.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 234
    Guest
    Zashto zadyljitelno trqbva da e djobna ili manekeknka?Az predpochitam sredno visoki momicheta - 167 - 170...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zashto zadyljitelno trqbva da e djobna ili manekeknka?Az predpochitam sredno visoki momicheta - 167 - 170...
    imenno \/

Guest
    Spored men edno visoko i stroino momi4e e kyde-kyde po-dobre ot nisko. Haide...dokato sme na po 15-16-17 e dobre...no 25 godi6no momi4e...dobre de-jena visoka 1.62...ne mi se vryzva nqkak si. I spored men niskite izbivat kompleksi i vinagi te sa tezi, koito se obry6tat sled visokite sys onzi zloben pogled tip i za tova non-stop se govori kak bili po-sladki i razni takiva....i spored men ako izlezete na ulicata i pitate slu4aini hora ne6tata 6te bydat 50:50....vseki s vkusa si!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ми джобно ама не под 160

Супер фен
    Ми аз съм миньонче и според мен е много сладко, защото слагаш едни токчета и си супер.Докато високите, като сложат токчета...Мухахахха абе по-яко си е да си джобно гадженце,по- сладурско е =))
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    И ти правиш разлика между момиче, високо 1.55 и момиче, високо 1.60? Ако е с малко по-високи обувки, е едно и също.

Фен
    Град
    където поискам
    Аз съм джобно гадже,което ми позволява да нося всякакъв вид токчета!Не се срамувам,защото това не пречи на хората да ме харесват такава каквато съм!(Специалните неща са в малка опаковка)

Мега фен Аватара на iiirish
    "УУм на високо не вирреЙ"
    а на ниското мухлясва

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Ми аз съм миньонче и според мен е много сладко, защото слагаш едни токчета и си супер.Докато високите, като сложат токчета...Мухахахха абе по-яко си е да си джобно гадженце,по- сладурско е =))
    е като е толоква сладурско защо избират за модели момичета, които са над 1:70?!

Мега фен
    ЗАЩОТО ТАКАВА Е МОДАТА! 0.00001% от жените са толкова кльощави и високи, колкото са манекенките.

Guest
    Предпочитам високи, защото е научен факт че ниските са най-злобните същества на света.. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ С НИСКА!

Ниски,високи-"сейно" важното е да ма кефят

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Манекенки с безкрааайно дълги крака

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mi i 2te me kefat

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Предпочитам високи, защото е научен факт че ниските са най-злобните същества на света.. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ С НИСКА!
    Глупости

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Смятам ,че няма смисъл да спорите.То се знае ,че момичетата ,които са над 165 до 175см са си СУПЕР и ви правят на ПУХ и ПРАХ ...Тука 90 % от момичетата написаха ,че са миниончета ... емм не ме кефите квито и муцунки да сте ... дребното си е дребно ... а и в повечето случаи - вредно

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Смятам ,че няма смисъл да спорите.То се знае ,че момичетата ,които са над 165 до 175см са си СУПЕР и ви правят на ПУХ и ПРАХ ...Тука 90 % от момичетата написаха ,че са миниончета ... емм не ме кефите квито и муцунки да сте ... дребното си е дребно ... а и в повечето случаи - вредно

Deja-Vu не се обиждам!Всеки си има вкус и предпочитания!Щом за теб височината е толкова голям критерии...ок!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu

Това, че не те кефим, не значи, че трябва да говориш така. Какво, като ни правят на пух и прах? Високи са, и какво? Стават манекенки на 13 и нямат образование. По-добре ниска и грозна, отколкото висока, красива, глупава и необразована.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Аз незнам към кои се отнасям ... 165 съм висока и като си обуя токчетата ставам 175 ... 53 кг. съм

Голям фен
    Град
    Бургас
    Аз лично каресвам Джобно гадже .Може би защото и аз съм такъв .Просто са ми по-симпатични

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    `Death`Whore` ай да не се прайш на мноо умна, а? Съжалявам, че си ниска и тва те комплексира. Естествено, че една висока е много по добре отколкото няква ниска кошница. И аре спри да слагаш на всяка манджа мирудия.

Голям фен
    Град
    Бургас
    `Death`Whore` ай да не се прайш на мноо умна, а? Съжалявам, че си ниска и тва те комплексира. Естествено, че една висока е много по добре отколкото няква ниска кошница. И аре спри да слагаш на всяка манджа мирудия.
    "-Въпрос на вкус - казало кучето...и си облизало задника"
    Всеки с вкуса си

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Аз обичам ниски - че да ми правят свирки прави - и с плоска глава да има къде си сложа бирата.
    2т. системно

ATAKABG
    Guest
    значи спроед теб е по-добре неква кобила тип "стълб",отколкото малко сладко миньонче? Я пак си помисли

Guest
    abe az edno ne mojah da razbera...ot pro4etenoto ima 2 opcii:
    1.visoka-vinagi klio6tava, groznam s konska fizionomiq, typa
    2.niska-vinagi sladka, nevinna, sexy

axXAXxxaxXAXXA q slezte na zemqta be! Pove4eto visoki momi4eta, ne kazvam vsi4ki imat hubavi tela-jenstveni i fini
    a niskite...pone spored li4ni nabliudeniq mnogo 4esto sa...nedorazviti....s detski telca....koe mu e hubavoto Mnogo po hubavo e viskoto momi4e-pove4eto imat samo4uvstvie, i to opravdano, otkolkoto niskite....te zlobeqt. sega 6te psoldevat pak sy6tite repliki, no te samo dokazvat napisanoto ot men. fakt. i ne znam za6to viski priemate, 4e visokite sa manekenki zadyljitelno. v temata 'manekenki' e izpolzvano kato opredelenie na figurata i rysta a ne an profesiqta....`Death`Whore` izloji se...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си