.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 234
    Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    mnogo e vajno kolko si visok samiqt ti 6tot e glupavo da vidi6 mn visoko mom4e s nqkvo "djobno gaje" i obratnoto
    li4no na men mi dopadat momi4eta na rust m/y 155-170

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Ако гаджето ми е манекенка всички ще я зарибяват и на мен ще ми е тъпо. А джбните гаджета дори и да ги зарибяват винаги можеш да си ги сложиш в джоба и да ги скриеш от останалите
    Точно така ... а бай дъ уей ти това .. да си го сложа в джоба от моя коментар ли го видя

Град
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    ДЖОБНООООО! (зная, зная.. не съм момче. Ама и момиче не съм. Аз съм само едно коте )
    Брей ..откога котенцата могат да пишат
    По Темата:
    ЪЪЪъъъ...
    определено джобно защото и аз съм джобен
    искам го джобното .. нема ли да ме намери
    да си го прибера в джоба

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хах...голям смях тука...
    Вече съм дала мнение, но ...
    Все пак всички, който са 150-160 и се хвалят с това, айде моля ви се! Ще ми кажете, че поне един път не сте искали да сте 170-175?! И се радвате, че сте 150 дребосъци? Хахахах...
    Аз също съм 153 и изобщо не отричам, че искам да съм по-висока, но... за жалост няма да стана.
    Височината няма никакво значение, важно е какво имаш вътре в теб.
    Не си мислете, че като сте ниски или високи някое момче ще ви харесва повече. Е ест. ако не е някой, който държи на ръста. Приятелят ми например е 195 и к'во? Не е тръганл да си търси манекенка, че да му се вързва.
    А и к'во толкова ако някое момиче е по-високо от гаджето си? Е, вярно, че е леко смешно някак си...но според мен много по-важни са чувствата.
    Това колко си висок е толкова относително, че няма смисъл да се спори кои са по-харесвани.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    и аз съм джобна един фр ми вика смърф а тои е 2 метра и чак ме заболява врата да го гледам,иначе всички момчета ми се кефят някви ... викат че съм била сладка .. виц
    Хах .... яко много ме кефи и аватара ти

Guest
    Само 1 пример ще ви дам Том Круз е хубав строен,но НИСЪК мъж,а е секс символ таи4е висо4ината няма никакво зна4ение!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Po-dobre djobno gadje,otkolkoto manekenka...Vapreki,che nikoia ot 2-te kraynosti...Po-hubavo li e niakoy dalguch,koyto s tokcheta dostiga nebeto i e 2 pati po-visok ot momcheto!A i znaech li kakvi dalgokraki manekenki imat strachno krivi i grozni kraka!Bliak!Abe poveche ot 170sm-SHUT!!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    estestveno , 4e manekenki ... ako ima ne6to ,koeto me drazni tova e momi4e ,koeto e m/u 150/160 sm... takivi drebni momi4enca... vaob6te ne sa privlekatelni za men ...drugo si e nqkvo izpanato mace kam 170 i nagore... pak ako e i s tok4eta mmm grrr
    Хммм и джобните си ги бива,но наистина - манекенките са др работа
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз ще си дам моето мнение, въпреки че тук в тази тема трябваше да пишат само мъжката половина от форума,но тя се превърна в място за заяждане и до голяма степен обиждане на високите, твърдейки че са грозни, тъпи и незням още какви. Аз съм 1,80, смея да твърдя че имам хубаво тяло и че не съм тъпа, най-добрата ми приятелка е 1,65 тя също не е тъпа или зле изглеждаща, и към двете ни има интерес от страна на другия пол. Въпроса в случая не е дали ниските са върха или високите са до долу, въпроса беше всеки да си каже предпочитанията. Винаги съм се кефила на краката си и тука прочетох много мнения на ниски момичета, които казват че е лошо да си висок, но слагат едни токчета и са готови- е тука се питам за какво са тези токчета, като е лошо да си висок, та нали тея токчета са точно за това да повишат ръста!
    Издвинявайте че стана дълго ама много се издразних, на някой мнение, които признават само и единствено тяхната си височина, това е глупаво!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    A i znaech li kakvi dalgokraki manekenki imat strachno krivi i grozni kraka!Bliak!Abe poveche ot 170sm-SHUT!!!
    Ах... наистина си много заблудена. Тя за да е станала манекенка едва ли ще е с криви и грозни крака... стига сте завиждали!!! Ние ниските сигурно сме с много прави и хубави крака...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    И аз съм джобно гадже...163см ..Искам да съм по-висока а иначе гаджето ми казва че се кефи повече на джобни гаджета
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    A i znaech li kakvi dalgokraki manekenki imat strachno krivi i grozni kraka!Bliak!Abe poveche ot 170sm-SHUT!!!
    Ах... наистина си много заблудена. Тя за да е станала манекенка едва ли ще е с криви и грозни крака... стига сте завиждали!!! Ние ниските сигурно сме с много прави и хубави крака...
    Ne iskam da se zaiajdam,ama ne znam dali az sam zabludenata-iavno ne si vijdala manekenkite-opredeleno sa dostaa slabichki i krakata im sa kato klechki-takiva kraka ne mogat da badat krasivi-kolkoto po-slabi sa kostite,se izkriviavat!Ne znam kakav e tozi mit,che manekenkite bili krasivi-tia agencii vzimat parvoto kliochtavo chucholu,koeto im se izprechi-tova sa samo edni skeleti,koito da mogat da nosiat ultra-vtalenite im parcali-kato hodechti zakachalki,samo che ochte ne sa izmisleni takiva i manekenkite izpalniavat tiahnata rolia!A i ne znam dali sme"nie niskite",zachtoto az sam ochte samo na 12 1/2 i karam edva 13 1/2-ne znam kolko chte porasna do 17-sega sam 160sm-prosto izlojih lichno mnenie!Da,naistina,visokite moje da niamat nujda ot tokcheta,no ne mogat da slojat takiva,zachtoto chte prilichat na grozni i skovani velikani-a dosta ot manekenkite sa skovani i s rahitichni dvijenia,mogat da nosiat samo gumenki i maratonki ili pak groznite babechki niski obuvki!Ne e li po-jenstveno i krasivo,kakto i vazbujdachto edna jena na hubavi obuvki na visoki tokcheta?!Gore prochetoh mnenia na momcheta,koito namirat za sexy visoki momicheta na golemi tokove-da,na snimki i videoklipove moje bi,no na jivo-ti si 180,tia sachto,a na tokcheta stava 190 -kak chte se chuvstvach da gledach nagore i da si izvivach vrata,za da ia vidich,da stapvach na prasti,za da se celunete,da ne govorim da tancuvate niakakav romantichen tanc...Razbira se,vsichko tova si e moe lichno mnenie...Nadiavam se da niama mnogo obidili se!!! [-o<

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ne iskam da se zaiajdam,ama ne znam dali az sam zabludenata-iavno ne si vijdala manekenkite-opredeleno sa dostaa slabichki i krakata im sa kato klechki-takiva kraka ne mogat da badat krasivi-kolkoto po-slabi sa kostite,se izkriviavat!Ne znam kakav e tozi mit,che manekenkite bili krasivi-tia agencii vzimat parvoto kliochtavo chucholu,koeto im se izprechi-tova sa samo edni skeleti,koito da mogat da nosiat ultra-vtalenite im parcali-kato hodechti zakachalki,samo che ochte ne sa izmisleni takiva i manekenkite izpalniavat tiahnata rolia![-o<
    Такам..първо искам да кажа, че аз също не се заяждам...
    Защо такива крака да не могат да бъдат красиви? Всеки си има различен вкус и на всеки му харесват различни неща.
    Така и не разбрах какво толкова имаш против манекенките ама... Пък и ти ги описа едва ли не като...ай няя значение... не мисля, че е точно така, но различни хора...

A i ne znam dali sme"nie niskite",zachtoto az sam ochte samo na 12 1/2 i karam edva 13 1/2-ne znam kolko chte porasna do 17-sega sam 160sm-prosto izlojih lichno mnenie!Da,naistina,visokite moje da niamat nujda ot tokcheta,no ne mogat da slojat takiva,zachtoto chte prilichat na grozni i skovani velikani-a dosta ot manekenkite sa skovani i s rahitichni dvijenia,mogat da nosiat samo gumenki i maratonki ili pak groznite babechki niski obuvki!Ne e li po-jenstveno i krasivo,kakto i vazbujdachto edna jena na hubavi obuvki na visoki tokcheta?!Gore prochetoh mnenia na momcheta,koito namirat za sexy visoki momicheta na golemi tokove-da,na snimki i videoklipove moje bi,no na jivo-ti si 180,tia sachto,a na tokcheta stava 190 -kak chte se chuvstvach da gledach nagore i da si izvivach vrata,za da ia vidich,da stapvach na prasti,za da se celunete,da ne govorim da tancuvate niakakav romantichen tanc...Razbira se,vsichko tova si e moe lichno mnenie...Nadiavam se da niama mnogo obidili se!!! [-o<
    Защо да е грозно момиче 170-170и нещо да сложи високи обувки? Не мисля. А и задължително високите трябва да са "сковани" ама айде...

Хах..незнам на 12 какво разбираш под възбуждащо, женствено и красиво, но... Според мен на едно момиче 170 много повече му отиват някакви токчета...а не на 150 с къси крака...

Ай...както казах../вече го казвам за 3-ти път.../ Всеки е различен и му харесват различни неща. Извинявай, но ти на 12 токчета ли носиш? Че говориш, че седят по-добре на ниски ф.

Guest
    taka... az sum visoka macka i opredeleno moga da kaja 4e tva nikoga ne mi e vredqlo. Hybava sum, ymna sum, moga da imam vsqko mom4e, za6toot imam na 1000% pokritie. I smeq da tvurdq 4e visokite momi4eta sa s klasa, za6toto sa po-elgantni, po jenstveni. Imam priqtelki minion4eta, golemi sladyrani sa, no mi se e sly4valo muj da predpo4ete men, pred nqkoq niska priqtelka. Zavisi ot mn ne6ta, moje da ima i glypavi dulgokraki madami, no tva ne zna4i 4e vs sa takiva. pove4eto znaqt 4e sa sexapilni i imat po-golqmo samo4yvstvie!

Guest
    Тапите тихо! (майтапя се сори майче малко брутално)
    Аз съм за манекенките... дребчовците не ме кефят просто

Guest
    Abe da vi kaja,ne e tolkova hubavo da si mn visok.Az li4no sam visoka 175 i vinagi trqbva da se saobrazqvam da ne nosq visoki obuvki 6tot star4a nad drugite.Poprincip tova ne me pritesnqva6e osobeno predi,no sega priqtelq mi e kolkoto men visok i kato se ka4a na visoki obuvki gledkata ne e osobeno priqtna

Guest
    gostenkata, deto ne s eka4va na tok4eta - taka, az su6to sum 175, oba4e nqmam tvoite problemi i da ti kaja e dosta glypavo. e, da priqtelq mi e po-visok ot men, no kvo i puka kvo 6te si pomislqt horata? nali ti se yvsva6 dobre s drehite i obyvkite s koito si i s 4oveka do teb

Guest
    Манекенка много ясно!

Град
    botevgrad
    mi az puk sam nito minion4e nito manikenka m/u dvete, no sega da si go priznaem ako menekenkite na sa po dobre nadali 6tqha gi slagat po plakati i da sa 6aplon za krasota, nali momi4eta

Никой не умира девствен,живота ебава всички!!!

tanq{P}..
    Guest
    pro4etoh 4e vsi4ki mislqt 4e drebni4kite momi4eta imat kusi kraka e tova ne e vqrno az sam 164 i si se haresvam takava a krakata mi sa dalgi 93 santimetra i ne mi izglejdat kasi .Vajnoto e 4ovek da e xubav i otvan i otvatre(nai ve4e otvatre) za6toto nali znaete .. po vida posre6tame po uma izpra6tame \/

Град
    София
    смях
    и кой е казал че манекенките имат прави крака ..малии я ги виж по телевизията 90% от тях имат криви клъощави крака,без гърди,плоски и широки задници.. а да не кажем и несъразмерни
    и защо манекенки? това го разбираме като тези по телевизията а не за по високите момичета за които горе споменатото не важи винаги.
    последно какво се има впредвид всеки говори за нещо различно?
    Момичетата са добре на височина 160-175 ,ясно е че много малко хора ще харесат джуджета или пък коне по 200см

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Ако гаджето ми е манекенка всички ще я зарибяват и на мен ще ми е тъпо. А джбните гаджета дори и да ги зарибяват винаги можеш да си ги сложиш в джоба и да ги скриеш от останалите
    Точно така ... а бай дъ уей ти това .. да си го сложа в джоба от моя коментар ли го видя
    Не пич домързя ме да чета цялата тема все пак 11 страници... Просто си написах меннието, сорка ако съм те изкопирал нещо

Guest
    Az li4no sum visoka 175 sm, rqdko nosq tok4eta i kato gi obuq se 4uvstvam kato stalb sred vsi4ki drugi ...ot edna strana e qko no ot druga ne tolkova Na mnenie sum 4e niskite momi4eta si imat svoq 4ar i na mnogo hora im dopadat.. Poznavam mnogo adski krasivi minion4eta, golemi sladuranki Ne moje6 da sadi6 za eidn 4ovek po viso4inata mu dali e zloben, dali e prostitutka, k*rvetina i tem podobni izmi6liotini... Vsqko mom4e (a za6to ne i momi4e ) si ima razli4en vkus za jenite taka 4e mneniq mnogo... "
    Ot celata danduniq tuka,pro4etoh samo nekolko svesni otgovora,i me kefi tova 4e sa ObektivnI,bez da sa izpulneni s gnqv,kompleksi,draznene i t.n
    Naistina i az poznavam mn. nisi4ki momi4eta koito sa si krasavici,i visoki4ki momi4eta,koito sa sexapilni,graciozni, sladki,krasivi i t.n,vsi4ko si zavisi kato cqlo ot jenata a ne kolko sm. e ...a az nema da si kazvam kolko sum visoka,da ne kajete 4e se zaqjdam s nekoi... \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимната над мене
    a az nema da si kazvam kolko sum visoka,da ne kajete 4e se zaqjdam s nekoi... \/
    Цитирай Първоначално написано от Анонимната над мене
    Az li4no sum visoka 175 sm...
    Да, добре че не ни каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си