- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- djobno gadje ili manekenka?
Работата е там,че такива като теб слагат дефиниции "ВСИЧКИ СА ТАКИВА". Точно това е,че и от високите и от ниските има готини. Има и грозни. А в случая ти и още няколко,които сте писали в темата се опитахте да изкарате,че ниските мацки са грозни и злобни. А май вие сте злобнитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз обичам ниски - че да ми правят свирки прави - и с плоска глава да има къде си сложа бирата.
Neznam,ama tva beshe nai-brutalnoto neshto koeto sym chuval napolsedyk i iskreno me razsmq)) A inache po temata,az sym 185 visok i po princip za men nqma golqmo znachenie rysta vypreki che se chuvstvam malko neudobno,kogato sym s mn po nisko momiche..
Първоначално написано от `Death`Whore`
muha ha ha...![]()
ei 4erna zavist! da, manekenkite po4vat rabota na 13, u4at, trenirat i t.n.
izkarvat si hlqba ot malki sami i tova adski mnogo pomaga v jivota po-natat1k! ako si zareje6 daskaloto v1ob6te ne biha te vzeli v agenciq! modelite ne sa prostitutki, a staratelni, mn ambiciozni i uporiti momi4eta!
model s1m ot po4ti 5 godini i napisanoto po v1prosa me obijda li4no!
i 4esno kazano nikoga, nikoi ne s1m pravila na puh i prah...za6to sa tiq komentari?![]()
![]()
da, prekaleno s1m visoka, i vinagi st1r4a 1 glava nad gadjetata...no kakvo da se pravi...svikva se!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ся да ви питам що си слагате на аватар някви манекинки поне 1.75 1 минионче няма ?![]()
![]()
И така вии самите си знаете че е така ама пуста завист... А в манекенките има само 1 проблем IQ-to ...
![]()
![]()
![]()
П.С. Несавместими са джуджетата с МанекенкитЕ
Да, много е яко да си с жена и да трябва да И запушваш устата по време на секс, защото е тъпа и говори глупости.
ei mn te uvajavam i vsi4ki po4ti tvoi mneniq no za6to vednuj ne dopusne6 4e ne samo tvoqta gledna to4na moje da e vqrna..ne stava vupros da prieme6 kakvo tvurdqt drugite a prosto da ne otri4a6 4ujdoto mnenieПървоначално написано от `Death`Whore`
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
az sq sum 165sm...ne moa da precenq dali sum djobno gaji...moje bi sum ne6t0 sredno..no ina4e nezavisimo ot tva dali e djobno gaje ili manekenka spored mene e po hubavo momi4eto da e po nisko ot mom4eto..za6t0t0 e nqkaksi sme6n0 ostrani kato gi vidi6 kak se muknat po ulicite..no vse pak lubovta nqma graniciiii...:P....
Софи, просто изказах своето мнение. Не отрекох нищо.
tva puk otkade go izmisli ? za6to puk visokite da sa typi ?tva mislq 4e vaob6te ne moje da bade preceneno i nqma ni6to ob6to ..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Mi tq i kailito ne izglejda niska na snimkata,ti kak razbra 4e vsi4kite hubavizi deto sa si slojili pod imeto sa na 170???Първоначално написано от DqdO MraZ
Abe za6to izob6to se zanimavata s teq gluposti,kogato si gotin si go nosi6 v teb bez zna4enie kolko cm si,ne e li taka,a 4e vsi4ki iskame da sme N1 spor nqma,dali e taka zavisi samo i edinstveno ot nas samite!Kvo zna4enie ima kolko si po visok ot drugite i te po-niski ot teb!?
Не казах, че високите са тъпи. КОментирах следното:
Първоначално написано от DqdO MraZ
Аз съм си нисичка и ми се кефят много а вискоте не ми харесват приличат на травестити най-жече ко обият и токчета ужасааа....![]()
![]()
hahahahhahahaah AHAHAHAHHAHA ,mn ama mn si ograni4ena draga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ograni4ean s GLAVNO O!Първоначално написано от Анонимко
Mn e lesno da si nisuk ,da ti se iska da si po-visok ama nicki -ne stava -i kakvo -are da pluem po-visokite ! E est. 4e taka e po-lesno!!!!!!!!!!!!!!!!! MN malko sme visokite ve4e i aide vs zaqdlivi TABORETKI (samo zaqdlivite ,ina4e ima mn sladki niski maceta) ,ta ZAQDLIVITE TABORETKI si izbivat skapaniq kompleks!![]()
You fell away,
What more can I say?
The feelings evolved,
I won't let it out,
I can't replace...
Your screaming face,
Feeling the sickness inside
Същата работа дето тия с малките пишки са измислили "размера няма значение"Първоначално написано от Vampire_girl
![]()
2т. системно
ahahhahahahahahha абсолютно !Първоначално написано от Amayo
А тая тема малко безмислена..в смисъл -въпроса май беше към момчетата ,а тук 80% са писали момичета...НИСКИ момичета...
...и все пак в духа на шегата - РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
![]()
и за раста !!!!!! Тва и по-горе го казах .БЕзсмислени са споровете! А вс както Вампи писа -който има комплекси да не си ги избива чрез темата ,обиждайки високите . : )(съшото се отнася и за високите ) . Пийс!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Джобни гаджета рулзззззВъпреки че ако едно момиче ти харесва - има ли някакво шибано значение каква е, колко е висока и т.н. ?
![]()
Аз съм си джобно гаджено всички са ми казвали че съм много сладка и чаровна
аз съм нисичка ама не искам и да съм някоя...
![]()
Олеле, личи си, че си женско - не разбираш от жени.Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
"Смешни и грозни"...
![]()
6tom 6te se smeem ..moje li i az da ti se posmeq na prostotiqta i komplexite ti ?Първоначално написано от Анонимко
1...2....3...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После казвайте, че аз съм злобна, груба и ужасна. Няма ли да се спрете? Човек може да не харесва високи жени, без да е комплексиран от височината си! Аз ако съм лесбийка и кажа, че високите са ми грозни, ще ме линчувате ли? Лични предпочитания! Това е най-тъпият форум! Има само обиди и заяждания!
v taq tema 4ovek moje mnogo zdravo da se smee![]()
taka ora6tam se kam si4ki djobni gadjeta postvali v taq tema...e ne kam vski4ki kam 99% ot tqh..a kato si izbivate kompeksite 4e ne ste visoki(v koeto nqma ni6to lo6o...) ne se li setihte 4e na visokite momi4eeta ne im e mn priqtno da gi nari4ate typi klio6tavi gorzni suhi i kvo li o6te ne...i posle 6to i visokite bili zlobni.... ami to tolkos obidi po tehen adres..biva li takova ne6to...az li4no sam 175 kakto pisah po-nagore i ne mi stana osobeno priqtno kogato nqkakvi nepoznati momi4eta koito ne sa dovolni ot viso4inata si mi kazvat 4e sa po-sexy ot men 4e sa po-sladki 4e az sam typa kuha gorzna...pri polojenie 4e ne sme se vijdali...az nqmam protiv niskite momi4eta ama za6to za boga trqbva da ste tolkova gadni kam visokite prosto za6toto sa visoki?![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
По-ниските започнаха спора и да обиждат. И на мен не ми е приятно...А човек може да е 1.75 и да не е кух! Тая тема ,пак казвам е мега зле...само заяждания..
2 т. от правилника. Бан на профил
И какво значение има колко си висок? Неможе да се каже, че ниските са по-умни или обратното. Ако искаш да бъдеш с някой, ръста няма никакво значение. Все едно като си харесаш някое момиче, на външен вид и на характер, но като видиш, че е 153 и аиЕ...заминаай. Пълни простотий... а и това е относително, като си 'манекеннка' не е гаранция, че си умна и красива...пак може да си си кон. За ниските е абсолютно същото. Немога да разбера защо водите тези безмислени спорове.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."