.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 234

Град
    burgas
    samo 6e vi kaja 4e manekenkite moje da imat dalgi kraka no nqmat cicki za tva 4e ako bqh muj bih izbrala djobnoto gadje
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!

Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Аз лично каресвам Джобно гадже .Може би защото и аз съм такъв .Просто са ми по-симпатични
    brao =D>
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe az edno ne mojah da razbera...ot pro4etenoto ima 2 opcii:
    1.visoka-vinagi klio6tava, groznam s konska fizionomiq, typa
    2.niska-vinagi sladka, nevinna, sexy

axXAXxxaxXAXXA q slezte na zemqta be! Pove4eto visoki momi4eta, ne kazvam vsi4ki imat hubavi tela-jenstveni i fini
    a niskite...pone spored li4ni nabliudeniq mnogo 4esto sa...nedorazviti....s detski telca....koe mu e hubavoto Mnogo po hubavo e viskoto momi4e-pove4eto imat samo4uvstvie, i to opravdano, otkolkoto niskite....te zlobeqt. sega 6te psoldevat pak sy6tite repliki, no te samo dokazvat napisanoto ot men. fakt. i ne znam za6to viski priemate, 4e visokite sa manekenki zadyljitelno. v temata 'manekenki' e izpolzvano kato opredelenie na figurata i rysta a ne an profesiqta....`Death`Whore` izloji se...
    bravo pi4 ! ne znam koi si oba4e sam absl saglasna s tvoeto mnenie !!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    burgas
    ei sq 6te me namrazite sigurno oba4e nali se se6tate 4e dori v pove4eto slu4ai e to4no obratnoto :

VISOKA-KRASIVA..DALGI KRAKA..GRACIOZNA..SAS SAMO4UVSTVIE(EST OPRAVDANO)S IZPRAVENA POHODKA ..STRAHOTNO TQLO..ZABELQZVA SE TVA OT VSEKI NORMALEN 4OVEK
    NISKA-DEBELO TOP4E..GROZNA..NISKA 150...HORATA Q MA4KAT PO ULICATA 6TOTO NE Q ZABELQZVAT i vaob6te ne mi razpravqite 4e edno nisko momi4e moje da ima strahotno tqlo ...tq si nqma proporciite kato e niska...+ tva niskata moje i da hodi s visoki tok4eta ama nikoga nqma da postigne gracioznostta na visokata !!! aide sega mojete da me lin4uvate s va6te mneniica

Мега фен
    `Death`Whore` ай да не се прайш на мноо умна, а? Съжалявам, че си ниска и тва те комплексира. Естествено, че една висока е много по добре отколкото няква ниска кошница. И аре спри да слагаш на всяка манджа мирудия.
    Не, ти престани да обиждаш хората заради това, че са ниски.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    `Death`Whore` ай да не се прайш на мноо умна, а? Съжалявам, че си ниска и тва те комплексира. Естествено, че една висока е много по добре отколкото няква ниска кошница. И аре спри да слагаш на всяка манджа мирудия.
    Не, ти престани да обиждаш хората заради това, че са ниски.
    moje da e niska ama da e hubava..ane da e ''modelaka'' i da ima fizionomiq na....ne vsi4ko e viso4inata...ai po nisi4kite sa po sladki

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    ei sq 6te me namrazite sigurno oba4e nali se se6tate 4e dori v pove4eto slu4ai e to4no obratnoto :

VISOKA-KRASIVA..DALGI KRAKA..GRACIOZNA..SAS SAMO4UVSTVIE(EST OPRAVDANO)S IZPRAVENA POHODKA ..STRAHOTNO TQLO..ZABELQZVA SE TVA OT VSEKI NORMALEN 4OVEK
    NISKA-DEBELO TOP4E..GROZNA..NISKA 150...HORATA Q MA4KAT PO ULICATA 6TOTO NE Q ZABELQZVAT i vaob6te ne mi razpravqite 4e edno nisko momi4e moje da ima strahotno tqlo ...tq si nqma proporciite kato e niska...+ tva niskata moje i da hodi s visoki tok4eta ama nikoga nqma da postigne gracioznostta na visokata !!! aide sega mojete da me lin4uvate s va6te mneniica
    Напротив MimityYy няма да те линчувам!Това,което си написала за високите момичета е вярно(не 100%,но все пак)!Не съм съгласна,обаче с това,което си написала за ниските момичета!Нима всички ниски момичета са "дебели топчета" с грозни тела и лица?Не,не е така!(Не говоря за себе си)Моето мнение е,че не ръстта на момичето определя нейният чар и привлекателност!Познавам много красиви момичета,от които голяма част са под 170 см!Това,в никакъв случай не им пречи да са харесвани!Имат сексапилни тела(с нормални пропорции)и чаровни лица!Ръстта не е определящ фактор за изящество и сексапил!Има много по-важни черти от външността на човек.Но пак ще кажа-различни хора,различни предпочитания и мнения!Няма да тръгна да се карам с някой,който "обижда" ниските момичета,защото това си е негово мнение,за което мога само да го поздравя! \/

Мега фен
    Ниските са злобни! В тази тема не прочетох нито едно момичешко мнение, че високите са грозни, а имаше доста, че ниските са отвратителни, дебели, нямат пропорции /това от къде го измисли? Знаеш ли какво означава думата "пропорции"? Тя няма абсолютно нищо общо с височината./, глупави /така разбирам ироничната дума "мненийца"/. Не ниските са глупави, момиченце.

а, манекенки. как не. те ше са по-високи от мен.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Ми аз съм миньонче и според мен е много сладко, защото слагаш едни токчета и си супер.Докато високите, като сложат токчета...Мухахахха абе по-яко си е да си джобно гадженце,по- сладурско е =))
    е като е толоква сладурско защо избират за модели момичета, които са над 1:70?!
    Mila 4uvala li si nqkoga za Koko 6anel???
    Emi kvo da ti kaja,v ob6ti linii tq e bila edin ot horata,koqto e opredelila kriteriite po koito da budat pokazvani modeli s drehi,da ne se surdi nikoi,no ako se interesuva ot moda i neinata istoriq i ako e gledal filmi 6te vidi,4e e taka,ta vuprosnite kriterii sa bili 4e momi4etata koito nosqt drehite i na podiuma trqbva da sa kato zaka4alki,za da izpukvat drehite ,a ne tova pod tqh!A 6to se otnasq do tema,pak dano nqma zasegnati,ama do tuka pro4etoh mnogo kompleksarski mneniq,vseki si izbiva qko kompleksite,po vajno spored men e da si harizmati4na li4nost ,ot kolkoto kolko santima si nad zemqta!

Guest
    Samo edno 6te popitam vsi4kite "krasavizi" deto sa pisali tuka,nai ve4e za stroinite dulgo4i,koito vidi6 li se razhojdali s "graziq" i tn..
    Ami mazki 6tom ste tolkoz qki pusnete nqkoq snimka za da vi vidim! Krasivite hora prinzipno ne se pritesnqvat da se pokazvat pred drugi hora,a vie 6to ste slojili snimki na razni tam aktrisi i tn,slojete si va6a snimka,krasavizi!!!

Mimity ти знаеш ли значението на думата пропорции???Това, е например краката да са еди колко си дълги спрямо тялото, и гърдите да са еди колко си големи.Пропорционално означава на размерите на тялото, да съответства развитието на останалите части.Например не върви 1.50 момиче с гръдна обиколка 120 или да носи обувки 39 номер.Ето това се нарича непропорционално.Това, че едно ниско момиче не може да има пропорционално тяло беше най - голямата глупост, която можеше да измислиш.Вземи например Кайли Миноуг или дори Мария.Е на тези жени ако ми кажеш, че им има нещо значи не разбираш нищо.Всичко си е наред просто с по малки размери.Все едно, когато имаш телевизор с диагонал на екрана 73 см и го смениш с такъв, чийто диагонал е 53 см и да кажеш, че по малкия телевизор е непропорционален.И откъде следва, че ниските момичета нямат самочувствие не знам.Точно момичетата, които познавам смятат, че ниският им ръст е предимство, самочувствието им си е на 6 и не съм забелязал някой да ги мачка пък и за негово добро би било да не се опитва

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Супер фен
    И все пак земята се върти.
    2т. системно

Град
    burgas
    aide pak se po4na sas zlobata ..prosto iskah da osporq vsi4ki mneniq tyk 4e visokite sa grozni i klio6tavi a niskite sa sexy i sladki ...prosto s moeto mnenie iskah da pokaja 4e moje da e to4no obratnoto !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    aide pak se po4na sas zlobata ..prosto iskah da osporq vsi4ki mneniq tyk 4e visokite sa grozni i klio6tavi a niskite sa sexy i sladki ...prosto s moeto mnenie iskah da pokaja 4e moje da e to4no obratnoto !!!
    Nikoi ne e otrekul,4e ima hubavi visoki momi4eta,no 4ast ot vas napravo se izqdohte ot qd kato 4e li i zapo4nahte da se izkarvate dulgokraki ,graziozni i t.n!malko po skromno de!

Az li4no sum visoka 175 sm, rqdko nosq tok4eta i kato gi obuq se 4uvstvam kato stalb sred vsi4ki drugi ...ot edna strana e qko no ot druga ne tolkova Na mnenie sum 4e niskite momi4eta si imat svoq 4ar i na mnogo hora im dopadat.. Poznavam mnogo adski krasivi minion4eta, golemi sladuranki Ne moje6 da sadi6 za eidn 4ovek po viso4inata mu dali e zloben, dali e prostitutka, k*rvetina i tem podobni izmi6liotini... Vsqko mom4e (a za6to ne i momi4e ) si ima razli4en vkus za jenite taka 4e mneniq mnogo...
    Мене ме нема в целата схема..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin`Lunatics
    Az li4no sum visoka 175 sm, rqdko nosq tok4eta i kato gi obuq se 4uvstvam kato stalb sred vsi4ki drugi ...ot edna strana e qko no ot druga ne tolkova Na mnenie sum 4e niskite momi4eta si imat svoq 4ar i na mnogo hora im dopadat.. Poznavam mnogo adski krasivi minion4eta, golemi sladuranki Ne moje6 da sadi6 za eidn 4ovek po viso4inata mu dali e zloben, dali e prostitutka, k*rvetina i tem podobni izmi6liotini... Vsqko mom4e (a za6to ne i momi4e ) si ima razli4en vkus za jenite taka 4e mneniq mnogo...
    Ei tuk pro4etoh edno gotino mnenie,bravo,nito zloba nito ni6to,bravo =D>

Guest
    Mumity ti vse pi6e6 4e niskite bili zlobni ama kato gledam ti si nai-zlobnata tuka
    aide hodi si izkarvai zlobata nqkude drugade

Супер фен
    Mumity ti vse pi6e6 4e niskite bili zlobni ama kato gledam ti si nai-zlobnata tuka
    aide hodi si izkarvai zlobata nqkude drugade
    Що не ми набиете една злобарка ?
    2т. системно

Guest
    Nai-izvestnite aktrisi sa okolo1.65-Jenifur Aninstun Rei4ul bilsun e o6te po-niska a blizna4kite Olsen sa po 1.57 ! Osven Uma Turman za visoka aktrisa ne se se6tam a vsi4ki sa golemi sladurani! No razbirase ima i hubavi visoki momi4eta i to ne malko! Taka 4e stiga s tiq tupotii koi bili po-hubavi i t.n Vseki si e unikalen

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    emi az primerno sum 177sm i se radvam 4e sum visoka..kato si pomislq 4e kato bqh malka me be6e sram... ) a i moite nabludeniq sa 4e vsqko mom4e si ima vkus i rusta sqka6 bie na feti6
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Iru
    Guest
    - Камерън Диаз, 175 см.

- Кайли Миноуг, 153 см.

Щом някой твърди, че едната от двете е несъразмерна поради ръста си, значи е наистина заблуден...
    И те двете са само пример.

*Злобата е до човек, а не до ръст. Като че ли самооценката на всички хора се крепи само на това какви са размерите им...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    OOOOOOOOOOPREDELENO GJOBNII GADJETA,MNOGO PO SLADKI SA,OTKOLKOTO NQKVI MANEKENKI SUPER PLOSKI S KRAK 1.20 KATO PERGELI.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз съм джобно гадже и повече представители на мъжкия пол са ми казвали, че съм сладка и това им харесва, отколкото са ми се подигравали. Иначе аз се кефя повече на високи момичета, защото аз съм ниска.
    zna4i ima oshte edno momi4e v moeto polojenie men dori mi vikat dju no ne mi pre4i ponqkoga dori mnogo se radvam 4e sum nisi4ka

Guest
    172 см съм. Не мисля,че има значение това.Има както ниски, така и високи хубави момичета, също и грозни.Ако съм високо момче, опрелено бих предпочел хубаво високо момиче, ако не съм толкова висок - по-ниското.Не е един от най-важните критерий! Като малка исках да съм по-ниска, сега не мисля,че съм много висока. Имам съученички над 180 см и са красиви, момчетата ги харесват!Важното е да се харесваш такъв-какъвто си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си