- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- djobno gadje ili manekenka?
ми и аз стм джобна версия
и момчетата мн ми се кефят на ръста да ви кажа
а нормално момиче не може ли?
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Бахти и странната класификация!? Не мога да разбера защо хората все си търсят някакви етикети.
Аз съм 1.60 и хич не ми пука. Изобщо пък не се чувствам ниска. А и никога не съм мислила, че височината има чак такова значение за момчетата. Общо взето, проблемите никога не идват от ръста, килограмите или нещо подобно, те са си в самия човек.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
em nz za normalno momi4e za6toto do 165 sa po-niskite a nagore sa po -visokite moje bi standartnata viso4ina e 165-170 sm... nz ..![]()
аз съм "джобно гадженце" и си ми харесва .. но нямам и нищо против "манекенките" и 2та "вида" си имаме своит е+ и -
абе сичките сме си мацки,няма смисъл да спорите и да се карате,че 1та е висока,другата ниска...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
хмм...така темата ми стана интересна и реших да се включа...според мен жените и колите размер S са предпочитани от мъжете със самочувствие.В интерес на истината всички се обращат и цъкат след огромните джипове и попорасналите, височки топмодели, но удобството на малката жена и малката кола са незаменими! А и нали в днешно време всичко върви към минитюризация...![]()
аз искам да сам джобно щото супер мн се кефя на таквис мънички и дребнички момичета... пък май ще бъда дългокрака..![]()
![]()
не че искам да се заяждам на високите
но какво бихте направили ако някое момче е супер сладко и мн ви харесва но е по ниско от вас?
на нас ни е по лесно честно казано
и мене ме кефат повече дребничките , ама съм един кол![]()
Аз пък съм нисичко моделче и повечето момчета ми се кефят всъшност то най-важно е тялото да е пропорционално а и от друга страна ако си 2 метра трябва да си търсиш баскетболист![]()
Не можеш да не се изфукаш.
Трябва да направим клуб на дългите кракаПървоначално написано от MimityYy
![]()
Извинявам сеПървоначално написано от Анонимко
![]()
А по темата - ами аз лично се кефя на някаква средна височинапреди много ми беше гадно, че съм по-висока от връстниците си, то и сега на моменти се чувствам така, ама не е толкова фрапиращо. Лично аз не бих отказала да съм, да речем, 170
(175 съм по принцип)
МА-НЕ-КЕН-КИ!
*М*А*Н*Е*К*Е*Н*К*И
Нищу лично кам по ниските момичета но секи иска да е с яко гадже...има и нисички сладурани като мен ;p
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
az sam 157 i tva mi e stra6en kompleks 6tot sam nisi4ka ne 4e ne me haresvat naprotiv samo 4eee...moite priqtelki sa po visoki ot men i taka se 4uvstvam mnoo gadno
az sam 157 i tva mi e stra6en kompleks 6tot sam nisi4ka ne 4e ne me haresvat naprotiv samo 4eee...moite priqtelki sa po visoki ot men i taka se 4uvstvam mnoo gadno
Мии аз съм висока 1.78.много се кефя на високи мацки,а ако са и по високи от мен... \/ А относно миньончетата...абе не харесвам момичета по 1.50 - 1.60...ама те не са виновни,а иначе може би им завиждам защото могат да носят 12 сантиметрови токчето,докато с моите 1.78 не мога да си се представя с 12 см отгоре
![]()
не харесвам много ниските момичета. Манекенка ако трябва да съм конкретен. Но ръст от 168 - 170 по ми допада.
ейй,кво прави злобата с хората!аз сега ще ви обясня как стоят нещата,защото съм била и от 2ТЕ СТРАНИ на спораПървоначално написано от Amayo
1во-тренирала съм худ.гимнастика 10г.докато бях нац.състезателка(тва до 8ми клас) бях висока 146 СМ!! Имате ли представа какво е да си на 13г(тръгнала съм по-рано на даскало,затва на 13г в 8ми клас)и доакто всички 'дръпват' на ртст,ти да си седиш като джудже????
беше ужасно,бях комплексирана,всички си навеждаха главите като говореха с мен!!ТЪЙ ЧЕ И НА НИСКИТЕ НЕ ИМ Е ЛЕСНО!!! Когато ми забраниха да тренирам и да се състезавам(дълга история..),за 2години пораснах 27СМ!! Беше като чудо,изобщо не съм вярвала,че ще ми се случи!! Определено предпочитам да съм по-висока и определено нямам нищо против ниските момичета!!А който ми твърди,че високите са клиощави,с пергели(кво лошо??) и че не могат да си координират крайниците....е па нека дойде да му покажа какво мога аз с тялото си,дето не е и сънувал!!!
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Колкото е по-малка толкова по беззащитна и невинна ми се струва!
А и това ме кара да се чувствам повече мъж.
тогава ходи с деца, тъпакПървоначално написано от The_handsome_Steve
![]()
Ще ме разбереш когато навършиш 9 години!Първоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
абе аз като те гледам какво гейче си на снимката, май е по-добре с момченца да пробвашПървоначално написано от The_handsome_Steve