.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 234
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    Аз пък съм нисичко моделче и повечето момчета ми се кефят всъшност то най-важно е тялото да е пропорционално а и от друга страна ако си 2 метра трябва да си търсиш баскетболист
    Кажи са колко е богато гаджето и колко 25 сантиметра му е пишката...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    em ne znam az do tuk 4etoh samo mneniqta na momi4etata koito sa taka nare4enite "djobni gadjeta" i sa visoki 150-160 sm ...az sum si 173 sm ..za tova se kefq i za da podkrepq drugite visoki momi4eta moga da kaja 4e e po-hubavo da si izdignat nad drugite ipo tozi na4in da bade6 zabelqzvan otkolkoto da se sliva6 s talpata !!! \/
    Трябва да направим клуб на дългите крака
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    em ne znam az do tuk 4etoh samo mneniqta na momi4etata koito sa taka nare4enite "djobni gadjeta" i sa visoki 150-160 sm ...az sum si 173 sm ..za tova se kefq i za da podkrepq drugite visoki momi4eta moga da kaja 4e e po-hubavo da si izdignat nad drugite ipo tozi na4in da bade6 zabelqzvan otkolkoto da se sliva6 s talpata !!! \/
    Да бъдеш забелязан за... ?
    "Ей, дайте да опънеме хамака на тоя колец." , м ?

Не си се издигнала много, спокойно... и се сливаш с тълпата... тая тълпа дето мучи.

...

Em az sega sym 170.ama kato bqh po malka i bqh po-visoka ot sau4enichkite si 4e daje i ot nqkoi sau4enici i mi be6e gadno sega si mi e okay.xixixix
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Glupavo e da se obsujda vsi4ko tova.Ne moje6 da sudi6 za 4oveka po rusta mu.Ima super krasivi momi4eta i po150 i po 185.Spored men li4no idealnata viso4ina za jena e 170-175.Samo 4e ne klio6tava kato manekenka a s hubavi formi-da si ima cici,dupe i t.n.Az li4no sum visoka 168 sm i sum dovolna ot rusta si i na niski obuvki i na tok4eta. a i ne e vajno dali momi4eto e visoko a dali ima dalgi kraka.Za6toto ima i po 178 visoki ama torsa im e po dalag ot krakata.Taka 4e vsi4ko si e strogo individualno :P

Guest
    Искам и аз да изкажа мнението си по темата и да задам няколко въпроса,може и да не ми отговаряте!Първо да уточня,че съм момиче!Доколкото разбрах тази тема е предназначена за момчетата,а ние отново се месим в техните работи.Това не е много правилно,но да продължа нататък. Защо едно високо момиче непременно се охарактеризира,като манекенка,а едно ниско момиче,като джудже.Ние нямаме право да осъждаме човек, само заради височината му.Имам приятелка,която е много висока,а иска да е по-нисичка,друга пък която е по-нисичка,но иска да е по-висока!И тук отново се проявява нашата момичешка злоба и завист,колкото и ми е гадно,да го констатирам,като факт.Не могла да достигне лисицата до гроздето и започнала да си вика,че е кисело!И при нас е същото,замислете си.Аз също съм доста ниска.163 см съм.Преди много се комплексирах от ниския си ръст.Почти на 17 съм,а повечето хора ми дават 6,максимум 7 клас,като се има предвид,колко бързо се развива тяхното поколение,изглеждам дете сравнение с тях.Имам и високи и ниски приятелки.Даже наще все ми викат,каква съм ниска и дребна.Но се научих да се харесвам такава,каквато съм.А и съм срещнала момчето,което може да ме оцени като човек и да ме обича такава каквато съм.И някой път,като се разхождаме ме хваща за ръката и ми вика какви детски мънички ръчички имам.Най-важното според мен е даже не какъв е човека,защото всеки има своите хубави и ложи страни.Най-важното е човек да срещне любовта,да срещне човек,който ще може да обича всичко в него.Ниският или високият му ръст,тъмната или светла коса,дългите или късите крака............И моля ви,нека прекратим този глупав спор.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Mi do sega sym bil s dosta JoBni Gajeta ...i mislq i za napred da prodyljavam .....
    Adski mn se kefq i na manekenkite i na Djobnite ......
    Neiskam da izbiram m-dy 2-te shtoto i dvete me pravqt da polydqvam ot kef ....

Lichno Predpochitam nisichkite ... Mn sa sladki ...............Aggggggggggrrrrr {}~{} ~{}~ }{}{~}{ {}{}{}~{}{} ~{}~ {}}{}
    \/

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Сега ще се иронизирам сама, защото ми писна да гледам как се обиждаме взаимно. Значи аз съм почти 1.80 (хахах смях) Винаги съм се комплексирала от това. Постоянно се самосъжалявам, но явно всичко се случва с определена причина. Никой не може да решава колко ще е висок. Не мисля, че височината е най-важното качество. Както изглежда за повечето момчета не е проблем. Явно пробелам е в самите нас - момичетата.Мисля, трябва да се научим да се харесваме такива каквито сме, за да ни харесват и другите
    Ами това е.Малко несвързано, но дано схващате замисъла
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

desityyy
    Guest

xmmm

Mi az sam visoka okolo 165 sm.Vinagi sam iskala da sam pone 170 ta i nagore,za6toto akto vsqko momi4e v glavata mi se vartqt razni misli za manekenki i taka natatak.Ne mislq 4e trqbva da se obqvqva voina m/y niski i visoki i da se kompleksirame ot tova.Samo se radvam 4e ne sam o6te po-niska,za6toto togava nz kakvo 66tqx da prava.Visokite momi4eta bi trqbvalo da se gordeqt 4e sa takiva ,za6toto samo tova moje da gi otkroi na prav pogled ot talpata.Tova e ot men {}{}{}

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    Весела - джобно гадже :P pzZzZ

Guest
    Нещо средно предпочитам

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    ДЖОБНООООО! (зная, зная.. не съм момче. Ама и момиче не съм. Аз съм само едно коте )
    Брей ..откога котецата могат да пишат
    По Темата:
    ЪЪЪъъъ...
    определено джобно защото и аз съм джобен
    искам го джобното .. нема ли да ме намери
    да си го прибера в джоба

Супер фен
    Аз пък съм си джобно гадже и много си се харесвам така относно височината!И гаджето ми също мн си ме харесва така нисичка!Определно ниските момичета сме много по-яки!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    че то и аз съм си джобно гадже пък съм имала доста връзки до сега и всички са ми казвали че съм много сладка и не им пречи че съм висока само 1.64...кво толко?!...а пък сегашното ми гадже е 1.78 някъде...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

джобно!

джобно много ясно!аз също съм джобно гадже а и гаджето си ме харесва такава!(висока съм 1 и 55 а гаджето ми 1и 89 какво са 30 см нищо!)аз също се харесвам и по скоро ако бях момче не бих излязла с некоя висока!нямам нищо против просто повечето са хем високи хем дебелички а и се пак малко приличат на закачалки манекенките!въпрос на мнение!

Guest
    az sum 1.60 i 4esno kazano predpo4itam pone da sum edno o6te 7 ili 8 santimetra otgore,no ne mislq 4e 6te porasna o6te tolkova taka 4e sum se primerila i zalagam na drugi ne6ta(vse pak v legnalo polojenie viso4inata ne e ot zna4eniei vse pak ako pogledna obektivno mislq 4e viso4inata ne e ot zna4enie ako edno momi4e e slabo i s dobri proporzii stegnat korem hubavi kraka ima li zna4enie kolko e visko...a puk predstavete s nqkoq pup4iva bu4va niska ili visoka ne moje mn da mi hvane okoto.puk viso4inata e ne6to koeto ne zavisi ot samiq 4ovek a tqloto i kilogramite biha mogli da se korigirat i te pokazvat do kolko edin 4ovek naistina durji na sebe si i do kolko ima pravo na samo4uvstvie....

Ако гаджето ми е манекенка всички ще я зарибяват и на мен ще ми е тъпо. А джбните гаджета дори и да ги зарибяват винаги можеш да си ги сложиш в джоба и да ги скриеш от останалите

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    А джбните гаджета дори и да ги зарибяват винаги можеш да си ги сложиш в джоба и да ги скриеш от останалите
    Хаххахха По темата - аз съм 150 ( ) на 14 съм,ако е от значение...и много се радвам на себе си - различна съм от заобикалящите ме манекенки по 180...които напоследък станаха много... :P Таа...нямам нищо против високите момичета, но пък по-нисичките са по-сладки (нищо лично)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    гр.софия
    Не разбирам за6то за джобно гадже се смята сеьъ сладуранка,а за манекенките висока и клио6тава....не е така...аз ли4но съм доста висока и това ми харесва...пък и както каза един от форума"предпо4итам джобните,за6тото ако си хвана манекенка си4ки 6е я зарибяват".определено високите моми4ета са по-секси!
    OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??

Visokite momi4eta i mom4eta sa po-sexy estestveno,osobeno za mom4e e mnogo-vajno da e pone 1.80!

gostencheto
    Guest
    NISKITE momi4enca rulz!
    Neveroqtni saa

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    И двете не ми допадат

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    И двете не ми допадат
    Тва ме разби
    Иначе по темата аз лично съм 161-2 максимум и вобще не ми пука че съм ниска.Даже напротив-радвам се,не искам да съм висока,ниска си ми е добре.

Повече от фен
    Mmmm .... az sym 178, na 17 i moga da kaja prespokoino, 4e nikoga ne sym imala problem s uhajorite....i 4esto sa mi akzvali, 4e e po-ekstravagantno i interesno da vidi6 nqkoq visoka dylgokraka kaka, sys stegnato malko dupe i kraka i plosko korem4e...A ina4e e dokazano, 4e niskite myje haresvat visoki kaki, i obratnoto - protivopolojnostite se privli4at.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest

Re: djobno gadje ili manekenka?

Цитирай Първоначално написано от SLaDinKo_MaCe
    Zdraveite mom4eta mnogo mi e interesno kakvo gadje predpo4itate "djobno gadje" ili "manekenka"

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    DA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си