събирате отново и отново значи е повече от привързаност. Може би връзката ви се нуждае от лек рефреш, за да се върне пламъка, ако мога така да се изразя. Така че прецени си и помисли как да се справиш.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Shtom se karate i to dosta 4esto, moje bi ne ste edin za drugno pyk kazvash,4e posle vinagi se sybirate,zna4i ima golqma veroqtnost prosto da si sviknala s nego
![]()
"ne che te obi4am,prosto sviknah s teb bez da go iskam,
ne che te obicham,no ne moga bez teb dori da disham..."
Tanq Boeva-"Ne che te obicham"
xax ponqkoga v pesenite se krie nashiq jivot...dobre,4e ima nqkoi koito da gi napishe...Първоначално написано от christina_aguilera
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ако я има тръпката между вас значи го обичаш-преди да го видиш(а и след де)те свива под лъжичката,ама яко,като го видиш имаш чувството,че ще се разпаднеш(поне при мен е така,или просто чувствам как се разтапям)и ти се разтреперват коленете,а и просто чувстваш,че не можеш без този човек.Но и аз какво ти обяснявам
-нали си го изпитвала-запитай се дали това наистива е ЛЮБОВ,трябва да я има именно тръпката,а и някак когато обичаш някого желанието да го прегърнеш и целунеш е не просто желание,това е някакси стремежът на цялото ти съществуване,едва ли не поне част от смисъла за живееш.
Обичта и привързаността вървят ръка за ръка.. но въпреки всичко щом накрая се събирате значи наистина се обичате..
Също и аз,след като съм скъсала с бившия си,още го чувствам близък,но не бих се върнала при него..да знаеш че прекалените разделяния и събирания не влиаят много добре на връзката като цяло..