- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- djobno gadje ili manekenka?
нито едното нито другото. обикновено красиви момичета.
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
e sq naprao se otvratih ama 4estnoПървоначално написано от MimityYy
![]()
![]()
i taka mila moq 1. niskite momi4eta ne vinagi sa debeli,negraciozni i nesarazmerni,kakto i visokite ne vinagi sa perfektnite i slabi4ki i graciozni i pro4ee.
2. emi ok werno(sq 6te me napadnete) az naistina sam kam djobniq razmer NO sam bila balerina i hudojestvena gimnasti4ka,slaba sam i imam izklu4itelno graciozna pohodka. rasta nqma nikakwo zna4enie za pohodkata! i towa 4e si visok ne te pravi vednaga savar6en! rasta e samo edin ot mnogoto faktori opredelq6ti van6niqt vid. i ne moga da razbera do koga po dqwolite 6te ima napadki ot visoki kam niski i obratno!!!!!>?????
i neka dobawq edno primer4e. poznawam momi4e koeto 155 i e neveroqtno krasiwa abe strahotna e! kakto i edna fr koqto e 180 nqkade i sa6to e strahotna. rasta e samo edin ot mnogoto faktori opredelq6ti van6niq vid kato cqlo! stiga ste vkarvali kli6eta...
Въпреки,че съм от високите не съм съгласна с тая глупост,която каза.Първоначално написано от MimityYy
![]()
тва,че някоя е ниска изобщо не значи,че трябва задължително да е дебела...
Някой тук пък беше казал,че на високите краката им били като пергел...
Аз съм висока някъде 177-8 и въпреки това не се имам за манекенка.Краката ми не изглеждат като пръчки и не приличам на болна от анорексия въпреки височината си.Човек може да си има съвсем нормално телосложение независимо колко е висок.
Незнам защо тука стигнахте до заключението,че или е ниска и дебела, или е висока,кльощава и плоска
![]()
Daa suglasqvam se s teb!Ne sum lud fen na visokite tok4eta ma zavijdam malko na minion4etata kat se katerat na takiva .a sega po temata nz az sum viso4ka i po princip malko se draznq ,za6otto kato obuq visoki tok4eta i imam 4uvstvoto 4e stavam adski visoka,a drugite kazvat ,4e ne e taka ,ama men mi e nqkakvo gadno,a taka obi4am visokite tok4eta i ponqkoga zavijdam na niskite momi4eta!![]()
I sa mi po simpati4ni niskite -nz 6to ne samo zaradi tvapo udobni izglejdat haha nqkvi dobre slijeni ,s teq dulgi kraka kude 6e gi subere6 ako ste na tqsno? ( ujas az s moite nz ko da pravq)
tvardo za niskite maceta(az sum si normalno)no e mnogo po sladki s nqkoq mani4ka v legloto otkolkoto s kobila koqto i izlizat krakata ot legloto![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
пф хахах,забравила съм вече дали съм писала по темата..
та аз съм 173см..до 13-14 годишна възраст бях висока 146см(ама това,щото тренирах).за 2 години дръпнах 26см и просто нялмаше по-щастлив човек от мен..чувствах се ужасно,като бях дребна,всеки ме подмяташе както си иска..
знам колко много исках да порасна и как въобще не ми се вярваше,че ще стане..
и все пак-познавам много момичета с прекрасни тела и ръст под 165см..формите си зависаят от гените и начина на живот(хранене,спорт,ала бала),тва е.ако едно момиче има дълги крака,но не се поддържа,какво значение има,след като ще има и 2 декара гъз.
или пък едно нисичко момиче - тва,че има малка площ за обработка(телцето),значи ли,че ако се запусне няма да стане като топче?
извода е - харесвайте се такива,квито сте и се поддържаите във форма.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Mi kvo da vi kaja az sam 1 i 75 ne se oplakvam namiram si mom4eta,nedostatakat da si visoka e 4e trea da 4aka6 drugite da porasnat
Ina4e oba4e si e super da gleda6 horata otvisoko.Nqmam ni6to protif niskite prosto tva mi e prirodata i ne moga q promenq i kato se zamislqm neiskam![]()
"дребно-вредно" от такива гледам да се пазя много джавкат и никога не са доволни от нещо, място не могат да си намерят
по манекенки също не си падам, много се надуват, а са само кожа и кости.
Ако ще е за тяло, нека да е "Яко", баскетболистки, волейболистки, гребане, плуване,катерене(НО да не са на анаболи, хормони или други такива хормонални боклуци!!) .. такъв тип жени. Не се имат за принцеси , а много добре знаят какво искат и как да го постигнат,
и са Истински... "тук и сега, като за последно!"
Първоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та по темата, аз съм над 170, яко се кефа на манекенки с прави крака-ама не мн слаби ами нормални си. пък за джобните нищо незнам-никога не съм била такава, но все си мисля, че те са по-чаровни и момчетата ги предпочитат пред нас- по-височките. а пък и като си висок всеки вика, че по-трудно си намераш съръзмерен приятел, макар че не съм имала до сега такъв проблем.
няма любов
Джобните мацки печелят моя глас![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз съм на 13 и съм 159-160 преди доста годинки бях една от най-високите момичета в клас даже бях и по-висока и от някой момчета..ама ся имам чувството че нещо спрях да растя всички ме задминахаХм донякъде се кефя до някъде не.Не се кефя щото кат застане някоя мацка до мен по високичка и аз като някой малкичко и ми е супер неудобно...Хубавото е че ниските могат да си намерят както ниско така и висока гадже(за момче) и се кефя като някой по висок от мен застане до мен и аз се чувствам някакво такова дребничко финничко слабичко и кат ме гушне почити да не се виждам
та като чета доста от мненията се харесват повечето високите момичета но не може всички да са високи
![]()
Яяя... има с кого да се заяждам.Първоначално написано от MimityYy
![]()
Такамм... има една от мойто даскало... 180см - 90кг!
Повярвай ми...има такива страхотни мощни крака... такъв корем... КАКВА ГРАЦИЯ!!! Е, да ... то остава при нейните 'малки' размери и да не я забелязват...
Айде сега ми кажи какво хубаво намери в нея?
/В очакване съм да видя каква ли глупост ще измислиш...само защото знаеш, че не си права/
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми то и аз съм "Джобно гадже" нискам съм и всичите ми приятели ми казват че сам много сладка.Може би в тва е чара на всички "джобни гаджета"-размера хахах![]()
emi as li4no sam 175, taka kato gledam spadam kam manekenkite i ne sam debela,li4no as si haresvam rusta,oba4e vse mi se e struvalo 4e mom4etata predpo4itat minion4etata
хаха абе вие сте уникалниот отговорите, които прочетох се стига до извода, че повечето момчета харесваме по дребните момичета Защо ли? Примерно аз сам 183 приятелката ми е 164, дребничко и много слабичко и което много си обичам
таа по темата
.... това което мога да ви кажа за разликите между 2-та вида момичета е че по високите са с по-голямо самочувствие ама акъла им в повечето случаи недостига
, по дребничките са по емоционални и по добри в умствената способност
абе честно казано и аз вече незнам...все момичета, няма значение ръста и външната красота, а всъщност това, което притежават като душа
![]()
Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
Много казани думи и тези - Обичам те!
Да стоят помежду ни, недоказани думи.
Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!
Скайп: ID: lamenoza (nameero)
А, пък според мен, тайната в това, че мъжете харесват повече ниските жени е в това, че колкото по-голяма е разликата в момчето и момичето, толкова повече момчето се чувства "голям и силен", способен да я защитава, защото "тя е една мъничка и крехка". На кратко: нейният рицар в бляскави доспехи.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Абе ако е нещо между двете ми грабва окото веднага... просто нещо уникално... иначе... естествено че манекенките...![]()
Голяма Жена- Голяма Любов, Големи деца един ден..
Малка жена-голяма уста, големи ядове един ден
тва е. От дедо го знам,
и за разлика от баща ми , ща да го послушам.
ами не знам аз сам 160 на 40кг и няма момче което да не ме харесва...ходила съми с високи и с по ниски(около 170) но ако бях висока едва ли щях да хдяо с по ниски щот е мн смешно....аз като убуя токчета и ставам малко по висока от мяо и той смао се нерви![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
" За мен няма значение как изглежда(да бе да): ниска,
висока(стига да не е по-високаот мен)" xixixi sq kakvo 6e kajete{tva go kazva edno mom4e ~deto si go bi4kam!} !!!!
az li4no imam v klasa si edna devoika visoka okolo 175-178 i si xaresva edno mom4e!oba4e toi e po-nisuk ot neq s okolo 5 sm {oba4e si li4i razlikata ~daje mn} i sq znaete li kolko e sme6nonaprao se puknete ot smqx kato gi vidite[/quote]
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
sry ama edno momi4e 166-167 djobno gadje li e? xaxaxaxa djobnite sa pod 1.60 :P i mislq 4e sa super precakani gorkite kat si dulag gleda6 sveta or visoko :PPP
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
be v momenta sa na moda minioncheta ... pone taka znam ... ama to ne zavisi ot momicheto dali shte e nisko ili ne... predstavi si che e nekoi super pichka i e sladka i pekana i nakraq se oakje che e niska a TOI haresva viskochkite ... stava typo ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
ох леле мале това самочувствие.. някои ден ще ти изиграе лоша шега..