- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- djobno gadje ili manekenka?
Zashto zadyljitelno trqbva da e djobna ili manekeknka?Az predpochitam sredno visoki momicheta - 167 - 170...
imenno \Първоначално написано от Анонимко
/
Spored men edno visoko i stroino momi4e e kyde-kyde po-dobre ot nisko. Haide...dokato sme na po 15-16-17 e dobre...no 25 godi6no momi4e...dobre de-jena visoka 1.62...ne mi se vryzva nqkak si. I spored men niskite izbivat kompleksi i vinagi te sa tezi, koito se obry6tat sled visokite sys onzi zloben pogled tipi za tova non-stop se govori kak bili po-sladki i razni takiva....i spored men ako izlezete na ulicata i pitate slu4aini hora ne6tata 6te bydat 50:50....vseki s vkusa si!
ми джобно ама не под 160![]()
Ми аз съм миньонче и според мен е много сладко, защото слагаш едни токчета и си супер.Докато високите, като сложат токчета...Мухахаххаабе по-яко си е да си джобно гадженце,по- сладурско е =))
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И ти правиш разлика между момиче, високо 1.55 и момиче, високо 1.60? Ако е с малко по-високи обувки, е едно и също.
Аз съм джобно гадже,което ми позволява да нося всякакъв вид токчета!Не се срамувам,защото това не пречи на хората да ме харесват такава каквато съм!(Специалните неща са в малка опаковка)![]()
а на ниското мухлясваПървоначално написано от Анонимко
![]()
е като е толоква сладурско защо избират за модели момичета, които са над 1:70?!Първоначално написано от Eleonora
ЗАЩОТО ТАКАВА Е МОДАТА! 0.00001% от жените са толкова кльощави и високи, колкото са манекенките.
Предпочитам високи, защото е научен факт че ниските са най-злобните същества на света.. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ С НИСКА!
Ниски,високи-"сейно" важното е да ма кефят![]()
Манекенки с безкрааайно дълги крака![]()
mi i 2te me kefat
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Смятам ,че няма смисъл да спорите.То се знае ,че момичетата ,които са над 165 до 175см са си СУПЕР и ви правят на ПУХ и ПРАХ ...Тука 90 % от момичетата написаха ,че са миниончета ... емм не ме кефите квито и муцунки да сте ... дребното си е дребно ... а и в повечето случаи - вредно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deja-Vu не се обиждам!Всеки си има вкус и предпочитания!Щом за теб височината е толкова голям критерии...ок!Първоначално написано от Deja-Vu
![]()
Това, че не те кефим, не значи, че трябва да говориш така. Какво, като ни правят на пух и прах? Високи са, и какво? Стават манекенки на 13 и нямат образование. По-добре ниска и грозна, отколкото висока, красива, глупава и необразована.Първоначално написано от Deja-Vu
Аз незнам към кои се отнасям ... 165 съм висока и като си обуя токчетата ставам 175 ... 53 кг. съм
Аз лично каресвам Джобно гадже.Може би защото и аз съм такъв
.Просто са ми по-симпатични
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
`Death`Whore` ай да не се прайш на мноо умна, а? Съжалявам, че си ниска и тва те комплексира. Естествено, че една висока е много по добре отколкото няква ниска кошница. И аре спри да слагаш на всяка манджа мирудия.![]()
"-Въпрос на вкус - казало кучето...и си облизало задника"Първоначално написано от Анонимко
Всеки с вкуса си![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Аз обичам ниски - че да ми правят свирки прави - и с плоска глава да има къде си сложа бирата.![]()
2т. системно
значи спроед теб е по-добре неква кобила тип "стълб",отколкото малко сладко миньонче?Първоначално написано от Анонимко
Я пак си помисли
![]()
abe az edno ne mojah da razbera...ot pro4etenoto ima 2 opcii:
1.visoka-vinagi klio6tava, groznam s konska fizionomiq, typa
2.niska-vinagi sladka, nevinna, sexy
axXAXxxaxXAXXA q slezte na zemqta be! Pove4eto visoki momi4eta, ne kazvam vsi4ki imat hubavi tela-jenstveni i fini
a niskite...pone spored li4ni nabliudeniq mnogo 4esto sa...nedorazviti....s detski telca....koe mu e hubavotoMnogo po hubavo e viskoto momi4e-pove4eto imat samo4uvstvie, i to opravdano, otkolkoto niskite....te zlobeqt. sega 6te psoldevat pak sy6tite repliki, no te samo dokazvat napisanoto ot men. fakt. i ne znam za6to viski priemate, 4e visokite sa manekenki zadyljitelno. v temata 'manekenki' e izpolzvano kato opredelenie na figurata i rysta a ne an profesiqta....`Death`Whore` izloji se...