- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- normalno li e ?
Ot nqkolko dena sum na dieta,qm plodove i zelenchuci,dvija se vyzmojno nai mnogo..a na den xodq po 2-3 pyti do toaletnata,tova normalno li e ?
kolkoto pove4e puti hodish do toaletna tolkova po dobre
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ама по голяма или малка нужда?Първоначално написано от Анонимко
По голяма,разбира сеПървоначално написано от SeXyTo_f
za6to? i kak e normalno??Първоначално написано от vesitu
=D>Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
![]()
Така е нали целта да отслабнеш
Хората пият разхлабителен чай ти без него. Организма се причиства.
Нормално е.
Normalno e!
ne e nikak normalno.trqbva da hodish pone vedn1j na den
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
мисляче трябва преди да пишеш да помислиш за 1-2 минутки ...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
по темата : напълно нормално е ..продалжаваи в същия дух !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А пиеш ли някакви хапчета?
Не,никакви хапчета не пия,пия по много вода,ям много зеленчуци и плодове.Ям и след два часа съм в тоалетната,незнам и аз..Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo dobre sam pomislila!a az mislq 4e predi da mi praish zabelejki trqbva da se informirash!konsultirala sam se s lekar po tozi v1pros.pri dieta s zelen4uci i plodove ti se pre4istva organizma...a tova zna4i 4e trqbva da h0dish vseki den po g0lqma nujda za da izhvarlqsh mrasotiite!pitai koito i da e lekar 4e 1 p1t na 2-3 dena ne e normalnoПървоначално написано от IdiOtKa
ups mnogo se izvinqvamПървоначално написано от Анонимко
ne sam te razbrala! da normalno e! az sashto bqh na takava dieta no pih i 4aiove i mnogo mi pomogna!super dieta! za 3-4 dena otslabnah s 4 kg
е ако ходи повече от 2 пъти...тва не е ли хранително разтройство?Но да, зеленчуците така да се каже "разхлабват" или както казаха по нагоре пречистват организма...и май е нормално, затова не се притеснявай !
Аз съм ходила и по 3-4 пъти, какво толкова? Има проблем, когато не се ходи няколко дни по голяма нужда.
Напълно е нормално. Няма за какжо да се тревожиш.