.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 234
    ми и аз стм джобна версия
    и момчетата мн ми се кефят на ръста да ви кажа

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    а нормално момиче не може ли?
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Бахти и странната класификация!? Не мога да разбера защо хората все си търсят някакви етикети.
    Аз съм 1.60 и хич не ми пука. Изобщо пък не се чувствам ниска. А и никога не съм мислила, че височината има чак такова значение за момчетата. Общо взето, проблемите никога не идват от ръста, килограмите или нещо подобно, те са си в самия човек.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    em nz za normalno momi4e za6toto do 165 sa po-niskite a nagore sa po -visokite moje bi standartnata viso4ina e 165-170 sm... nz ..

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    аз съм "джобно гадженце" и си ми харесва .. но нямам и нищо против "манекенките" и 2та "вида" си имаме своит е+ и -
    абе сичките сме си мацки,няма смисъл да спорите и да се карате,че 1та е висока,другата ниска...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

TheRudeBoy
    Guest
    хмм...така темата ми стана интересна и реших да се включа...според мен жените и колите размер S са предпочитани от мъжете със самочувствие.В интерес на истината всички се обращат и цъкат след огромните джипове и попорасналите, височки топмодели, но удобството на малката жена и малката кола са незаменими! А и нали в днешно време всичко върви към минитюризация...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз искам да сам джобно щото супер мн се кефя на таквис мънички и дребнички момичета... пък май ще бъда дългокрака..

не че искам да се заяждам на високите
    но какво бихте направили ако някое момче е супер сладко и мн ви харесва но е по ниско от вас?
    на нас ни е по лесно честно казано

и мене ме кефат повече дребничките , ама съм един кол

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Аз пък съм нисичко моделче и повечето момчета ми се кефят всъшност то най-важно е тялото да е пропорционално а и от друга страна ако си 2 метра трябва да си търсиш баскетболист

Мега фен
    Не можеш да не се изфукаш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    em ne znam az do tuk 4etoh samo mneniqta na momi4etata koito sa taka nare4enite "djobni gadjeta" i sa visoki 150-160 sm ...az sum si 173 sm ..za tova se kefq i za da podkrepq drugite visoki momi4eta moga da kaja 4e e po-hubavo da si izdignat nad drugite ipo tozi na4in da bade6 zabelqzvan otkolkoto da se sliva6 s talpata !!! \/
    Трябва да направим клуб на дългите крака

Фен
    Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em ne znam az do tuk 4etoh samo mneniqta na momi4etata koito sa taka nare4enite "djobni gadjeta" i sa visoki 150-160 sm ...az sum si 173 sm ..za tova se kefq i za da podkrepq drugite visoki momi4eta moga da kaja 4e e po-hubavo da si izdignat nad drugite ipo tozi na4in da bade6 zabelqzvan otkolkoto da se sliva6 s talpata !!! \/
    Извинявам се
    А по темата - ами аз лично се кефя на някаква средна височина преди много ми беше гадно, че съм по-висока от връстниците си, то и сега на моменти се чувствам така, ама не е толкова фрапиращо. Лично аз не бих отказала да съм, да речем, 170 (175 съм по принцип)

Guest
    МА-НЕ-КЕН-КИ!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Извинявам се
    А по темата - ами аз лично се кефя на някаква средна височина преди много ми беше гадно, че съм по-висока от връстниците си, то и сега на моменти се чувствам така, ама не е толкова фрапиращо. Лично аз не бих отказала да съм, да речем, 170 (175 съм по принцип)
    О позната тръпка същата история съм и аз ама сега имам чувството , че или съм се смалила или народа мутира Таа и по темата съм съгласна с тебе

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    *М*А*Н*Е*К*Е*Н*К*И

Нищу лично кам по ниските момичета но секи иска да е с яко гадже...има и нисички сладурани като мен ;p
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Guest
    az sam 157 i tva mi e stra6en kompleks 6tot sam nisi4ka ne 4e ne me haresvat naprotiv samo 4eee...moite priqtelki sa po visoki ot men i taka se 4uvstvam mnoo gadno

Guest
    az sam 157 i tva mi e stra6en kompleks 6tot sam nisi4ka ne 4e ne me haresvat naprotiv samo 4eee...moite priqtelki sa po visoki ot men i taka se 4uvstvam mnoo gadno

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мии аз съм висока 1.78.много се кефя на високи мацки,а ако са и по високи от мен... \/ А относно миньончетата...абе не харесвам момичета по 1.50 - 1.60...ама те не са виновни,а иначе може би им завиждам защото могат да носят 12 сантиметрови токчето,докато с моите 1.78 не мога да си се представя с 12 см отгоре

не харесвам много ниските момичета. Манекенка ако трябва да съм конкретен. Но ръст от 168 - 170 по ми допада.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    Аз съм си нисичка и ми се кефят много а вискоте не ми харесват приличат на травестити най-жече ко обият и токчета ужасааа....
    hahahahhahahaah AHAHAHAHHAHA ,mn ama mn si ograni4ena draga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ograni4ean s GLAVNO O!
    Mn e lesno da si nisuk ,da ti se iska da si po-visok ama nicki -ne stava -i kakvo -are da pluem po-visokite ! E est. 4e taka e po-lesno!!!!!!!!!!!!!!!!! MN malko sme visokite ve4e i aide vs zaqdlivi TABORETKI (samo zaqdlivite ,ina4e ima mn sladki niski maceta) ,ta ZAQDLIVITE TABORETKI si izbivat skapaniq kompleks!
    Същата работа дето тия с малките пишки са измислили "размера няма значение"
    ейй,кво прави злобата с хората!аз сега ще ви обясня как стоят нещата,защото съм била и от 2ТЕ СТРАНИ на спора
    1во-тренирала съм худ.гимнастика 10г.докато бях нац.състезателка(тва до 8ми клас) бях висока 146 СМ!! Имате ли представа какво е да си на 13г(тръгнала съм по-рано на даскало,затва на 13г в 8ми клас)и доакто всички 'дръпват' на ртст,ти да си седиш като джудже????
    беше ужасно,бях комплексирана,всички си навеждаха главите като говореха с мен!! ТЪЙ ЧЕ И НА НИСКИТЕ НЕ ИМ Е ЛЕСНО!!! Когато ми забраниха да тренирам и да се състезавам(дълга история..),за 2години пораснах 27СМ!! Беше като чудо,изобщо не съм вярвала,че ще ми се случи!! Определено предпочитам да съм по-висока и определено нямам нищо против ниските момичета!!А който ми твърди,че високите са клиощави,с пергели(кво лошо??) и че не могат да си координират крайниците....е па нека дойде да му покажа какво мога аз с тялото си,дето не е и сънувал!!!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    In your dreams
    Колкото е по-малка толкова по беззащитна и невинна ми се струва!
    А и това ме кара да се чувствам повече мъж.
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от The_handsome_Steve
    тогава ходи с деца, тъпак

Град
    In your dreams
    Цитирай Първоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
    Ще ме разбереш когато навършиш 9 години!
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
    Ще ме разбереш когато навършиш 9 години!
    абе аз като те гледам какво гейче си на снимката, май е по-добре с момченца да пробваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си