- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- kvo sportuvate
emi sportuvax taekundo no si s4upix kapa4kata i ve4e ne.imax sin kolan .
Бокс(Полу тешка категория) Фитнес Плувани
Фитнес, фитнес и пак фитнес![]()
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
аз ходих на танци няколко месеца сега карам скеит и от време на време ходя на фитнеСсyeAh..
![]()
TAEKWON-DO
taekwon
Сам си правя тренировката.
В последно време много често тичам на стадион и карам колело из квартала.![]()
за фитнес си трябва яко зобене
Първоначално написано от GLeZoRanA
ами иначе неправиш нищо![]()
Просто вървът рака за рака.
Тренирах Тенис на маса сега си тренирам фитнес, плувам, Скьорче си падам, Баскет, Байк задължително ( надъхал съм се Планинско колоездене) Футбол тренирах, Волейбола ме кефи много и си го поцъквам това е за сега![]()
az treniram FEXTOVKAPrekrasen sport... ako nqkoi ima jelanie da se zapoznae s nego neka mi pi6e..6te pomagam
![]()
Аз тренирам хандбал...вече 5та година... И съм супер щастлива защото много го обичам този спорт![]()
В момента нищо но съм тренирала баскетбол, волейбол, плуване, карате и 2 седмици латиноамерикански танци, а да и в 1-ви клас художествена гимнастика![]()
Леле ти много неща си тренирала... аз само в първи клас тренирах малко баскетбол и нищо повече сега съм си само на хандбалПървоначално написано от adi_crazy
![]()
Мн неща тренирах, ама на никое не се задържах сериозноПървоначално написано от the_favourite_girl
![]()
най-много играх карате и плуване
секс![]()
![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Бодибилдинг![]()
аз пък карам трайъл ....това са така наречените байкъри.... тоя спорт натоварва абсолютно всички мускули....няма празно.... и ме кефи щото е супер покачващ адреналина....
абе беше нещо с тюлени
забравих му името
ps. много вярвате на сайтовете бе