- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"
vseki den 4uvam pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"!ne ostanaha li ve4e svestni mili i nejni mom4eta,4e vijdam samo grubiqni i jenkari ili prosto povurhnostni maniaci na tema krasota?iska mi se da ima pove4e kavaleri s dobri surca!kolkoto i sme6no da zvy4i za nqkoi hora-za men ne e!
abslolutno suglasna sum!6te sre6tne6 i ti podhodq6tiq!samo deto ne sa mnogo ve4e svetstnite muje(ili sa geiove ili sa zaeti)![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
emi .. kak da ti kaja ... az kato maj parvo vijdam viziqta i sled tova vatre6nata krasota...Първоначално написано от sladka_zaika
nai-krasivata jena - edin blestq6t triumf na vun6nostta nad sy6tnostta nali![]()
Прочутата реплика не е вярна... а иначе момчето което търсиш съм аз...Първоначално написано от sladka_zaika
...Arbeit macht frei...
Който търсни... Намира!!!!!!!!!!!!!![]()
ехх клишетаа ... \Първоначално написано от KisskilleRcHe
/
Няма нищо смешно в това,което желаеш!Искаш една сериозна връзка с човек,за който не само външния вид е от значение,с който ще си паснете!Просто не винаги г-н подходящ се появява навреме.Явно си попадала само на момчета,които не са успявали да те грабнат с нещо.Убедена съм че рано или късно ще го намериш( или може би той теб)![]()
WOW nai nakraq nqkoq devoika koqto znae kakvo iska ! Evala Pile !!!Първоначално написано от sladka_zaika
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
iskam da ti kaja 4e dosta znaqt kakvo iskat,no ne6to ne go namirat!Първоначално написано от Obitax
e qsno e,4e ima momi4enca ,koito ne znaqt kakvo iskat,no to4no zatova sa momi4enca,za6oto za malki i ne sa se osuznali o6te...
![]()
za6to da ne e vqrva???moje6 da se obosnove6 vse pak,za da razberem kvo misli6.Първоначално написано от gestapo
ne ne ostanaha mili4ka-vsi4ki sa se subrlai tuk D![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Да ама истина нали......Първоначално написано от Deja-Vu
Донякъде...![]()
ami az ne sum suglasna s teb za6toto e banalno i tova,4e lubovta te spoletqva neo4akvano,a ne dokato q tursi6 taka 4e nz.Първоначално написано от KisskilleRcHe
Да нали ти си седиш от три месеца вкущи без да излизаш гледаш тв и пиеш бира с чипс и любвта тте лепи по главата... Да да.. Абе я бегаи...Първоначално написано от sladka_zaika
I az sam na mnenie che pove4eto momcheta sa povarhnostni jenkari ,no vinagi ima izklucheniqTi sigurno si na ne pove4e ot 16-17 godini taka che ne se otchaivai teparva shte sreshtash maje i maje i vapreki che idealniq ne sashtestvuva shte namerish tozi koito da te obicha istinski ,a tova e nai vajnoto nali ?
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ех,тази прочута реплика "Ще срещнеш подходящия"...Май всеки,който е бил разочарован от любовта я е чувал за успокоение (е,някои като теб и по-честичко я чуват..)."Подходящи" наистина има...но са на изчерпване, а и конкуренцията за тези "подходящи" е голяма...Все пак кое момиче не би искало мил кавалер до себе си? Надявам се,че ще срещнеш някой ден такъв,а когато това стане -НЕ го изпускай!...Дотогава не спирай да търсиш...
![]()
tai de ma az se popadam na takiva deto ne znaqt kakvo iskat .Първоначално написано от summer_04
emi da kaja i az kli6enceto za uspokoenie:6te sre6tne6 i ti podhodq6tata!:Първоначално написано от Obitax
![]()
emi ne est.prosto az vseki den izlizam i sre6tam novi hora,no nikoi ne se okazva tozi,za koito go mislq.da-ima izklu4eniq,no pove4eto ot tqh ili ne gi poznavam o6te ili sa mi samo fr.Първоначално написано от KisskilleRcHe
ZA VSEKI VLAK SI IMA PUTNICI-PROSTO TRQBVA TURPENIE(e ponqkoga e na iz4erpvane,no nadejdata umira posledna)![]()
tazi misal s vlakovete mnogo me drazni .Първоначално написано от summer_04
za men takova ne6to v jivota nqma
emi replikata moje i da e vqrna-ne sum sigurna,no po-skoro mi zvy4i pak kato yte6enie naistina,otkolkoto kato realnostta.
Може би знаете какво искате(или си мислите че знаете), но не го търсите където трябва.
Ползва търсачката.