.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

AZZZZZZZZZZZZZ
    Guest

Zaglejdat li vi po-golemi ?

EI `ora hah hora hi!
    Zna4i q si kajete tyk,zaglejdat li vi vas po-golemi kaki ili batkovci ? kak se 4yvstvate,neydobno li vi stava ( GOVORIM SAMO ZA BATKOVCI I KAKI, NE ZA PEDOFILIQ NA PO 28-30 GODINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),kefi li vi ,kakvo predpriemate,iz4ervqvate li se kogato tova se sly4i,privli4at li vi ili samo takiva na va6ata vuzrast?
    nadqvam se questiona da e qsen
    ae hf

Мега фен Аватара на iiirish
    е, разбира се, че ме заглеждат. дано не звучи нескромно, но това е почти всеки път щом изляза сама. но не, не мога да кажа, че ми е неприятно или неудобно. минавам и заминавам като транзит и нищо повече. който иска да гледа, това си е негово право

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Всички деца трябва да взимат наркотици
    F UUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po temata : da zaglejdat me i mi e golqm kef ,ama me e sram i ne sum imala po-golqm za gadje

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е, разбира се, че ме заглеждат. дано не звучи нескромно, но това е почти всеки път щом изляза сама. но не, не мога да кажа, че ми е неприятно или неудобно. минавам и заминавам като транзит и нищо повече. който иска да гледа, това си е негово право
    see 1 go kazah az :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    дам :P въпреки че аз леко се дразня..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Бе аз не съм за заглеждане

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    мда заглеждат ме и вече това започва
    ужасно много да ме дразни защото загазих...
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Ми мен предимно големи ме заглеждат, и определено не ми е приятно
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Mda,zaglejdat me!Ako batkoto me kefi mu se usmihvam ili mu smigam,a ako e nqkyv ujas se izvyrtam na drugata strana i tolkova ne me e sram ... ot kvo da me e sram?!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Еми случва се,но не ми е приятно.Ама в повечето случаи не им обръщам внимание,защото знам какво искат от мен,пък и нали момчето,което обичкам си е до мен,така че......

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    ОфФфФфФ ДА и ве4е ме изнервя максимално штото са някви много нахални и нагли
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Re: Zaglejdat li vi po-golemi ?

Ами да,заглеждат ме.Обикновено се чувствам неловко.Обаче пък момчетата на моята възраст са тъпи лумпени и не ме привличат.Предпочитам момче с 1,2,3 години по-голямо от мен.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Guest
    Ами,да,случва ми се.Най-вече в дискотеките налитат И когато ходя сама,а те са на групичка(момчетата,де).Е то е ясно,че го правят за бъзика и за шоуто,не се е случвало .На мен ми е супер забавно,доста често започвам да си лафя с тях
    Ама педофилите са много интересно явление-била съм с къса пола и минавам покрай някакви строители и някакъв дъртак се провиква "Ей,може ли да видя какво има под поличката )Сори са отклонението.
    Но е нормално момчетата да се заглеждат по по-малки от тях момичета,както и за момичетата е нормално да се заглеждат по по-големи батковци.А и както интереса на момичетата варира от 1 до към 5 години по-големи момчета,тези на възрастта на момичето нямат шанс с нея.Така де,най-общо казано е така.Не,че е някаква узаконена истина

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    emi az sam na po4ti 20g. i nqkoi pat mi se e slu4valo po - golemi momi4eta da sa me zaglejdali i da sme flirtuvali ...za jalost ni6to pove4e

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi da zaglejdat me i mnogo se draznq

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    Еми случва се,но не ми е приятно.Ама в повечето случаи не им обръщам внимание,защото знам какво искат от мен,пък и нали момчето,което обичкам си е до мен,така че......
    Подкрепям те напълно
    Но мен това адски много ме дразни, ама немога да направя нищо

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Подкрепям те напълно
    Точно тогава на нас момчетата ни е най-яко - Когато не можете да направите нищо

Фен
    Град
    In your mind~
    Еми случва ми се,почти всеки път като изляза...но аз не обръщам никво внимание..минавам и заминавам

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da zaglejdat me postoqnno...no tova nqma nikakvo znachenie ine mi pravi osobeno golqmo vpechatlenie

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от adDicTeD`tO`yOu
    Еми случва ми се,почти всеки път като изляза...но аз не обръщам никво внимание..минавам и заминавам
    И аз сам така. Ни най-малко не ми пука кой ме гледа и кой не. Вярно е обаче, че ми е адски неприятно да ме гледат

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Подкрепям те напълно
    Точно тогава на нас момчетата ни е най-яко - Когато не можете да направите нищо
    Ми да не можем да направим нищо,за да накараме момчетата да се държат възпитано и затова повечето си остават истински идиоти,които само се надяват някое по-яко момиче да им върже

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    da i napravo otka4am ve4e,omrizna mi !ebati pedofilite ne6tastni !da mu pisne na 4ovek!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Град
    Варна,морето...
    Ми да заглеждат ме.И не ми става кофти,щото и аз ги заглеждамВ смисъл..то лошо няма.хех
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

amiii 4esno kazano po qko e da hodi6 s po golqm saotvetno ako te zaglejdat e qko 6tot te sa nqkfi po ,,umni,, smisal ne mislqt samo za ebane kato dne6nite pyberi
    {By Nionio}

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    bah mama mu tuka ste se sabrali sinovete i da6terite na Apolon i Afrodite be !!!!! to biva samo4ustvie ma pak 4ak tolkoz................ .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си